13 Ağustos 2025 Çarşamba


13:46   EVRENSEL GAZETESINE KURŞUNLU SALDıRı   13:42   İMAMOĞLU’NDAN ULUSLARARASı ÇAĞRı   13:18   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA’DAN AILE ARABULUCULUĞU TEPKISI   13:16   GÖKHAN GÜNAYDıN: ERKEN SEÇIMIN DAHA FAZLA GECIKTIRILEBILME IHTIMALI KALMAMıŞTıR   13:14   GAZZE’DE ATEŞKES ÇıKMAZı   13:07   KıŞ ÖNCESI BOZTEPE’YE KAPSAMLı BAKıM   11:35   YENIŞEHIR BELEDIYESI KALDıRıM VE YOL IŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   10:52   MERSIN’DE KıRSAL KALKıNMAYA BÜYÜK DESTEK: ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ PROJESIYLE 300 AILE AYAĞA KALKTı   10:51   ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERI BARıNMA SORUNUYLA KARŞı KARŞıYA... BAŞKENTTE EV KIRALARı 17 BIN LIRADAN, YURT ÜCRETLERI 12 BIN LIRADAN BAŞLıYOR   10:46   TBMM’DE KURULAN MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NA ÖZEL INTERNET SITESI HAZıRLANDı   10:42   ÖSYM, MILLI EĞITIM BAKANLıĞı AKADEMI GIRIŞ SıNAVı’NıN SONUÇLARıNı AÇıKLADı   10:02   MERSIN’DE ÜCRETSIZ ALMANCA KURSLARıNA REKOR İLGI: HEM DIL HEM ÖZGÜVEN KAZANDıRıYOR   01:29   LÜTFI PARıLTı: “BAŞARı, TOPLUMA KATKıYLA TAÇLANıR”   18:16   FABRIKALARıN GIZLI ENERJI KAYBı: KAPıLARDAN KAÇAN ISı! YÜZDE 30’UN ÜZERINDE TASARRUF MÜMKÜN   18:01   AHKİB’DEN İHRACAT REKORU: YÜZDE 53’LÜK BÜYÜMEYLE 48,5 MILYON DOLARLıK İHRACAT!   17:37   "HAYALLER ENGEL TANıMAZ!": MERSIN’DE "BIR ŞEFKAT HARESI" RÜZGARı   16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"   16:09   MASADA GERGINLIK: "BIZI ALANLARA İTMEYIN!"   16:05   İDARE MAHKEMESINDEN, OKUL BIRINCILIĞI ÖSYM’YE BILDIRILMEYEN ÜNIVERSITE ADAYı LEHINE YÜRÜTMEYI DURDURMA KARARı   14:53   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR YOL YAPIM EKİPLERİ ÇALIŞIYOR, ULAŞIM KALİTESİ ARTIYOR


Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı`nda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Otoban köprüsü ile 17. cadde arasında kalan kısımda yapılan çalışmalarda, İsmet İnönü Bulvarı`nın 2 km uzunluğundaki bölümünde deforme olan bölümü yenilendi.

 

Tarih : 15 Kasım 2023 Çarşamba 09:30   Okunma : 326

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı`nda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Otoban köprüsü ile 17. cadde arasında kalan kısımda yapılan çalışmalarda, İsmet İnönü Bulvarı`nın 2 km uzunluğundaki bölümünde deforme olan bölümü yenilendi.

Mersin genelinde vatandaşların ulaşımlarını daha rahat ve modern bir şekilde sağlayabilmeleri için deforme olan yollar sıcak asfalt serimiyle yenileniyor. Ana arterler başta olmak üzere birçok cadde ve sokakta yürütülen çalışmalar kapsamında bozulan yollar, Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Ekipleri tarafından daha konforlu hale getiriliyor.

Planlanan program dâhilinde yol çalışmalarını sürdüren ekipler, bu kapsamda Yenişehir ilçesi İsmet İnönü Bulvarı`nda sıcak asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Otoban köprüsü ile 17. cadde arasında kalan kısımda yapılan çalışmalarda, İsmet İnönü Bulvarı`nın 2 km uzunluğundaki bölümünde deforme olan yol yenilendi. İlk olarak zemini freze makinesi ile kazıyan Büyükşehir ekipleri, ardından asfalta hazırlık aşamasında zemin hazırlığı için 7 bin 900 Ton pilentmiks (PMT) kullandı. Sıcak asfalt seriminde; binder ve aşınma seviyesi olmak üzere toplam 8 bin 500 ton sıcak asfalt serim işlemi uygulandı.

YAYALARIN GÜVENLİĞİ İÇİN KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Ekipler ayrıca yaya güvenliği için kaldırım çalışması da gerçekleştiriyor. Deforme olan ve engelli kullanımına uygun olmayan kaldırımlar yenilenerek standartlar yükseltiliyor. İsmet İnönü Caddesi`nde yapılan çalışma kapsamında da 1000 metrekare kaldırım 4 bin 000 metre bordür kullanılarak deforme olan kaldırımlar kısım kısım yenilendi ve iyileştirildi. Son olarak araç ve yayaların trafik güvenliği için yol çizgileri de çekilerek çalışmalar tamamlandı. Yine aynı bölgede ve bulvara bağlantısı bulunan 2894. sokakta bin 600 metre yol asfaltlanarak yenilendi. Toplamda 3 bin 600 metre yol asfaltlanarak yenilenmiş oldu.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA