17 Haziran 2024 Pazartesi


19:05   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI GENEL BAŞKANLARıN BAYRAMıNı KUTLADı   17:34   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE SIYASI PARTILILERIN GENEL BAŞKANLARı VE GRUP BAŞKANLARıNA BAYRAM TELEFONU   14:17   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, MANISA VALISI ÜNLÜ`YÜ ZIYARET ETTI   13:27   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL`DEN BAYRAMıN ILK GÜNÜNDE KABRISTAN ZIYARETI   11:44   CHP`LI KıŞ`TAN BAKAN BOLAT`A: "KURBAN BAYRAMı ÖNCESI GELEN FAHIŞ ZAMLAR KONUSUNDA HANGI ÖNLEMLER ALıNDı?"   10:30   ÖZGÜR ÖZEL: "TÜM BABALARıN BABALAR GÜNÜ`NÜ KUTLUYORUM"   10:27   VELI AĞBABA: KURBANı VATANDAŞA HARAM ETTILER   10:20   CHP`LI UMUT AKDOĞAN: "AVM ÇALıŞANLARıNıN BEKLEDIĞI YASA TEKLIFI 55 GÜN TBMM`DE IŞLEME ALıNMADı"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR`DEN ‘SAĞLıK VE ENGELLI POLITIKALARı ÇALıŞTAYı`   08:52   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A ``IADEIZIYARET`` YANıTı: "BIZ O SÖZÜ HIÇ ÜZERIMIZE ALMıYORUZ"   22:21   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI DÖNEM GENEL BAŞKANLAR ILE BIR ARAYA GELDI   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   16:01   ÖZGÜR ÖZEL: ``CUMHURBAŞKANLıĞı KABINESI, ZENGINI DAHA ZENGIN, YOKSULU DAHA YOKSUL YAPACAK DÜZENLEMELERIN HAZıRLıĞıNı YAPMAKTADıR``   15:34   AÇEV: “BABA SEVGISI VE ILGISIYLE BÜYÜMEK, ÇOCUKLARıN ÇOK YÖNLÜ GELIŞIMINI DESTEKLIYOR”   15:28   LIMAK`ıN BODRUM`DAKI PROJESINE YÖRE HALKı TEPKI GÖSTERDI: “HUKUKI MÜCADELEYI BAŞLATACAĞıZ”   15:14   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı BÖCEK:" BU BAYRAMıN HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜZEL GÜNLER GETIRMESINI DILIYORUM"   15:13   PSIKOLOGLARDAN KURBAN BAYRAMı UYARıSı: "12 YAŞ ALTıNDAKI ÇOCUKLARı KESIM ALANıNDA BULUNDURMAYıN"   15:06   CUMHURBAŞKANLıĞı YıLLıK PROGRAMı`NA GÖRE, TMO BU YıL SADECE 3,5 MILYON TON BUĞDAY ALıMı YAPACAK   14:33   CHP İZMIR`DE BAYRAMLAŞMA... ASLANOĞLU: "SEÇIM SANDıĞı NE ZAMAN KONURSA KONSUN, CHP IKTIDAR OLACAKTıR"   14:13    ERDOĞAN`DAN ÖZEL`E "SUÇ ORTAĞı" YANıTı: ``BIZIM IADEIZIYARETIMIZI DEMEK KI HAZMEDEMEDILER``  
 
     
   

Dervişoğlu, seçimlerin yenileneceği Aksaray Güzelyurt`ta... "Hazım Turan`ı belediye başkanı olarak yanımıza gönderin"


İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2 Haziran`da seçimlerin yenileneceği Aksaray`ın Güzelyurt ilçesinde partisinin belediye başkan adayı Hazım Turan`a destek isteyerek, "Bizim için seçim 31 Mart`ta bitmişti 2 Haziran`da madem ki tekrarı olacak, o zaman Güzelyurtlu hemşehrilerimden istirhamımdır; aynı filmi bunlara bir daha gösterin, Hazım Turan`ı belediye başkanı olarak yanımıza gönderin" dedi.

 

Tarih : 25 Mayıs 2024 Cumartesi 16:32   Okunma : 284

(GÜZELYURT) - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2 Haziran`da seçimlerin yenileneceği Aksaray`ın Güzelyurt ilçesinde partisinin belediye başkan adayı Hazım Turan`a destek isteyerek, "Bizim için seçim 31 Mart`ta bitmişti 2 Haziran`da madem ki tekrarı olacak, o zaman Güzelyurtlu hemşehrilerimden istirhamımdır; aynı filmi bunlara bir daha gösterin, Hazım Turan`ı belediye başkanı olarak yanımıza gönderin" dedi.

Müsavat Dervişoğlu, Aksaray`ın Güzelyurt ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlara seslendi. Dervişoğlu, partisinin Aksaray Belediye Başkan adayı Hazım Turan`a 2 Haziran`da yenilenecek seçimlerde başarılar diledi. Dervişoğlu, özetle şöyle konuştu:

"Siz bu seçimi alın biz başkaları gibi seçimden seçime değil, her gün Güzelyurt`ta olacağız. Sizin yanınızda duracağız, mücadelemiz ortaktır. Biz bu mücadeleyi milleti ardımıza almadan yapamayız. Emekli tenceresini kaynatamıyor, tencerelerde yemek değil dert kanıyor. Çiftçinin, emeklinin, iş damının, esnafın derdini çözmek için, atanamayan öğremenlere istikbal kapılarını açmak için kurduk bu partiyi. Partimizin gerçek sahipleri sizlersiniz biz sadece tabelayı asanlarız. Siz olmadan biz bu yolculuğu sürdüremeyiz.

Sizin mübarek oylarınızın artık gasp edilemeyeceğinin, hakkınızın, hukukunuzun çiğnenemeyeceğinin farkında bulunmanız lazım. Bir takım siyasi entrikalar, ittifaklar kuruluyor olabilir. Hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar vatandaşın oy verme tercihine derin bir saygı duyuyoruz. Biz bu büyük milletin iradesi üzerinde başka bir güç tanımıyoruz. Ben yeni bir genel başkanım, bu Güzelyurt`ta benim de bir hatırım olsun. Vatandaş arıyor, ben biliyorum. Vatandaş Süleyaman Demirel`in siyasetini arıyor, bugün siyasette samimiyet olmadığı için. Bülent Ecevit`in nezaketini arıyor, siyasette nezaket olmadığı için. Bugün vatandaş siyasetçide Alparslan Türkeş`in mücadele cehdini ve imanını arıyor.

İYİ parti yöneticileri olan bizler, bu memlekette taş üstüne taş koymuş, bütün siyasi önderlerin yolunu takip ediyoruz. O yol Cumhuriyet`in, Mustafa Kemal Atatürk`ün yoludur. Yarın seçim bitecek, zaferinizi kutlamak için de aranızda olacağım. Bizim için seçim 31 Mart`ta bitmişti 2  Haziran`da madem ki tekrarı olacak, o zaman Güzelyurtlu hemşehrilerimden istirhamımdır; aynı filmi bunlara bir daha gösterin, Hazım Turan`ı belediye başkanı olarak yanımıza gönderin."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA