23 Kasım 2025 Pazar


14:38   “CHP İZMIR’DEN ADALET ÇAĞRıSı: İMAMOĞLU DAVASı TRT’DE CANLı YAYıNLANSıN”   13:49   “BAKıRHAN’DAN CHP’YE TARIHI MESAJ: CESARET VE RISK ZAMANı”   12:39   “MESEM ÇARKı ÇOCUKLARı ÖLÜME SÜRÜKLÜYOR: MUHAMMET’IN ÇıĞLıĞı ADALET İSTIYOR”   11:50   “ERKAN BAŞ: EMEKLILER YÜK DEĞIL, HAKLARıNıN SAHIBI GÜÇTÜR”   11:40   “ET VE SÜT KRIZI DERINLEŞIYOR: İTHALAT VURGUNU YERLI ÜRETICIYI BITIRIYOR”   10:44   MERSIN’DEN TÜRKIYE’YE ATA TOHUMU MIRASı: LEKLEK FASULYESI YENIDEN HAYAT BULUYOR   10:34   “TÜRKIYE’NIN AYDıNLıK GELECEĞINI İNŞA EDEN GÜÇ: ÖĞRETMENLER”   17:24   “ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZONGULDAK’TA SERT ÇıKıŞ: ‘72. MEYDANDAYıM… ARKADAŞLARıMıZ MASUMDUR!’”   13:58   MERSIN’DE HAFRIYAT ARTıK KAÇAK DÖKÜLMEYECEK: UYDU DESTEKLI DENETIM BAŞLADı   18:13   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:25   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:42   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:29   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:50   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:25   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:50   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:35   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:02   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!  
 
     
   

AFAD, Depremzedelere Verilen Kira Yardımının Sona Erdiğini Duyurdu


Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ardından depremzedelere verilen kira desteğinin, AFAD tarafından depremzedelere gönderilen bir SMS (kısa mesaj) yoluyla sona erdiği bildirildi.

 

Tarih : 11 Haziran 2024 Salı 13:52   Okunma : 1222

(MALATYA) - Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelere verilen kira desteği sona erdi. AFAD depremzedelere gönderdiği mesaj aracılığıyla,"12 ay ödemesi planlanan kiracılara destek ödemelerinin 15`inci ve sonuncusunu Haziran ayında yaparak tamamlayacağız" diyerek kira desteğinin sona erdiğini duyurdu.

AFAD`ın kira yardımı alan depremzedelere gönderdiği mesajı şöyle:

“6 Şubat Depremlerinin büyüklüğü ve etkisi dikkate alınarak daha önceki hiçbir deprem afetinde kiracılara yapılmayan kira destek ödemelerini afetzede kiracı kardeşlerimize de başlatarak bir ilki gerçekleştirdik. Orta hasar ve üzerinde hasarlı olduğu tespit edilen konutlarda ikamet eden kiracı ailelerimizin kira destek ödemelerine Nisan 2023 tarihinde başlamıştık. 12 ay ödemesi planlanan kiracılara destek ödemelerinin 15`inci ve sonuncusunu Haziran ayında yaparak tamamlayacağız. Allah milletimizi ve devletimizi her turlu afetten korusun."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA