7 Temmuz 2025 Pazartesi


21:40   CHP PM TOPLANDı... BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONLARıN ARDıNDAN IZLENECEK YOL HARITASı DEĞERLENDIRILDI   12:31   SABRI TEKLI, YENI MERSIN İDMANYURDU BAŞKANı OLDU   09:18   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:16   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:09   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:12   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:06   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:01   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:20   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:40   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:34   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:45   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:40   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:45   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:25   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:50   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:40   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:30   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:20   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR  
 
     
   

SAADET PARTİLİ HASAN BİTMEZ, FATİH CAMİİ`NDE DÜZENLENEN CENAZE TÖRENİNİN ARDINDAN MERKEZEFENDİ MEZARLIĞI`NDA TOPRAĞA VERİLDİ


TBMM Genel Kurulu`ndaki bütçe görüşmeleri sırasında kürsüdeki konuşmasını tamamladığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için İstanbul`daki Fatih Camii`nde cenaze töreni düzenlendi. Bitmez, törenin ardından Merkezefendi Mezarlığı`nda toprağa verildi.

 

Tarih : 15 Aralık 2023 Cuma 16:22   Okunma : 236

Haber: ÇAĞATAN AKYOL - Kamera: ADEM KARABAYIR

TBMM Genel Kurulu`ndaki bütçe görüşmeleri sırasında kürsüdeki konuşmasını tamamladığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldıktan sonra yaşamını yitiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için İstanbul`daki Fatih Camii`nde cenaze töreni düzenlendi. Bitmez, törenin ardından Merkezefendi Mezarlığı`nda toprağa verildi.

TBMM Genel Kurulu`nda geçen salı günü bütçe görüşmeleri sırasında konuşmasını tamamladığı sırada fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, tedavi gördüğü hastanede dün yaşamını yitirdi. Bitmez için dün TBMM`de düzenlenen törenin ardından bugün İstanbul`daki Fatih Camii`nde cenaze namazı kılındı.

ÇOK SAYIDA SİYASİ KATILDI 

Cenazeye Bitmez`in yakınları, sevenleri ile ailesinin yanı sıra 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıda siyasi parti temsilcisi de katıldı. Cami avlusundaki kalabalıktan dolayı kısa süreli arbede yaşandı. Namaz sonrasında ise Temel Karamollaoğlu kısa bir konuşma yaptı.

“KATİL İSRAİL, İŞ BİRLİKÇİ AKP” SLOGANLARI ATILDI

Bitmez`in naaşı, “Katil İsrail, iş birlikçi AKP” ve “Hamas`a selam, direnişe devam” sloganları eşliğinde Zeytinburnu`ndaki Merkezefendi Mezarlığı`na uğurlandı. Bitmez burada toprağa verildi.

HASAN BİTMEZ KİMDİR?

1969 yılında Giresun Alucra`da doğan Hasan Bitmez, ilkokulu İstanbul`da okuduktan sonra Gebze İmam Hatip Lisesi`nden mezun oldu. El-Ezher Üniversitesi Usuluddin Fakültesinde öğrenim gördü. Milli Gençlik Vakfı`nda çeşitli kademelerde görevler yaptıktan sonra 1999-2004 yılları arasında Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2000 yılında Anadolu Gençlik Dergisi`ni kurdu ve derginin genel yayın yönetmenliğini üstlendi. Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği`nin kurucuları arasında yer aldı ve bir dönem başkanlığını yaptı.

Kurucuları arasında yer aldığı International Youth Form`un genel başkanlık görevini yürüttü. 2006-2010 yılları arasında International Islamic Federation of Student Organizations`ın Yönetim Kurulu üyeliği yaptı, 2010-2014 yılları arasında ise Şura Meclisi Başkanlığı görevini yerine getirdi. Saadet Partisi ve Cansuyu Yardımlaşma Derneği`nin yardımlarının Endonezya, Çad, Kamerun, Nijerya, Sudan, Gana ve Hindistan gibi birçok ülkeye ulaştırılmasında aktif rol oynadı.

Siyasete Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı`nda başlayan Bitmez, Fazilet Partisi`nde ve Saadet Partisi`nde çeşitli kademelerde görevler aldı. 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri`nde Genel Merkez Seçim Karargâh Başkanı olarak görev yaptı. Saadet Partisi Genel Merkezi`nde kendisine verilen farklı görevler yaptıktan sonra Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

Arapça ve İngilizce bilen Bitmez; hâlen Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi`nde Genel Merkez Denetleme Kurulu üyesidir ve İslam Birliği Araştırmaları Merkezi Başkanı`dır. Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı ve TBMM 28`inci Dönem Kocaeli Milletvekili olan Bitmez; evli ve bir çocuk babasıdır.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA