26 Kasım 2025 Çarşamba


17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”  
 
     
   

ALİ ÖZTUNÇ: "KAHRAMANMARAŞ KAN AĞLIYOR... KIŞ GELDİ, ÇATTI. VATANDAŞ BAŞINI SOKACAK EV BULAMIYOR AMA BEYLERİN KEYFİ YERİNDE"


CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Kahramanmaraş kan ağlıyor... Kış geldi, çattı. Vatandaş başını sokacak ev bulamıyor ama beylerin keyfi yerinde. AK Parti`nin Kahramanmaraş`taki ağaları, kaymak tabakası bir eli yağda bir eli balda. Vatandaşa gelince kalacak yer yok. Hala konteynır arayan yurttaşlarımız var ve sağlık sorununu çözemediler" dedi.

 

Tarih : 22 Kasım 2023 Çarşamba 17:01   Okunma : 292

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, "Kahramanmaraş kan ağlıyor... Kış geldi, çattı. Vatandaş başını sokacak ev bulamıyor ama beylerin keyfi yerinde. AK Parti`nin Kahramanmaraş`taki ağaları, kaymak tabakası bir eli yağda bir eli balda. Vatandaşa gelince kalacak yer yok. Hala konteynır arayan yurttaşlarımız var ve sağlık sorununu çözemediler" dedi.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından mağduriyeti devam eden yurttaşların sorunlarını Meclis gündemine taşıdı. Öztunç, TBMM Genel Kurulu`nda şunları söyledi:

"9 ay geçti depremin üzerinden, Kahramanmaraş kan ağlıyor. Hala ciddi bir çalışma yapılamadı. Orta hasarlı binaların durumu hala netlik kazanmadı. Kış geldi, çattı. Vatandaş başını sokacak ev bulamıyor ama beylerin keyfi yerinde. AK Parti`nin Kahramanmaraş`taki ağaları, kaymak tabakası bir eli yağda bir eli balda. Vatandaşa gelince kalacak yer yok. Hala konteynır arayan yurttaşlarımız var ve sağlık sorununu çözemediler. Bir hastaneyi yapamayan, beceriksiz bir hükümet ile karşı karşıyayız. 3 kişilik odalarda 7 hasta yatıyor. Yazıklar olsun ama gidiyorlar şov yapıyorlar. Kurdele kesiyorlar, koca koca paşalara da kurdele tutturuyorlar. Kınıyorum, yazıklar olsun."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA