3 Mayıs 2025 Cumartesi


09:30   ZMO BAŞKANı SUIÇMEZ: "FıNDıK ÜRETICISI KIVI VE KAVAK AĞACı GIBI ALTERNATIFLERE YÖNELMEYE BAŞLıYOR"   09:30   SILIFKE`DE "3. EDEBIYAT FESTIVALI" BAŞLADı   09:27   1 MAYıS`ı TAKSIM`DE KUTLAMAK ISTEYEN 13 KIŞI TUTUKLANDı, 163 KIŞI SERBEST BıRAKıLDı   01:43   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı TÜLAY HATIMOĞULLARı VAN`DA ÖĞRENCILERLE BULUŞTU   01:38   ÖZGÜR ÖZEL`DEN KONYA MITINGINE ÇAĞRı: DOSTUN EVINDE, VEFANıN, IRFANıN ŞEHRI KONYA`DAYıZ   23:26   ANTALYASPOR KONUK ETTIĞI KONYASPOR`U 1-0 MAĞLUP ETTI   21:41   CHP`LI MURAT BAKAN`DAN ALI YERLIKAYA`YA: ‘MAKUL VATANDAŞ` TANıMıNıZA UYMAYAN HERKES SIZIN IÇIN POTANSIYEL TEHDIT   21:20   EKREM İMAMOĞLU`NDAN 19 MART SÜRECINE ILIŞKIN 45 DAKIKALıK VIDEO   21:19   İMAMOĞLU`NUN AVUKATı KEMAL POLAT: TUTUKLU MÜVEKKILLERIMIN CEZA DAVALARıNı TAKIP ETMEYEYIM ISTIYORLAR. BEN DE VAZGEÇMEYECEĞIM   19:51   KONYALı ÇIFTÇI GIRDI ÜRETIM MALIYETLERINE ISYAN ETTI: "HER GEÇEN YıL BIR ÖNCEKI YıLı ARAR DURUMA GELDIK. EŞIMIZDEN BILEZIK BOZDURUYORUZ"   18:56   1 MAYıS GÖZALTıLARıNDAN 17`SINE TUTUKLAMA ISTENDI   18:42   MAHMUT TANAL, İSTANBUL ADLIYESI ÖNÜNDE AÇıKLAMA YAPTı: "EKMEK GIBI SU GIBI HUKUKA IHTIYACıMıZ VAR"   18:23   ALMANYA ANAYASAYı KORUMA DAIRESI: ALMNANYA IÇIN ALTERNATIF PARTISINI, (AFD) RESMEN AŞıRı SAĞCı OLUŞUM OLARAK SıNıFLANDıRDı   18:15   DENIZ YÜCEL`DEN BAKAN YERLIKAYA`YA OTOBÜS TEPKISI: "GÖREV TANıMıNıZDA MONTAJCıLıK Mı VAR?"   18:05   KONUTU TERK ETMEME TEDBIRI UYGULANAN CHP`NIN OTOBÜS ŞOFÖRÜNÜN IFADESI ORTAYA ÇıKTı: “EMNIYETE VEYA DEVLETE KARŞı KASTI BIR EYLEMIM YOKTUR”   18:03   USTA BAĞLAMA SANATÇıSı YAVUZ TOP HAYATıNı KAYBETTI   18:02   TBMM GENEL KURULU`NU GELECEK HAFTA DA BEKIR BOZDAĞ YÖNETECEK   17:45   AKDENIZ BELEDIYESI KAYYUMUNA ARSA DAVASı... DEM PARTILI BOZAN: "KAYMAKAMKEN SATıLAMAZ DEDIĞIN TAŞıNMAZ SEN KAYYUM OLDUĞUNDA NASıL SATıLABILIR?"   17:32   CHP`LI ŞAHBAZ: “9 YAŞıNDA ZIHINSEL VE FIZIKSEL ENGELLI, YOĞUN BAKıMDA YATAN BIR ÇOCUĞUMUZUN DEVLETIN KORUMASı ALTıNDA CINSEL SALDıRıYA UĞRAMASı KABUL EDILEMEZ”   17:12   CHP ANKARA MILLETVEKILI ADNAN BEKER HAKKıNDA PARLAMENTER SUÇLARı BÜROSUNCA INCELEME BAŞLATıLDıĞı ORTAYA ÇıKTı  
 
     
   

Özgür Çelik`ten Esenyurt Belediyesi`ne kayyum olarak atanan Can Aksoy`a `emekli evi` tepkisi: Belediyeye çöktüğü gibi projeye de çökmüş


CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, tutuklanan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in emeklilere sosyal destek sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Emekli Evi`nin açılış duyurusunu yapan kayyum Can Aksoy`a tepki gösterdi. Çelik, "Belediyeye çöktüğü gibi projeye de çökmüş. Seçilmiş Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer`in projesini kendi projesi gibi duyurmak da ancak bir kayyuma yakışırdı" ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 16 Aralık 2024 Pazartesi 11:49   Okunma : 211

(İSTANBUL)- CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, tutuklanan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in emeklilere sosyal destek sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Emekli Evi`nin açılış duyurusunu yapan kayyum Can Aksoy`a tepki gösterdi. Çelik, "Belediyeye çöktüğü gibi projeye de çökmüş. Seçilmiş Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer`in projesini kendi projesi gibi duyurmak da ancak bir kayyuma yakışırdı" ifadelerini kullandı.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer krizin derinden etkilediği kesimlere sosyal destek sağlamak amacıyla Aşevi ve Emekli Evi gibi projeleri hayata geçirmişti. Özer, 25 Ağustos tarihinde yaptığı videolu bir paylaşımda, "`Sosyal Belediyeciliğin Kalbi Esenyurt` mottomuzu adım adım hayata geçiriyoruz. Emekli Evi projemizi de bu anlayışla hayata geçirerek; yıllarca çalışmış, emek vermiş kıymetli büyüklerimize hak ettikleri yaşam standartlarını sunacağız. Esenyurt için emeklilerimiz için birlikte daha güçlü ve daha mutlu bir gelecek için durmadan çalışacağız" demişti.

Ahmet Özer`in tutuklanmasının ardından yerine kayyum olarak atanan Can Aksoy, Emekli Evi`nin açılışıyla ilgili X hesabından bir paylaşım yaptı. "Emekli Evi yakında açılmış olacak" dedi.

"Belediyeye çöktüğü gibi projeye de çökmüş"

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de Can Aksoy`un paylaşımına "Belediyeye çöktüğü gibi projeye de çökmüş. Seçilmiş Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer`in projesini kendi projesi gibi duyurmak da ancak bir kayyuma yakışırdı" ifadeleriyle tepki gösterdi. 

Özgür Çelik`in X hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

"Belediyeye çöktüğü gibi projeye de çökmüş. Seçilmiş Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Özer`in projesini kendi projesi gibi duyurmak da ancak bir kayyuma yakışırdı. Başkanımız Özer hukuksuzca tutuklanmamış olsaydı, 7 Kasım`da öncü uygulaması Beyoğlu Belediyemiz tarafından yapılan Emekli Evini Esenyurt`ta halk ile birlikte açacaktı. Halk neyin ne olduğunu, kimin ne olduğunu biliyor."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA