13 Mayıs 2025 Salı


11:03   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "TÜRKIYE`DE KÜRT SORUNU, SıNıFSALDıR, LAIKLIĞE, CUMHURIYET`E, EMPERYALIZME BAĞLıDıR"   10:52   YOZGAT`TA SOĞAN ÜRETICININ ELINDE KALDı... ÇIFTÇI BILAL ÖZBEK: "MASRAFLARıMıZıN HIÇBIRINI KARŞıLAYAMADıK, ZARAR ETTIK"   10:50   ÖMER FETHI GÜRER: “14 MAYıS DÜNYA ÇIFTÇILER GÜNÜ`NDE ÜLKEMIZ ÇIFTÇISI MUTSUZ”   10:41   MARMARA`DA 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   10:34   İŞSIZLIK MAAŞı BAŞVURULARı 2025`TE KATLANARAK ARTARKEN BAŞVURANLARıN YARıSı MAAŞ ALAMıYOR, 427 MILYARA ULAŞAN İŞSIZLIK SIGORTASı FONU`NDA ASLAN PAYı IŞVERENLERE   10:31   PKK`NıN FESIH KARARı... MANSUR YAVAŞ: "TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETINI PAZARLıK YAPıYOR NOKTASıNA GETIRECEK HIÇBIR GIRIŞIME IZIN VERILEMEZ, VERILMEMELIDIR"   10:12   KKTC CUMHURBAŞKANı TATAR: “FEDERASYON DEMEK, TÜRKIYE`NIN BURADAN ÇıKMASı DEMEK, IKI DEVLETLI SIYASETTEN BAŞKA BIR SIYASET GÖRÜŞMEYIZ”   10:09   MERSIN`DE ŞEHIT VE GAZI ANNELERI, ANNELER GÜNÜ PIKNIĞINDE BULUŞTU   09:58   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM: "FıNDıK FIYATı AÇıKLANMADAN YÜKSEK REKOLTE ILAN EDILIYOR, SONRA TMO ELIYLE ÜRETICI PAZARLıK GÜCÜNDEN KOPARıLıYOR"   09:58   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NIN "ENGELLILER HAFTASı" ETKINLIKLERI IKINCI GÜNÜNDE DEVAM ETTI   09:56   TEKIRDAĞ`DA HEKIME DARP IDDIASı... HEKIM BIRLIĞI SENDIKASı GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ÖZGÜR ÖZ: "BAŞHEKIM DERHAL GÖREVDEN ALıNMALı"   09:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “MESKİ OLARAK TÜRKIYE TARIHININ EN BÜYÜK YATıRıM DÖNEMINI YAŞıYORUZ”   09:12   SOMA MADEN FACIASıNıN 11`INCI YıLı...BAĞıMSıZ MADEN İŞ SENDIKASı GENEL BAŞKANı GÖKAY ÇAKıR: “301`I BIZE UNUTTURMAYA ÇALıŞTıLAR”   07:05   PKK`NıN FESIH KARARı... DEM PARTI MYK`Sı SÜRECI ELE ALDı: İMRALı`Yı ZIYARET EDENLERE YASAL GÜVENCE TALEP EDILECEK, SIYASI PARTILER ZIYARET EDILECEK   23:27   CHP YENI BOYKOT SITESINI KULLANıMA SUNDU: "BOYKOTYAP2025.COM"   14:43   CHP`LI IL BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı 14-16 MAYıS TARIHLERI ARASıNDA AMASYA`DA YAPıLACAK   13:29   GAMZE TAŞCıER: “SOMA`NıN ÜZERINE 52 SOMA DAHA YAŞANDı”   12:52   CHP`LI MAHMUT TANAL: “SAĞLıK HIZMETLERI ALANıNDA HEMŞIRELERIN EMEĞI GÖRÜNMÜYOR”   12:48   TBMM`DE BAŞKANVEKILLIĞI TARTıŞMASı... TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, GÜLIZAR BIÇER KARACA`NıN YERINE CELAL ADAN`ı TBMM BAŞKANVEKILI OLARAK GÖREVLENDIRDI   12:15   CHP`LI GÜLCAN KıŞ: “BU, ŞEFFAFLıKTAN KAÇAN BIR IKTIDARıN AÇıK ITIRAFıDıR”  
 
     
   

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ARIKAN: "SEÇİMLER YAKLAŞTIKÇA İSTİSMAR SEZONU İSTİSMAR KONULARI DA HAD SAFHAYA ULAŞTI"


Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, seçimler yaklaştıkça istismar sezonunun açıldığını, istismar konularının da had safhaya ulaştığını belirterek, AKP`nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum`un, "31 Mart günü seçmenler AK Parti`ye oy verirse Gazzeliler sevinecektir" dediğini hatırlatarak, Kurum`u istismar etmekle suçladı.

 

Tarih : 2 Mart 2024 Cumartesi 16:32   Okunma : 159

SEYFİ ÇELİKKAYA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, seçimler yaklaştıkça istismar sezonunun açıldığını, istismar konularının da had safhaya ulaştığını belirterek, AKP`nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum`un, "31 Mart günü seçmenler AK Parti`ye oy verirse Gazzeliler sevinecektir" dediğini hatırlatarak Kurum`u istismar etmekle suçladı.

Mahmut Arıkan, partisinin Yozgat Belediye Başkan Adayı Ziya Koçak`ın seçim irtibat bürosunun açılışına katıldı. Burada bir konuşma yapan Arıkan, kendisinin de Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı olduğunu bildirdi. Arıkan, " Saadet Partisi olarak gür bir sedayla emeklilerimizin sorunlarını dillendirdik. Önce 37`den 42`ye sonra 42`den sonra 49`a çıkardılar ama 7 bin 500`den 10 bine çıkarmasına engel olmadılar. Gazze`yi istismar ediyorlar. Yoksulluğu istismar ediyorlar. Emekliyi istismar ediyorlar. Köylüyü istismar ediyorlar. Asgari ücreti istismar ediyorlar. Her anlamda müthiş bir istismar söz konusu maalesef ama hemşerilerimizin verdiği kredi artık bitti" dedi.

"BU GEMİ TİCARETİNİ DURDURUN, BU VEBALİN ALTINDAN KALKAMAZSINIZ"

Arıkan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Seçimler yaklaştıkça istismar sezonu istismar konuları da had safhaya ulaştı. Dün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, AK Parti`nin adayı Murat Kurum çıktı ve dedi ki; `31 Mart günü seçmenler AK Parti`ye oy verirse Gazzeliler sevinecektir`. Allah`tan korkun diyorum, Allah`tan utanın diyorum. Meclis`te en yüksek grubu olan partisiniz, devleti siz yönetiyorsunuz. Sizin yönettiğiniz devlette günlerce 7 Ekim`den bu tarafa Gazze`ye İsrail`e olan gemi ticaretini durdurmaktan acizsiniz. Biz bu konuda bir milletvekili kardeşimizin hayatını feda ettik. Şehadet şerbetini içtik. Meclis kürsüsünden şehadet şerbetini içti. O arkadaşımız can çekişirken meclis kürsüsünde can çekişip, yere düşmüşken AK Parti Grup Başkanvekili bir kadının neler söylediğini hep beraber duyduk. Aradan 3 aya yakın zaman geçti tek bir özür dahi bununla alakalı gelmedi maalesef. Israrla dedik ki; bakın bu gemi ticaretini durdurun, bu vebalin altından kalkamazsınız. Bizi yalan söylemekle itham ettiler. İsrail`e gemi ticaretinin olmadığını ifade ettiler. Bundan bir buçuk ay önce Sanayi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Meclis kürsüsüne geldi ve dedi ki; 7 Ekim`den bu tarafa İsrail`e olan gemi ticaretimiz yüzde 38 mi, 48 mi onu tam hatırlamıyorum azaldı dedi. El insaf demek gerekiyor. Hani ticaretimiz yoktu? Hani oraya sadece gıda gönderiyorduk? Biz durmadık, üzerine gittik bu hususun. İsrail`e silah gönderiyorsunuz, Allah korkun dedik. Bize döndüler yine yalan söylüyorsunuz dediler. En sonunda itiraf etmek durumunda kaldılar. Biz silah göndermiyoruz, silahın parçalarını gönderiyoruz dediler. Ne anlama geliyor? Demonte vaziyette silah aparatlarını gönderiyorlar, İsrail`de silah yapılmasını temin ediyorlar ama İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı gözümüze baka baka Gazze`deki Müslümanların feryadını istismar etmeye devam ediyor.

"İNSANLARIMIZ GERÇEĞİ GÖRDÜ ARTIK"

İddialı bir cümle kullanacağım; tüm Yozgatlı hemşehrilerim bunu duysunlar. Gerek Yozgat`ta gerekse Türkiye`deki bin 395 seçim bölgesinde yapılan seçimlerde oluşan havaya baktıklarında Adalet ve Kalkınma Partisi`nin, Milliyetçi Hareket Partisi`nin elinde imkan olsun, elinde yetki olsun, bütün samimiyetimle söylüyorum, 31 Mart`ta yapılacak seçimleri iptal edecekler. Niye? Makamlar gidiyor artık, insanlarımız gerçeği gördü artık. İstismar edilmekten yoruldu artık. İstismar etmedikleri hiçbir şey kalmadı, hiçbir şey. Maddi anlamda da manevi anlamda da her şeyi istismar ettiler maalesef. Ramazan ayı yaklaşıyor. Bütün belediyelerde koliler stoklanıyor, iaşe fişleri stoklanıyor. Yapmayın Allah aşkına. İnsanlarımızın duygularını, ihtiyaç sahibi olmalarını rencide etmeyin artık. Kapı kapı kutu dağıtacaklar. Kapı kapı iaşe fişi dağıtacaklar. Siz oraya yoksulluğu yönetmek için değil, yoksulluğu bitirmek için bu insanlardan oy istediniz. Bu insanlar da size yoksulluğu bitirin diye oy verdiler. İnsanlara koli koli iaşe paketi dağıtın diye oy vermediler. Emeklilerimiz sürekli istismar ediliyor. Bu kardeşiniz Türkiye Büyük Millet Meclisi`nde üç kez söz aldı, emekli maaş zamlarıyla alakalı. Hepiniz biliyorsunuz 7 bin 500 liradan maaşı 10 bin liraya çıkarttılar, yüzde 33 bir artış yaptılar ama mikrofonu ellerine aldıklarında emekli maaşlarımızı yüzde 49 arttırdık dediler ama yüzde 33 artmıştı. Saadet Partisi olarak gür bir sedayla emeklilerimizin sorunlarını dillendirdik. Önce 37`den 42`ye sonra 42`den sonra 49`a çıkardılar ama 7 bin 500`den 10 bine çıkarmasına engel olmadılar. Gazze`yi istismar ediyorlar. Yoksulluğu istismar ediyorlar. Emekliyi istismar ediyorlar. Köylüyü istismar ediyorlar. Asgari ücreti istismar ediyorlar. Her anlamda müthiş bir istismar söz konusu maalesef ama hemşerilerimizin verdiği kredi artık bitti."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA