19 Mayıs 2025 Pazartesi


15:16   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: "19 MAYıS GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı`Nı COŞKUYLA, GURURLA VE EN IÇTEN DUYGULARıMLA KUTLUYORUM"   14:20   4. ULUSLARARASı KILIKYA ULTRA MARATONU… MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “AMACıMıZ; BINLERCE YıLıN BIRIKIMINI TÜRKIYE`YE VE DÜNYAYA TANıTMAK”   14:02   CHP`NIN, "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGLERININ ALTıNCıSı PENDIK`TE DÜZENLENECEK   13:55   İSKİ`DEN SAZLıDERE IDDIALARıNA YANıT: “KAÇAK YAPıLARA SU VERILMESI MEVZUAT UYARıNCA MÜMKÜN DEĞIL”   12:03   CHP`LI BAKAN, İZMIRLILERI GÜNDOĞDU MEYDANı`NDAKI 19 MAYıS MITINGINE ÇAĞıRDı: "BUGÜN TÜRKIYE`DE GENÇLERIN UMUTLARı YOK EDILMEK ISTENIYORSA; 19 MAYıS`ı BIR DIRENIŞ GÜNÜ GIBI ANLAMAK GEREKIR"   11:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GENÇLERIMIZIN VE TÜM MILLETIMIZIN 19 MAYıS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı`Nı YÜREKTEN KUTLUYORUM"   11:29   ÖZGÜR ÖZEL: “CUMHURIYET`IN IZINDEN HIÇ AYRıLMAYAN TÜRKAN SAYLAN`ı, VEFATıNıN 16`NCı YıLıNDA SAYGı VE RAHMETLE ANıYORUM”   10:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI"NI TAMAMLADı   10:01   TALAT DINÇER`DEN, BAKAN URALOĞLU`NA: "KABILELERIN SAHIP OLDUĞU INTERNETI BIZ NEDEN KULLANAMıYORUZ?"   09:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN KIREMITHANE PAZAR YERI`NE ZIYARET   23:33   HATAYSPOR DEPLASMANDA ADANA DEMIRSPOR`U 5-0 MAĞLUP ETTI     22:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI TARAFıNDAN KOOORDINE EDILEN 550 KILOMETRELIK TARIHI KILIKYA YOLU YÜRÜYÜŞE AÇıLDı   11:50   ÖMER FETHI GÜRER: "ZIRAI DON BAHÇELERI VURDU, GEÇTI"   11:26   UCM BAŞSAVCıSı KHAN, HAKKıNDAKI SORUŞTURMA SONUÇLANANA KADAR GÖREVINDEN AYRıLDı   11:18   İMAMOĞLU: “POPÜLIST LIDERLER, KENDI POLITIK GÜNDEMLERI UĞRUNA, HER ŞEYI MANIPÜLE ETMEKTEN KAÇıNMıYORLAR”   11:01   "DEĞIŞIM ARIFESINDE ÜNIVERSITE BULUŞMASı"...ÜNIVERSITELERDE ÖZGÜRLÜK VE KATıLıMCı YÖNETIM IÇIN ORTAK ÇAĞRı   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:18   YALÇıN KARATEPE: ``GENÇ IŞSIZLIĞIN YÜZDE 15, GENIŞ TANıMLı IŞSIZLIĞIN YÜZDE 28,5 OLDUĞU BIR ÜLKEDE SIZ NEYIN BAŞARıSıNı KUTLUYORSUNUZ?"   10:17   MERSINLI ÖZEL BIREYLER GELENEKSEL 3. BOCCE TURNUVASı`NDA KıYASıYA YARıŞTı  
 
     
   

ÖZEL GİRESUN`DA... BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KÖSE: “HERKESİ KUCAKLAYACAĞIM, BU PROJEMİ TAKLİT EDEMEZLER, SEVMEK YÜREK İŞİDİR”


CHP`nin Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, "Ben herkesi kucaklayacağım. Bu projemi taklit edemiyorlar. Çünkü yürek işidir sevmek. Bunu taklit edemezler. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan herkesin ama herkesin başkanı olacağız. Birlikte yöneteceğiz. Eski Giresun`u özlüyorum. Birlikte eski Giresun`a gideceğiz” dedi.

 

Tarih : 20 Mart 2024 Çarşamba 18:33   Okunma : 556

HABER: GÜLARA SUBAŞI / KAMERA: DURSUN ALKAYA

CHP`nin Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, "Ben herkesi kucaklayacağım. Bu projemi taklit edemiyorlar. Çünkü yürek işidir sevmek. Bunu taklit edemezler. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan herkesin ama herkesin başkanı olacağız. Birlikte yöneteceğiz. Eski Giresun`u özlüyorum. Birlikte eski Giresun`a gideceğiz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun`da halk buluşması programına katıldı. Özel`e, Genel Başkan Yardımcıları Ulaş Karasu ve Volkan Demir, Milletvekilleri, Umut Akdoğan, Elvan Işık Gezmiş, Murat Çan, Seyit Torun, CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve Belediye Başkan Adayı Fuat Köse ile önceki dönem Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu eşlik etti.

ŞENYÜREK: “BELEDİYE BAŞKANI, BEŞ YILDA SADECE KENDİ YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRDI”

Burada konuşan Giresun İl Başkanı Şenyürek, şunları söyledi:

“Bundan tam beş yıl önce verdiğimiz emaneti, Giresun Belediyesi`ni sosyal belediyecilikle buluşturmak, yeniden halkın belediyesi yapmak üzere sabırsızlıkla 31 Mart`ı bekliyoruz. Giresun`u değil, kendilerinin ve yandaşlarının refahını gözeten zihniyete halkın adayı Fuat Köse ile son vereceğiz. Beş yıllık süreçte halkın gönlüne giremeyen, kalıcı hizmet ya da eser bırakmayan bir belediye başkanı, seçimler öncesi kendini tanıtmak için şehrin dört bir yanını vesikalık afişlerle donattı. Görevi, vatandaşın yaşam kalitesini arttırmak olan belediye başkanı, geride bıraktığımız beş yılda sadece kendi yaşam kalitesini arttırdı. Vatandaşın suyu kesildi. Çöpü alınmadı. Yolu çöktü. Alacağı ödenmedi. Kaldırımı kırıldı. İşçisi atıldı. Taşınmazları satıldı. Sevgili Giresunlular sabredin. Şunun şurasında 11 gün kaldı. Beş yıldır bugünü bekliyorsunuz. Ara verilen sosyal belediyeciliğe, Fuat Köse`yle inşallah kavuşacağız.”

ELVAN IŞIK GEZMİŞ: “YENİ BAŞARILARA HEP BİRLİKTE İMZA ATACAĞIZ”

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş de, şöyle konuştu:

“Bugün ben ilk kadın milletvekili olarak sesleniyorsam bu sizlerin güvenidir, emeğidir, başarısıdır. Şimdi, yeni başarılara hep birlikte imza atacağız. Eynesilden Piraziz`e, Şebinkarahisar`a, bütün ilçelerimizde hep birlikte CHP bayrağını dalgalandıracağız. Bir inci gibi Karadeniz`de bayrağımızı dalgalandırmaya, belediyelerimizi almaya var mısınız?”

KÖSE`DEN: “SUDA İNDİRİM SÖZÜ"

Gresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse`nin konuşması ise şöyle:

“Yola çıktığımdan beri ‘Sokağın çocuğu, Giresun`un çocuğu, Giresun ittifakının adayıyım` dedim. Komediye bakın: ‘Sanayiden geliyorum` dedim, peşim sıra sanayiye gittiler. 1985`ten beri oradayım ben. Öyle bir defa gitmeyle, selam söylemeyle olmuyor. ‘Sökenliyim ben` dedim. Söken`e gittiler, kimse bakmadı. ‘Kumyalılıyım` dedim. Kumyalı`ya gittiler. Balık yemesini bilmezsen Kumyalı`ya gitmeyeceksin. Ben sizlerin bir parçasıyım. Ben Giresun ittifakının adayıyım. Ben herkesin adayıyım. Tamirci çırağı Fuat Köse, ‘suda indirim yapacağım` dedi. Emeklimizin durumu çok kötü. Emekliye yüzde 40, hanelere yüzde 20 indirim yapacağım. Sosyal tesislerimizde öğrencilerimize, indirim yapacağız. Belediyede çalışan dostlarıma, arkadaşlarıma da yüzde 50 sosyal tesiste indirim sözü verdim. Bunu duymadı herhalde. Beş yıldır görevdesin. Neden bu zamana kadar yapmadın? Şimdi söz veriyorlar, ‘Suda yüzde 50 indirim yapacağım` diye. Seni suda indirim yapmamak için kim zorladı? Suda indirim yaptın da elini, kolunu bağlayan oldu mu? Bizler belediye meclis üyesi grubu olarak suda indirim için önerge verdik. Bize güldü. Şimdi, biz ona güleceğiz. Her şeyi taklit ediyorlar. Yalnız bir şeyi taklit edemediler. Benim en büyük projemi taklit edemediler. Ben herkesi seveceğim. Onlar bunu söyleyemediler, söyleyemediler. Ben herkesi kucaklayacağım. Bu projemi taklit edemiyorlar. Çünkü yürek işidir sevmek. Bunu taklit edemezler. Biz kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, kutuplaştırmadan herkesin ama herkesin başkanı olacağız. Birlikte yöneteceğiz. Eski Giresun`u özlüyorum. Birlikte eski Giresun`a gideceğiz. Biz yola çıktık, bizi kaale almadılar. Sonra gücümüzü, peşimizdeki halk gücünü gördüklerinde endişeye kapıldılar. Gittiğimiz yerlere asfalt dökmeye başladılar. Çocuk bahçelerini tamir etmeye başladılar. En önemlisi -onu tebrik ediyorum- işçimize, çalışanımıza beş yılda ilk defa zam verdi. Bu hizmetler benim hizmetlerim. Daha gelmeden yaptım bunları. Siz bir de beni göreve gelince görün.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA