26 Kasım 2025 Çarşamba


17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”   14:49   ÖĞRETMENLERIN MESAISINI "YÜZ TANıMA SISTEMI" ILE KONTROL EDEN ÖZEL OKULDA 700 BIN LIRA CEZA   14:25   5. YENIŞEHIR KOMEDI OYUNLARı FESTIVALI BINLERCE SANATSEVERI AĞıRLADı   14:20   TOROSLAR BELEDIYESI, YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARıNDA HıZ KESMIYOR   14:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KADıN ODAKLı HIZMETLERI ŞIDDETE KARŞı KENT STRATEJISINE DÖNÜŞÜYOR   14:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN 24 KASıM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJı   16:55   “EMEKLILERDEN TARIHI BIRLEŞME ÇAĞRıSı: 17 MILYON KIŞI İÇIN TEK ÇATı”   14:45   MERSIN’DEN DÜNYAYA SANAT KÖPRÜSÜ: İLYAS YıLGÖR ULUSLARARASı FOTOĞRAF YARıŞMASı REKOR KATıLıMLA TAMAMLANDı  
 
     
   

AYŞEGÜL DOĞAN: DEM PARTİ OLARAK İSTANBUL SEÇİMLERİNE KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRMEYE KARAR VERDİK. 9 ŞUBAT`A KADAR HEM İSTANBUL ADAYLARIMIZI HEM DE DİĞER KENTLERDEKİ ADAYLARIN İSİMLERİNİ PAYLAŞACAĞIZ


DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, "Aylardır partimizin gündeminde güçlü bir seçenek olarak duran, hatta eğilim olarak da kamuoyu ile paylaştığımız kaybettirmek ya da kazandırmak için değil DEM parti olarak kazanmak için İstanbul seçimlerine kendi adaylarımızla girmeye karar verdik. 9 Şubat`a kadar hem İstanbul adaylarımızı hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimlerini sizlerle paylaşacağız" dedi. Doğan, Başak Demirtaş`ın adaylığına ilişkin ise, "Tabi ki sevgili Başak Demirtaş da aday havuzumuzda. Birbirinden değerli isimler var havuzumuzda. Tüm bunları 9 Şubat`a kadar belirlemiş olacağız. Kamuoyuna yansıyan pek çok ismin havuzumuzda olduğu değerlendirildiği ve onlarla istişare yapıldığını da  bilinmesini isterim" dedi. 

 

Tarih : 4 Şubat 2024 Pazar 15:01   Okunma : 429

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, "Aylardır partimizin gündeminde güçlü bir seçenek olarak duran, hatta eğilim olarak da kamuoyu ile paylaştığımız kaybettirmek ya da kazandırmak için değil DEM parti olarak kazanmak için İstanbul seçimlerine kendi adaylarımızla girmeye karar verdik. 9 Şubat`a kadar hem İstanbul adaylarımızı hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimlerini sizlerle paylaşacağız" dedi. Doğan, Başak Demirtaş`ın adaylığına ilişkin ise, "Tabi ki sevgili Başak Demirtaş da aday havuzumuzda. Birbirinden değerli isimler var havuzumuzda. Tüm bunları 9 Şubat`a kadar belirlemiş olacağız. Kamuoyuna yansıyan pek çok ismin havuzumuzda olduğu değerlendirildiği ve onlarla istişare yapıldığını da  bilinmesini isterim" dedi. 

DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan bugün Ankara`da parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında partisinin MYK toplantısında alınan kararlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, DEM parti olarak İstanbul`da kendi adaylarıyla seçime girmeye karar verdiklerini açıkladı. Doğan, parti olarak İstanbul`da aday gösterecekleri mesajını verdi. Doğan, İstanbul ve diğer kentlerde gösterecekleri adayları 9 Şubat`ta açıklayacaklarını söyledi. Doğan, şunları söyledi: 

“Saatler süren Merkezi Yürütme Kurulu tartışmasından çıkan bazı kararları paylaşacağım. Başlangıç noktamız neydi? Parti olarak aldığımız tüm kararlarda Balıkesir`den Van`a Ankara`dan Diyarbakır`a onlarca il ve ilçede yaptığımız halk buluşmalarında dile gelen ifadede eleştiriler belirleyici oldu. 4 Aralık günü yaptığımız basın toplantısında aslında MYK`dan çıkan bir eğilimi paylaştık sizlerle. Türkiye`den her yerinden seçimlere kendi adaylarımızla girme eğilimimizi paylaşmıştık. 

"İSTANBUL ADAYIMIZIN İSMİNİ 9 ŞUBAT`A KADAR SİZLERLE PAYLAŞACAĞIZ"

Şimdi artık İstanbul için DEM geldi. En merak edilen yerle başlamak istiyorum. Aylardır partimizin gündeminde güçlü bir seçenek olarak duran, hatta eğilim olarak da kamuoyu ile paylaştığımız kaybettirmek ya da kazandırmak için değil DEM parti olarak kazanmak için İstanbul seçimlerine kendi adaylarımızla girmeye karar verdik. Bugün aslında bu kararı sizlerle paylaşmak için sizlerle buluştuk. İlgili Kurullarımız aday belirleme çalışmalarına başladı. Yakın zamanda 9 Şubat`a kadar hem İstanbul adaylarımızı hem de diğer kentlerde aday göstereceğimiz yerleri ve adayların isimlerini de sizlerle paylaşacağız. Artık İstanbul için DEM zamanı artık vakit geldi. Türkiye için DEM zamanı. `DEM zamanı` demek bizim için eşitlik, özgürlük, adalet ve barış vurguları içeren bir zamandan bahsediyoruz. O yüzden bu kararı hiç bekletmeden Merkez Yürütme Kurulu kararından çıktığı anda saatler süren tartışmalardan sonra sizlerle paylaşmak istedik."

"PEK ÇOK İSMİN HAVUZUMUZDA OLDUĞU DEĞERLENDİRİLDİĞİNİN BİLİNMESİNİ İSTERİM"

Doğan, bir gazetecinin “DEM Parti İstanbul seçimlerine Başak Demirtaş ile mi girecek, İstanbul adaylarınız kimler olacak” şeklindeki sorusu üzerine de "Tabii ki sevgili Başak Demirtaş`ta aday havuzumuzda. Birbirinden değerli isimler var havuzumuzda. Bütün bunları 9 Şubat`a kadar belirlemiş olacağız. Kamuoyuna yansıyan pek çok ismin havuzumuzda olduğu, değerlendirildiği ve onlarla istişare yapıldığının da bilinmesini isterim" dedi. 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA