24 Kasım 2025 Pazartesi


16:55   “EMEKLILERDEN TARIHI BIRLEŞME ÇAĞRıSı: 17 MILYON KIŞI İÇIN TEK ÇATı”   14:45   MERSIN’DEN DÜNYAYA SANAT KÖPRÜSÜ: İLYAS YıLGÖR ULUSLARARASı FOTOĞRAF YARıŞMASı REKOR KATıLıMLA TAMAMLANDı   14:38   “CHP İZMIR’DEN ADALET ÇAĞRıSı: İMAMOĞLU DAVASı TRT’DE CANLı YAYıNLANSıN”   13:49   “BAKıRHAN’DAN CHP’YE TARIHI MESAJ: CESARET VE RISK ZAMANı”   12:39   “MESEM ÇARKı ÇOCUKLARı ÖLÜME SÜRÜKLÜYOR: MUHAMMET’IN ÇıĞLıĞı ADALET İSTIYOR”   11:50   “ERKAN BAŞ: EMEKLILER YÜK DEĞIL, HAKLARıNıN SAHIBI GÜÇTÜR”   11:40   “ET VE SÜT KRIZI DERINLEŞIYOR: İTHALAT VURGUNU YERLI ÜRETICIYI BITIRIYOR”   10:44   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ATA TOHUMU MIRASı: LEKLEK FASULYESI YENIDEN HAYAT BULUYOR   10:34   “TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞINI İNŞA EDEN GÜÇ: ÖĞRETMENLER”   17:24   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZONGULDAK’TA SERT ÇıKıŞ: ‘72. MEYDANDAYıM… ARKADAŞLARıMıZ MASUMDUR!’”   13:58   MERSIN’DE HAFRIYAT ARTıK KAÇAK DÖKÜLMEYECEK: UYDU DESTEKLI DENETIM BAŞLADı   18:13   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:25   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:42   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:29   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:50   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:25   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:50   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”  
 
     
   

GÖKÇE GÖKÇEN`DEN ODTÜ`LÜ ÖĞRENCİLERE DESTEK


CHP Adalet Bakanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, bahar şenliğini Devrim Stadyumu’nda yapmak istedikleri için haklarında disiplin süreci başlatılan ODTÜ’lü öğrencilere destek verdi. Gökçen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, gençlerin gülmesinden, eğlenmesinden, barışçıl bir şekilde bir araya gelmesinden korkan bir iktidar olduğunu söyledi.

 

Tarih : 16 Mayıs 2024 Perşembe 11:34   Okunma : 430

(ANKARA) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, bahar şenliğini Devrim Stadyumu`nda yapmak istedikleri için rektörlük tarafından haklarında disiplin soruşturması başlatılan 96 öğrenciye destek açıklaması yaptı. Gökçen, “Bizler üniversitelerde kayyum düzenine karşı olduğumuz gibi gençlerin, ODTÜ`lü öğrencilerin gülmek, eğlenmek bir araya gelmek isteyen ve hakkını savunmaktan da hiçbir zaman çekinmeyen öğrencilerin yanındayız” dedi.

Gökçen, açıklamasında şunları ifade etti:

“ODTÜ`lü öğrenciler haklı olarak şenliklerinin Devrim Stadyumu`nda gerçekleşmesini istiyor. Bu taleplerinin karşılanacağı yerde, rektörlük 96 öğrenciye soruşturma açmış durumda. Bu soruşturmalar öğrencilerin kınanmasını ve okuldan uzaklaştırılması taleplerini içeriyor. Yıllardır, gençlerin gülmesinden, eğlenmesinden mutlu olmasından, barışçıl bir şekilde bir araya gelmesinden korkan ve gençleri tehdit olarak gören bir iktidar var. Gençlerin kendilerini ifade etmesinden, özgürce ifade etmesinden korkan iktidarın ODTÜ`de de bir uzantısı var. İşte bu rektörlük, bu kayyum düzeni gençlere yönelik en büyük tehdittir. Bizler üniversitelerde kayyum düzenine karşı olduğumuz gibi gençlerin ODTÜ`lü öğrencilerin gülmek, eğlenmek bir araya gelmek isteyen ve hakkını savunmaktan da hiçbir zaman çekinmeyen öğrencilerin yanındayız.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA