6 Şubat 2026 Cuma


16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A: DEPREM KONUTLARıNDAN ’FAIZ ALMAYACAĞıZ’ DE AĞıZ DOLUSU TEŞEKKÜR EDECEĞIM   16:29   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı.. ÜMIT ÖZDAĞ, HATAY BAROSU VE HATAY ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BIRLIĞI’NI ZIYARET ETTI   12:28   DANıŞTAY’ıN GÖKÇEK HAKKıNDAKI KARARı... ABB, BÜLENT ARıNÇ’ıN TANıK OLARAK DINLENMESI ISTEMIYLE ANKARA CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı’NA BAŞVURDU   11:27   ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN’DA ŞAMBAYAT BELEDIYESI’NI VE GÖLBAŞı DEPREM ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI   09:22   TAHLIYE EDILEN ZEYDAN KARALAR, HAVALIMANıNDA COŞKUYLA KARŞıLANDı: ADANA’DA YAPACAK ÇOK IŞIMIZ VAR   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ŞIFA YOLUNDA BÜYÜK DAYANıŞMA: “DOSTHANE” 5 YıLDA 5 BINDEN FAZLA HASTAYA UMUT OLDU   08:19   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı... ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN’DA SESSIZ YÜRÜYÜŞE KATıLDı   01:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “212 GÜN ADANA’Yı BAŞKANıNDAN KOPARDıLAR, YAZıKLAR OLSUN”   01:05   ÇELIK’TEN SILIVRI ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: “ZEYDAN KARALAR İFTIRAYLA AYLARCA TUTSAK EDILDI”   01:02   TÜM EMEKLILER SENDIKASı’NDAN İKTIDARA SERT UYARı: BU BIR ANAYASA İHLALIDIR**   22:17   “ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: SEÇER VE ÖZEL 6 ŞUBAT’TA ADıYAMAN’DA”   21:01   BAŞKAN ALI BOLTAÇ ADıYAMAN : “BU ACı UNUTULMAYACAK”   19:40   SILIVRI’DE KRITIK ARA KARAR: ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ZEYDAN KARALAR TAHLIYE EDILDI   18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR   15:31   SOL PARTI’DEN KEÇIÖREN SALDıRıSıNA SERT TEPKI: “GERI ADıM YOK, LAIKLIĞI HER YERDE SAVUNACAĞıZ”   15:21   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREMIN 3. YıLıNDA ADıYAMAN ÇıKARMASı: “BIZ GARIBAN DEĞIL, GURURLU İNSANLARıZ”   11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer, öğretmenlerle bir araya geldi


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Dünya ile yarışmak, rekabet edebilmek için en temel unsurun eğitim olduğunun altını çizen Başkan Seçer, “Eğitim, bir toplum için tartışmasız en temel unsurdur. Dünyayı yakalamak, rekabet etmek istiyorsak bunun ilimle ve irfanla olacağını biliyoruz” dedi.

 

Tarih : 26 Kasım 2024 Salı 09:20   Okunma : 452

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nde görev yapan öğretmenlerle bir araya geldi. Dünya ile yarışmak, rekabet edebilmek için en temel unsurun eğitim olduğunun altını çizen Başkan Seçer, “Eğitim, bir toplum için tartışmasız en temel unsurdur. Dünyayı yakalamak, rekabet etmek istiyorsak bunun ilimle ve irfanla olacağını biliyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi`nde görev alan öğretmenler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Başkan Seçer`i ziyaret etti. Ziyarette, öğretmenlerin yanı sıra Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş da yer aldı.

Başkan Seçer, kurs merkezlerinin büyük memnuniyet topladığını ve öğretmenlerin vermiş olduğu eğitim sayesinde de vatandaşlardan hem şahsı adına hem de öğretmenler adına olumlu geri dönüşler aldığını belirtti. Seçer, şunları söyledi:

“İnsan doğuyor ve öğretmenlerimiz, insana şekil veriyor”

“Çarşıya pazara gittiğimizde insanların beni görünce ilk tepkisi çocuklarıyla ilgili oluyor. Vatandaşlar, çocuklarının üniversiteyi kurs merkezlerimizde aldıkları eğitim, ilgi ve alaka sayesinde kazandığını ileterek teşekkür ediyorlar. Bu bizi çok mutlu ediyor. Kendinizi farklı bir yere koyun, insan doğuyor ve öğretmenler insana şekil veriyor. Görevlerinizi icra ederken bu bilinçle yapmanızı temenni ederim.

“Eğitim, bir toplumun en temel unsurudur”

Eğitim, bir toplum için tartışmasız en temel unsurdur. Dünyayı yakalamak, rekabet etmek istiyorsak bunun ilimle ve irfanla olacağını biliyoruz, sizler de bu doğrultuda öğretmen oldunuz. Biz de eğitime önem verdiğimiz için eğitim politikalarımızı bu çerçevede uyguluyoruz, gönül isterdi ki Türkiye genelinde bu konuda etkin olalım ve çağdaş bir eğitimin temellerini atalım. Biz sizlerden Mustafa Kemal Atatürk devrimleri çizgisinde eğitim vermenizi isteriz. Çocuklarınızla, öğrencilerinizle siyaset yapmayın. Siz çocuklara doğru yolu öğretin, çocuklar doğru yolda bizlere rastlayacaktır.”

Kurs merkezlerini artırırken eğitim şartlarında düşüş olmamasına önem verdiklerini söyleyen Seçer, “8 bin öğrenci sayımız var, bu ciddi bir sayı. Fiziki koşullardan, öğretmenlerin eğitim kalitesine kadar ya da bugüne kadar alışagelmiş eğitim sistemimizden ödün vermemek kaydıyla kurs merkezlerimizin sayısını arttırıyoruz” diye konuştu.

“Bu istihdamı meslektaşlarımıza tanıdığınız için teşekkür ediyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Engin Yıldırım da Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nin ana etkeninde ‘eğitimde fırsat eşitliği` olduğunu vurguladı. Yıldırım, Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri`nin öğrencilere ve velilere sunmuş olduğu etkisinin yanı sıra öğretmenlere sunduğu etkisinden de bahsederek, “Öğretmenlerin istihdam noktasında Türkiye`de yaşamış olduğu büyük bir sorun var. 450 civarındaki öğretmenin Mersin Büyükşehir Belediyesi`nde tam zamanlı istihdamı gerçekten çok önemli. Bu istihdamı meslektaşlarımıza tanıdığınız için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş ise “Eğitim alanında yapmak istediğim ve hayalimdekileri sizin desteğinizle yapıyorum. Gerçekten şanslıyız. Sizin gibi bizi cesaretlendiren, eğitimde önümüzü açan bir Başkanımız var” dedi.
 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA