29 Mayıs 2025 Perşembe


15:20   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “MERSIN’DE CHP’LI BELEDIYELER ÇALıŞıYOR, IKTIDAR SADECE IZLIYOR!”   15:07   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN: “GEZI, HALKıN ORTAK VICDANıDıR VE GELECEĞE YAZıLMıŞ BIR MANIFESTODUR”   13:28   MTSO BAŞKANı SABRI TEKLI’DEN, İSO 500 LISTESINE GIREN FIRMALARA TEBRIK   13:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARıN GELIŞIM SÜREÇLERINI YAKıNDAN TAKIP EDIYOR   13:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN TEMIZLIK ÇAĞRıSı   13:18   NIDANUR VE NISA KARDEŞLER, HAYALLERINE KıR ÇIÇEKLERI ILE YÜRÜYOR   10:01   ŞEHIR TIYATROSU , GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZI’NDE   19:55   MERSIN BAROSU: “AYRıMCıLıĞıN GELDIĞI SON ACı NOKTA !”    15:02   TARSUS TSO YÜKSEK İSTIŞARE KURULU 2025 YıLı TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   14:50   TOROSLAR’DA KADERINE TERK EDILEN GÖLET ALANıNDA ıSLAH ÇALıŞMALARıNA BAŞLANDı   09:38   BÜYÜKŞEHIR, DENIZ VE KıYı YAŞAMı İÇIN VATANDAŞ BILIMI ETKINLIĞINE EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ONKOLOJI HASTALARıNA ÜCRETSIZ ULAŞıM HIZMETI SAĞLıYOR   09:24   TARSUS`TA "25.05.2025"TE 20 ÇIFTIN NIKAHı KıYıLDı   23:05   ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`NIN HER YERINDE BIRLEŞEN DEMOKRATLAR, OTOKRATLARıN ZULMÜNE GALIP GELECEK   23:03   URLA`DAKI YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   22:35   ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: İZMIR FOÇA`DA KıRSAL ALANDA BAŞLAYAN ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   22:05   EKREM İMAMOĞLU: GENÇLERIMIZ HALA AILELERINE, ARKADAŞLARıNA, ÖĞRETMENLERINE HASRET BIR ŞEKILDE ADALET BEKLIYOR   21:03   TRENDYOL SÜPER LIG`IN 37. HAFTASı: GÖZTEPE EVINDE GALATASARAY`A 2-0 MAĞLUP OLDU   20:37   ÖZGÜR ÖZEL, BOĞAZ KÖPRÜSÜ`NDEN GEÇERKEN KÖPRÜYE “İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK” PANKARTı ASıLDı   20:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN YEREL YÖNETIMLERE ILIŞKIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "BÜTÜN MESELE, IKTIDARıNı KORUMAK"  
 
     
   

Çocuklara Sosyal Uyum Eğitimi Verildi


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mersin İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Hakları Çocuk Komitesi tarafından 60 çocuğa sosyal uyum eğitimi verildi.

 

Tarih : 13 Şubat 2019 Çarşamba 14:56   Okunma : 473

UNICEF ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından illerde çocuk hakları çocuk komitesi tarafından yürütülen Sosyal Uyum Projesi kapsamında Türk ve yabancı uyruklu çocuklara eğitim veriliyor. Projeyle çocuklara birlikte yaşama kültürü, çocukların acil durumlarda baş vurabilecekleri merkezler ve çocuğun yüksek yararı konularında bilgiler aktarılıyor. Bu kapsamanda Mersin'de de Akdeniz Belediyesi'nin Karacailyas'da bulunan toplantı salonunda 60 çocuğa, uyum eğitimi verildi. İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı, "Sosyal uyum projesi sayesinde çocuklarımız gezi, sinema, spor gibi etkinliklerden faydalanmaktadır. Ayrıca farklı yerlerde ve zamanlarda farklı kültürlerle tanışmaktadır. 2018 yılında 3 bin 312 çocuğumuza sosyal uyum eğitimi verdik. Bunun yanında gezi, piknik, sinema gibi çeşitli sosyal faaliyetlerde de bulundular. Bu yılda benzer etkinliklerimiz devam edecektir. Amacımız çocuklarımıza milli kültürümüzü ve milli değerlerimizi tanıtmaktır. Bunu yaparken çocuklarımıza çevre, doğa ve hayvan sevgisi gibi değerleri de kazandırmaktayız" dedi. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA