26 Ağustos 2025 Salı


16:10   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ: “İSRAIL’IN, GÜNEY LÜBNAN’DAKI TAHRIBATı SAVAŞ SUÇU NITELIĞINDE”   16:08   MEMUR ZAMMıNDA DÜĞÜM: ORANLAR BELLI OLDU, KRIZ ÇıKTı   14:56   İSRAIL’IN GAZZE HASTANESI’NE SALDıRıSıNA DÜNYADAN TEPKI   14:52   MÜCAHIT BIRINCI’NIN IFADESININ ALıNMASı IÇIN İSTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE MÜZEKKERE YAZıLDı   14:34   TRUMP, FED YÖNETICISI LISA COOK’U GÖREVDEN ALDı   11:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINE MÜJDE   10:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK: YENI EĞITIM DÖNEMINDE HIZMETLER ZIRVEYE TAŞıYOR   10:33   AKDENIZ’DE RISK YARATAN METRUK YAPıLARLA MÜCADELE SÜRÜYOR   10:22   TARIHE SAYGı, UMUDA YÜRÜYÜŞ: ÖZGÜR ÖZEL, KOCATEPE’DE GÜN DOĞUMUNU SELAMLADı   10:03   MESKİ’DEN HARFILLI’YE HAYAT VEREN YATıRıM: KESINTISIZ İÇME SUYU ARTıK MÜMKÜN   16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:02   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR    13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:30   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI  
 
     
   

LÖSEV`DEN, LÖSEMİ VE KANSER İLE MÜCADELE EDEN ÇOCUKLARIN AİLELENİNE `KARŞILIKSIZ ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ`


LÖSEV, “Önce Çocuklar İyileşsin” çağrısıyla ramazan ayı boyunca erzak kolilerini hastalarına ulaştırırken fitre, fidye ve zekat bağışlarıyla lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi masraflarını ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor.

 

Tarih : 2 Nisan 2024 Salı 12:34   Okunma : 306

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), geleneksel olarak her yıl Ramazan Bayramı öncesinde lösemi ve kanser mücadelesi veren çocukların ailelerine ihtiyaçları oranında ‘Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi` ile destek oluyor. Bu kapsamda aylık desteklere ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 50.000 ile 30.000 TL arasındaki “Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi” çekleri iletildi.

Aylık desteklere ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 50.000 ile 30.000 TL arasındaki “Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi” çekleri iletildi. Türkiye genelinde başlatılan karşılıksız özel ihtiyaç kredisi desteği Ankara başta olmak üzere, Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Bartın, Batman, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Van ve Zonguldak illerinde, lösemi ve kanser ile mücadele eden yüzlerce aileye ulaştırıldı. Ramazan boyunca LÖSEV`e kayıtlı binlerce aileye de “Sağlık-Eğitim Bursu” ve “Aile Destek Bursu” ihtiyaçları kapsamında iletilecek.

"LÖSEV SAYESİNDE YALNIZ HİSSETMİYORUZ"

LÖSEV tarafından 50.000 TL yardım yapılan Ankara`da yaşayan 7 yaşındaki Muhammed Ensari Kuruağaç`ın annesi Leyla Kuruağaç yaşadıkları süreci şöyle anlattı:

“2020 yılında Bitlis`te Muhammed`e lösemi tanısı kondu. Pandemi zamanı olması da çok zor şeyler yaşamamıza neden oldu. Muhammed`in tedavisi için Ankara`ya taşınmak zorunda kaldık. Devlet hastanesinde tedavi görürken LÖSEV ile tanıştık. Bu süreçte LÖSEV hep yanımızda oldu. Muhammed Beşiktaşlı, Beşiktaş marşlarının onu coşkulandırıyor. Zaman zaman yaşıtlarıyla oyunlar oynuyor, Muhammed heyecanlı bir çocuk, sokak hayvanlarına karşı çok ilgili. Özellikle yemek sofrasından artan kemikleri cebine koyar ‘anne bunları köpeklere verelim` der. Büyüyünce polis olmak istiyor. Muhammed`in şu an kontrolleri devam ediyor. 50 Bin TL`lik çeki Muhammed için kullanacağız. LÖSEV`e ve tüm bağışçılara teşekkürler. Sizlerin sayesinde yalnız hissetmiyoruz."

 






Paylaş :
Etiketler :  LÖSEV

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA