26 Kasım 2025 Çarşamba


17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”   14:49   ÖĞRETMENLERIN MESAISINI "YÜZ TANıMA SISTEMI" ILE KONTROL EDEN ÖZEL OKULDA 700 BIN LIRA CEZA   14:25   5. YENIŞEHIR KOMEDI OYUNLARı FESTIVALI BINLERCE SANATSEVERI AĞıRLADı   14:20   TOROSLAR BELEDIYESI, YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARıNDA HıZ KESMIYOR   14:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KADıN ODAKLı HIZMETLERI ŞIDDETE KARŞı KENT STRATEJISINE DÖNÜŞÜYOR   14:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN 24 KASıM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJı   16:55   “EMEKLILERDEN TARIHI BIRLEŞME ÇAĞRıSı: 17 MILYON KIŞI İÇIN TEK ÇATı”   14:45   MERSIN’DEN DÜNYAYA SANAT KÖPRÜSÜ: İLYAS YıLGÖR ULUSLARARASı FOTOĞRAF YARıŞMASı REKOR KATıLıMLA TAMAMLANDı  
 
     
   

MHP`Lİ YURTTAŞTAN BABACAN`A: “SİZİN GİBİ DEĞERLİ İNSANLARA TÜRKİYE`NİN İHTİYACI VAR. SİZİN KIYMETİNİZİ BİLEN YOK AMA ZAMANI GELİNCE BİLECEKLER”


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim gezisi için gittiği Lüleburgaz`da MHP`li bir seçmen ile sohbet etti. Yurttaş, Babacan ile konuşurken; “Ben MHP`liyim ama gene bir bakalım... Sizin gibi değerli insanlara Türkiye`nin ihtiyacı var . Sizin kıymetinizi bilen yok ama zamanı gelince bilecekler” dedi.

 

Tarih : 3 Mart 2024 Pazar 13:58   Okunma : 196

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim gezisi için gittiği Lüleburgaz`da MHP`li bir seçmen ile sohbet etti. Yurttaş, Babacan ile konuşurken; “Ben MHP`liyim ama gene bir bakalım... Sizin gibi değerli insanlara Türkiye`nin ihtiyacı var . Sizin kıymetinizi bilen yok ama zamanı gelince bilecekler” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçimler için şehir gezilerine devam ediyor. Babacan, bu kapsamda bugün Kırıklareli ve Tekirdağ`da vatandaşlarla sohbet etti. Babacan`ın Lüleburgaz ziyareti sırasında MHP`li olduğunu söyleyen bir yurttaş ile sohbeti dikkat çekti.

Babacan kendisi ile selfie çeken seçmene partisinin adayını tanıttı. Yurttaş da Babacan`a, “Ben MHP`liyim ama gene bir bakalım... Sizin gibi değerli insanlara Türkiye`nin ihtiyacı var . Sizin kıymetinizi bilen yok ama zamanı gelince bilecekler” dedi. Babacan`ın bu sözlere cevabı, “Biz çalışıyoruz” oldu.

Babacan ile yıllarca AK Parti`ye oy veren yurttaş arasında da şu diyalog geçti:

Yurttaş: Ne olacak durumumuz? Siz daha iyi biliyorsunuz...

Babacan: Sıkıntı büyük. Maalesef bu iktidar iş başında olduğu sürece düzelmeyecek bunu biliyoruz. Onun için çalışıyoruz.

Yurttaş: Evet evet. Ne olursunuz alın artık şu ülkeyi. Biz sizi destekliyoruz, inanın destekliyoruz. Ben yıllardır AKP`ye veriyorum inanın artık bıktık, usandık. Ne adaleti adalet, ne emeklinin hakkını veriyor, ne işçinin hakkını veriyor. Yani artık yetti. Gerçekten yetti canımıza. Biz ev kiralarımızı ödeyemiyoruz. Ben yıllardır Türkiye`deyim bir dikili ağacım yok. Adamlar Suriye`den çıktı geldi; onların evi var, arsası var, arabası var. Benim niye yok? Bu insanların niye yok? İnsanlar yeri ve zamanı geliyor dileniyorlar. Neden? Neden benim ülkemde böyle bir şey oluyor? Biz bu ülkenin vatandaşı değil miyiz, niye ayrım yapılıyor? Ben engelliyim, yardım almaya gidiyorum. Adamlar bana zar zor veriyorlar, her ay onlara yardım ediyorlar. Ben en sonunda ‘Artık yapamıyorum` dedim. Emekli biriyle evlendim de artık yardım almayı bıraktım. Ama gelgelelim kiramı ödeyemiyorum. 2 bin liraya kiraya oturuyordum, benim ev sahibim bana diyor ki, `10 bin lira kira istiyorum.` Böyle bir şey olabilir mi?

Ali Babacan: Emekli maaşlarına bak bir de kiralara bak. Yaşamak mümkün değil. Biliyoruz.

Yurttaş: Benim eşim emekli, ben emekli maaşıyla... Kredisi var, elime para geçmiyor. Niye bu insanlar? Neden susuyoruz?






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA