2 Mayıs 2025 Cuma


23:57   CHP`NIN KONYA MITINGI ÖNCESI TANıTıM ARACıNıN GEÇIŞI SıRASıNDA HAVAYA ATEŞ AÇıLMASıYLA ILGILI IKI KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   23:33   CHP`LI MURAT ÇAN: İKTIDAR STAJ VE ÇıRAKLıK MAĞDURLARıNA BIR AYRıMCıLıK YAPTı VE ONLARı GÖRMEZDEN GELDI   23:32   GÖKAN ZEYBEK: RANT PROJESI, KANAL İSTANBUL PROPAGANDASıNıN EN BAŞAT SAVUNUCULARıNDAN BIRI TRT`DIR   23:27   ALI BABACAN: TRT MILLETIN VARLıĞıDıR, ADIL BIR YAYıNCıLıK POLITIKASı IZLEMEK ZORUNDADıR. HAKKıMı HELAL ETMIYORUM   23:03   MUĞLA`DA IPTAL EDILEN PROJE GENELGEYLE GERI DÖNDÜ: BODRUM BARAJı YENIDEN GÜNDEMDE   22:52   ADALET BAKANı TUNÇ, KAPSAMLı EĞITIM SÜRECINI BAŞARıYLA TAMAMLAYAN 7 BIN 591 INFAZ VE KORUMA MEMURUNUN GÖREVINE BAŞLADıĞıNı BILDIRDI   22:50   CHP, 1 MAYıS`TA GÖZALTıNA ALıNAN YURTTAŞLARıN SÜRECINI TAKIP EDIYOR... ÖZGÜR KARABAT: HIÇ KIMSEYI YALNıZ BıRAKMAYACAĞıZ   22:27   CHP`NIN KONYA MITINGI ÇALıŞMASıNA SILAHLı SALDıRı... ERHAN ADEM: KURŞUNLA SUSTURAMAYACAKSıNıZ   22:26   MERSIN`DE 1 MAYıS KUTLAMASıNDA `BOZKURT IŞARETI` KAVGAYA NEDEN OLDU   21:51   CHP`LI İNAN AKGÜN ALP, TAKSIM MEYDANı YASAĞıNı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   21:41   23 NISAN`DA CHP`NIN OTOBÜSÜNÜ KULLANAN ŞOFÖRE ADLI KONTROL... GÖKAN ZEYBEK, "İKTIDARıN TAMAMEN ŞIRAZESI KAYMıŞTıR"   20:58   ÖZGÜR ÖZEL:  TRT MILLETINDIR. O EKRANı MILLETE KAPATıP YALANLARA VE IFTIRALARA AÇANLARı BIR GÜN HATıRLANMAK ÜZERE MILLETIMIZE HAVALE EDIYORUM   20:57   CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN GÜLYURT ADLI KONTROL ŞARTıYLA SERBEST BıRAKıLDı   20:08   CHP`LI BULUT: GENEL MERKEZIMIZIN EMEKTAR OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖKHAN KARDEŞIMIZI TUTUKLAMA TALEBIYLE MAHKEMEYE SEVK ETMIŞLER. BIRAZ INSAF, BIRAZ AKıL, BIRAZ VICDAN   20:01   ALI YERLIKAYA: 1 MAYıS ETKINLIKLERI KAPSAMıNDA 409 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı   19:58   İSTANBUL PLANLAMA AJANSı: İSTANBULLULARıN %77,2`SI KANAL İSTANBUL PROJESI`NI DESTEKLEMIYOR   19:56   DMM`DEN IKI BAKANıN `KANAL İSTANBUL` SÖZLERINE ILIŞKIN AÇıKLAMA: AÇıKLAMALARıN BIRBIRI ILE ÇELIŞTIĞI YÖNÜNDEKI IDDIALAR MANIPÜLASYONDUR   19:30   HÜR-SEN GENEL BAŞKANı LEVENT KURUOĞLU: NE YAZıK KI BU YıL DA 1 MAYıS`ı BURUK, ÖFKELI VE YOKSULLUĞUN GÖLGESINDE KARŞıLıYORUZ   19:16   YOZGAT`TA KADıN CINAYETI… DAMADı TARAFıNDAN BıÇAKLANAN KADıN TOPRAĞA VERILDI   19:02   EV HAPSI NEDENIYLE 1 MAYıS KUTLAMALARıNA KATıLAMAYAN BİRTEK-SEN GENEL BAŞKANı TÜRKMEN: ANNEMI DE MEYDANLARA DÜŞÜRDÜNÜZ YA, ARTıK SIZ DÜŞÜNÜN    
 
     
   

AİLE HEKİMLERİ “VERGİDE ADALET” İSTİYOR


Türk Tabipleri Birliği Aile Hekimliği Kolu Sağlık Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, “Vergide Adalet İstiyoruz” talebiyle 21 Şubat 2024 gününden itibaren süresiz eylem sürecini başlatacaklarını açıkladı. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey Üyesi Dr. Kazım Doğan Eroğulları, “Aklın ve bilimin gösterdiği yol bu ve bu sağlık hizmetlerine ayrılan pay bütçeden her geçen yıl daha da azalarak sürüyor. Ve bu sistem biz sağlık emekçilerinin özverisiyle sürüyor. Bugün burada arkadaşlarımızın talebi şu; altın madenlerine milyonlarca dolarlık vergi yükünü affeden iktidarın çalışanlardan yüzde 35 vergi almasını kabul etmediği için arkadaşlarımız burada” dedi.

 

Tarih : 18 Şubat 2024 Pazar 11:16   Okunma : 435

Türk Tabipleri Birliği Aile Hekimliği Kolu Sağlık Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası, “Vergide Adalet İstiyoruz” talebiyle 21 Şubat 2024 gününden itibaren süresiz eylem sürecini başlatacaklarını açıkladı. Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey Üyesi Dr. Kazım Doğan Eroğulları, “Aklın ve bilimin gösterdiği yol bu ve bu sağlık hizmetlerine ayrılan pay bütçeden her geçen yıl daha da azalarak sürüyor. Ve bu sistem biz sağlık emekçilerinin özverisiyle sürüyor. Bugün burada arkadaşlarımızın talebi şu; altın madenlerine milyonlarca dolarlık vergi yükünü affeden iktidarın çalışanlardan yüzde 35 vergi almasını kabul etmediği için arkadaşlarımız burada” dedi.

Batı Marmara Bölgesi`nde çalışan aile hekimleri, Edirne Tabip Odası Sosyal Tesisleri`nde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. Aile hekimleri vergide adet talebinde bulunarak vergi oranı sabit ve yüzde 15`e düşene kadar her Çarşamba günü işlerini aksatmayacak şekilde süresiz eylem yapacaklarını dile getirdi.

“AİLE HEKİMLERİYLE BİR ARAYA GELDİK SORUNLARIMIZI KONUŞUP ÇÖZÜM YOLLARINI TARTIŞTIK”

TTB Aile Hekimliği Kol Sekreteri Dr. Sibel Uyan, okuduğu basın açıklamasında, şunlara yer verdi:

“Bugün Edirne Tabip Odamızın ev sahipliğinde Batı Marmara Bölgesi`nde çalışan aile hekimleriyle bir araya geldik sorunlarımızı konuşup çözüm yollarını tartıştık. 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde Edirne ve ilçelerinde bulunan Aile Sağlığı Merkezlerine giderek arkadaşlarımızı ziyaret ettik, çalışma koşullarını yerinde görerek görüşmeler yaptık. Aile hekimlerinin performansa dayalı sözleşmeli çalışmak zorunda kaldığı, uygunsuz ve yetersiz binalarda bazen tek başına çalışıp koruyucu hekimlikten ziyade tedavi edici hekimliğin teşvik edildiği bir ortamda hizmet vermeye çalıştığını hatırlatmak istiyoruz.”

“MAALESEF DAHA ÇOK HASTA BAKMAKLA ÖVÜNEN BİR SAĞLIK BAKANI VAR”

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey Üyesi Dr. Kazım Doğan Eroğulları da, şunları kaydetti:

“Vergide adalet istiyoruz aslında şu anda ülkemizde her alanda adalet istiyoruz. Bunlardan biri de vergide adalet. Ülkemizde maalesef daha çok hasta bakmakla övünen bir Sağlık Bakanı var. 900 milyon hasta bakmakla övünen, rant elde etmeye çalışan bir Sağlık Bakanı var. Halbuki koruyucu sağlık hizmetleri bizim temel hedefimiz. Alkın ve bilimin gösterdiği yol bu ve bu sağlık hizmetlerine ayrılan pay bütçeden her geçen yıl daha da azalarak sürüyor. Ve bu sistem biz sağlık emekçilerinin özverisiyle sürüyor. Bugün burada arkadaşlarımızın talebi şu; altın madenlerine milyonlarca dolarlık vergi yükünü affeden iktidarın çalışanlardan yüzde 35 vergi almasını kabul etmediği için arkadaşlarımız burada. Sahayı gezdiler, emek verdiler. Havamızı, suyumuzu, besinlerimizi, toprağımızı kirleten rant anlayışına karşı şehir hastanlerinde daha çok hasta bakarak rant anlayışına karşı seslerini yükseltiler.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA