6 Eylül 2025 Cumartesi


09:29   SANATLA DOLU YAZ: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜCRETSIZ TIYATRO ŞÖLENI   16:01   CARETTALAR SAHAYA DÖNÜYOR: MSK YENI SEZONA HıRSLA HAZıRLANıYOR   15:30   TASARRUF DOĞUMLA BAŞLıYOR: ERKEN BES ILE YENI NESIL FINANSAL GÜVENCE   15:11   AKİB’DEN 1,22 MILYAR DOLARLıK AĞUSTOS ATAĞı: AVRUPA VE ORTADOĞU’DA ÇIFT HANELI BÜYÜME   15:08   BAŞKAN SEÇER’DEN KANDIL SOFRASıNA SEVGIYLE DOKUNUŞ   15:06   CHP MERSIN’DEN 81 İLDE ORTAK DURUŞ: "SIYASI YARGı KARARıNı TANıMıYORUZ!"   14:23   CHP’NIN KURULUŞ HAFTASı ETKINLIKLERI BAŞLADı.... ÖZGÜR ÖZEL: "TARIH CHP’NIN SıRTıNA AYNı YÜKÜ YÜKLEDI"   14:21   CHP İL BAŞKANLıKLARıNDAN 81 ILDE ORTAK AÇıKLAMA   14:17   54 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: "HUKUKUN SIYASALLAŞTıRıLMASıNı REDDEDIYORUZ!"   14:12   TOROSPARK CAFE ÇAĞDAŞKENT’TE HIZMETE GIRIYOR   14:09   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICILERE ‘TOHUM ELEME MAKINESI’ DESTEĞI   10:01   MESKİ’DEN ALTYAPı SONRASı HıZLı ASFALT HAMLESI: 1850 METRE YOL YENILENDI   23:35   CUMHURIYET SAVCıSı ERCAN KAYHAN’A ÇEKMEKÖY’DE BıÇAKLı SALDıRı: YARGı CAMIASı YASTA   23:05   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”   22:50   60 BIN KAÇAK YUMURTA TARSUS’TA ELE GEÇIRILDI, BELEDIYE HALK SAĞLıĞı İÇIN ALARMDA   22:45   GÜRSEL TEKIN’E CHP’DEN DISIPLIN ŞOKU: 15 GÜNLÜK SAVUNMA SÜRECI BAŞLADı   22:17   GASTROANTALYA 2025: LEZZETIN ULUSLARARASı SAHNESI AÇıLıYOR   21:48   YAZ TATILI BILIMLE ŞENLENDI: MERSIN’DE BINLERCE ÇOCUK MERCAN YAZ OKULU’NDA BULUŞTU   16:09   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN MEVLID KANDILI MESAJı   15:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ZABıTA PERSONELINI AĞıRLADı  
 
     
   

CHP Sözcüsü Yücel: "Ne emekçinin alın terini yediririz, ne de halka hizmetin aksamasına izin veririz"  


CHP Sözcüsü Deniz Yücel belediyelerin SGK borcuna ilişkin, "İktidar olup muktedir olamayan, hırsından işçiye, emekliye, memura, asgari ücretliye zulmeden, hayat pahalılığına çare bulamayan bu zalim yönetim, CHP`li Belediyeler nezdinde halk düşmanlığına devam etmektedir" açıklamasında bulundu.

 

Tarih : 7 Ocak 2025 Salı 19:42   Okunma : 295

 

(ANKARA) - CHP Sözcüsü Deniz Yücel belediyelerin SGK borcuna ilişkin, "İktidar olup muktedir olamayan, hırsından işçiye, emekliye, memura, asgari ücretliye zulmeden, hayat pahalılığına çare bulamayan bu zalim yönetim, CHP`li Belediyeler nezdinde halk düşmanlığına devam etmektedir" açıklamasında bulundu.

CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, SGK`nın İzmir Büyükşehir Belediyesi`nin borç karşılığında teminat olarak gösterdiği taşınmazların kabul edilmemesi üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Yücel`in açıklaması şu şekilde:

"2023 seçimlerini montaj videolarla, yalanlarla, hile ve desise ile kazanan Erdoğan ve AKP kadroları, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi`nin kahir ekseriyetle galip gelmiş olmasını hala hazmedemediler. Bu minvalde, yerel seçim yenilgisinin hemen akabinde tasarruf tedbirleri genelgesi icat etmekten, belediye kreşlerini kapatmaya, kamunun ve özel sektörün yaklaşık 900 milyar lira SGK borcu dururken, toplam SGK borcu yaklaşık 95 milyar lira olan belediyelerin gelirlerini kaynağında kesmeye kadar gözünü karartmış durumdadır.

Yine bu minvalde @izmirbld`nin SGK borçları karşılığında teminat olarak gösterdiği taşınmazları kabul etmeyip, merkezi bütçeden gelen ödeneğin büyük bir bölümüne el koyarak işçi maaşlarının bir kısmının gününde ödenmemesine neden olmak; CHP`li bir Belediyeyi cezalandırmaktan öte işçiyi, emekçiyi ve milletimizi cezalandırmaktır.

İktidar olup muktedir olamayan, hırsından işçiye, emekliye, memura, asgari ücretliye zulmeden, hayat pahalılığına çare bulamayan bu zalim yönetim, CHP`li Belediyeler nezdinde halk düşmanlığına devam etmektedir. Bu gecikmenin müsebbibi sanki İzmir Büyükşehir Belediyemizmiş gibi algı yaratmaya çalışanlar şu gerçeği çok iyi bilsinler: Ucuz hesaplarınız tutmayacak! Ne emekçinin alınterini yediririz, ne de halka hizmetin aksamasına izin veririz!"

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA