11 Mayıs 2025 Pazar


15:05   ÖZGÜR ÖZEL, VAN`DA KUYUMCU ESNAFıNı ZIYARET ETTI: "İNŞALLAH IKTIDAR DEĞIŞINCE EMEKLIDE DE ASGARI ÜCRETLIDE DE ÇIFTÇIDE DE PARA BOLARACAK, IŞLER DAHA DA IYI OLACAK"   15:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL VAN`DA: "BIZ BU ÜLKEDE ANNELERIN GÖZYAŞLARıNıN DURMASıNı ISTIYORUZ AMA BUNU MECLIS`TE VE TOPLUMSAL MUTABAKATLA YAPMAMıZ LAZıM"   14:35   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE`DE BIR SÜREÇ GELDIYSE IKTIDARıN SAYESINDE DEĞIL, IKTIDARA RAĞMEN GELMIŞTIR"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   14:24   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SILAH BıRAKACAK OLMASı ILE ILGILI HABERIN BIR AN ÖNCE GELMESINI, SILAHLARıNı BıRAKMALARıNı SONUNA KADAR DESTEKLIYORUZ"   13:59   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "ARTıK TÜM TÜRKIYE, TÜM ŞEHIRLER BU MILLETIN, BU HALKıN, KARDEŞLIĞIN KALESI"   13:26   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… İMAMOĞLU`NUN MESAJı: “HAKLı BIR MÜCADELENIN SONUNDA FERAH GÜNLERE KAVUŞACAĞıZ, ÖZGÜR VE ADIL BIR TÜRKIYE`YI INŞA EDECEĞIZ”   13:04   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… MITINGE KATıLAN ÇIFTÇI: ``EMEKLI, ASGARI ÜCRETLI HEPSI PERIŞANDıR, TÜRKIYE PERIŞANDıR``   12:18   CHP`NIN “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI… ÖZGÜR ÇELIK: "BÜTÜN SIYASI TUTSAKLAR IÇIN ÖZGÜRLÜK TALEBIMIZI DILE GETIRECEĞIZ"   10:40   ÖZGÜR ÖZEL, “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGI IÇIN VAN`DA... ÖZEL: “VAN`DAN, TÜRKIYE`YE ÖNEMLI MESAJLARıMıZ OLACAK, HERKESI MITINGE BEKLIYORUZ”   13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:46   GÖKHAN GÜNAYDıN: "İBB SORUŞTURMALARıNDA NEDEN 2019 ÖNCESINE ILIŞKIN DOSYALAR ISTENMIYOR"   13:40   ÖZGÜR ÖZEL, İTO`YU ZIYARET ETTI   13:22   MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI VAN`DA... CHP VAN İL BAŞKANı BEDIRHANOĞLU: VAN HALKı HAKSıZLıĞA, HUKUKSUZLUĞA TEPKI VERECEK   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   11:46   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E: 2002 YıLıNDAN BU YANA HER BIR BRANŞA YıLLAR BAZıNDA KAÇ ÖĞRETMEN ATANMıŞTıR?   11:22   YAĞLıDERE BELEDIYESI`NIN ARACı 40`A YAKıN SOKAK HAYVANıNı GECE YARıSı ORMANA BıRAKıRKEN GÖRÜNTÜLENDI   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING  
 
 
 
 
 
   

VAN`DA YENİ SEÇİLEN BELEDİYE BAŞKANLARI BAYRAM PROGRAMINA KATILDI


DEM Parti ve DBP Van İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında bayramlaşma programı düzenledi. Tuşba Belediye Eş Başkanı Ümit Keser, "Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var" dedi.

 

Tarih : 12 Nisan 2024 Cuma 12:43   Okunma : 636

İSHAK KARA 

DEM Parti ve DBP Van İl Örgütü, Ramazan Bayramı dolayısıyla il binasında bayramlaşma programı düzenledi. Tuşba Belediye Eş Başkanı Ümit Keser, "Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var" dedi.

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van İl örgütleri, bayramlaşma programı düzenledi. Gün boyu süren bayramlaşmaya Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, Tuşba Belediye Eş Başkanları Hanım Akkoş ve Ümit Keser, İpekyolu Belediye Eş Başkanları Cevdet Altındağ ve Canan Uzunay, Edremit Belediye Eş Başkanları Rabia Başak Koç ve Cemil Komi  yanı sıra çok sayıda partili katıldı.

"HALKIN TEMEL BEKLENTİSİ HİZMET"

İpekyolu Belediye Eş Başkanı Cevdet Altındağ, "Halkımızın bayramını kutluyorum. Mazbatamızı aldık temel kararlara imza atmak için belediyeye uğradık. Halkın temel beklentisi hizmet. Bayramın coşkulu geçmesi sahiplenme yaşanan olumlu hava ile birlikte 14`te 14 yapmamız hem de gayri hukuki müdahalenin geri çekilmesi insanlarda ayrı bir sevinç yarattı sahiplenme oldu. Ben bu sahiplenmenin devam edeceğine inanıyorum. İlk iş olarak da belediyenin bir röntgenini çekip halkla paylaşmayı düşünüyoruz. Ekonomik anlamda da ciddi tahribatlar var. Orası seçime yönelik istihdam alanı olarak da kullanılmış gelen gelirin tamamı işçi maaşlarının yarısına yetiyor onun için halka hizmet etmenin de yollarını hep beraber bulacağız" dedi.

"VANLILAR 3 BAYRAMI BİRLİKTE YAŞIYOR"

Tuşba Belediyesi Eş Başkanı Ümit Keser ise şunları söyledi:

"Halk demokrasiye olan inancını yeniledi. Seçimlerde 14`te 14 yapan bir irade var. Bu iradesini de seçimin hemen arkasından mazbata direnişiyle gösterdi. Bu bayramı da çifte değil üçlü bayram olarak ifade ediyorum. İnsanların gözlerinde inanılmaz bir coşku var. Halk partimizin bayramlaşmasına akın akın geliyor. Hepsiyle tokalaşıp bayramlaşmaya çalışıyoruz. Halk umutlu ve umudun yeşermesi anlamındadır. Yıllardır bu yerel seçime bel bağlayan bir kesimde vardı. Birçok eylem etkinliğe çağırdığımızda yüzlerinde karamsarlık vardı. Bu bayramda hepsinin gözlerinin için parlıyor.

"HALKIN YARALARINI HEP BERABER SARACAĞIZ"

Tuşba ilçesi şu ana kadar bizim tarafımızdan hiç hizmet ile buluşturulmamıştır. Birkaç gündür belediyedeyiz. Herkesin talebi; artık sizin sayenizde hizmet alacağız. Hizmetin dışında bir güler yüz gördüklerini söylüyorlar. Sosyal belediyecilik anlamında geçmiş tecrübelerimizde var. Bizde bir çok şeyi yapmaya hazırız. Sorunlarımız çok onları çözüme kavuşturacağız. Bu anlamda birikim ve tecrübemiz var. Eş başkanımla birlikte halkın yaralarını saracağız. Tuşba`da belli bir kesim çalışılmış belli bir kesime hizmet adına bir şey gitmemiş, personelden yana bir sıkıntımız yok, kim layıkıyla dürüst çalışırsa bizde onlarla birlikte devam edeceğiz. Halkın umuduna layık olmaya çalışacağız. Tuşba bakir bir alan hep beraber yöneteceğiz."


 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA