14 Temmuz 2025 Pazartesi


20:08   BÜYÜKŞEHIR’IN ZAFER KUPASı’NDA 42 TAKıM ŞAMPIYONLUK İÇIN MÜCADELE VERECEK   20:06   ÖZGÜR ÇELIK: “MUĞLAK IFADELER ILE BELEDIYE BAŞKANı HAKKıNDA IŞLEM YAPıLAMAZ”   19:03   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: ÇOCUKLARıMıZ BILIMLE DEĞIL, PROTOKOLLE BÜYÜYOR   18:49    TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA ZAFER KUPASı HEYECANı    18:19   CHP’NIN ADıYAMAN HALK BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "VATANDAŞıN YÜZDE 25’I ERDOĞAN’A INANıYOR, YÜZDE 75’I ÖZGÜR ÖZEL’E INANıYOR"   17:56   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı BULUT: "TUTDERE, ADıYAMAN’ıN KADERINI DEĞIŞTIRMEYE GELMIŞTI, BUNA TAHAMMÜL EDEMEDILER"   17:40   MESKİ GENEL MÜDÜRÜ İRFAN KORKMAZ: “VATANDAŞLARıMıZDAN BU SÜREÇTE DAHA DUYARLı OLMALARıNı RICA EDIYORUZ”   17:37   İMAMOĞLU’NDAN, ADıYAMAN’DAKI ’’HALK BULUŞMASı"NA MEKTUP: "YARGıYı SIYASI SOPA HALINE GETIRENLER, GÜNÜ GELDIĞINDE HALKıN VICDANıNDA MAHKUM OLUR"   17:35   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, EV HAPSINDE BULUNAN ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE’YI ZIYARET ETTI: "AYAĞıNDAN EVE KELEPÇELENMESI TAM BIR AKıL TUTULMASı"   16:10   VELİ-DER’DEN LGS AÇıKLAMASı: "SONUÇLAR, KAYGıLARıMıZıN NE KADAR HAKLı OLDUĞUNU GÖSTERDI"   09:01   YENI DOĞAN BEBEKLERIN İLK HEDIYESI BÜYÜKŞEHIR’DEN   22:35   MALATYA’DA ON BINLERCE KIŞI SıCAK HAVAYA RAĞMEN MITING ALANıNı DOLDURDU... "BIR ŞEHRI KAZANMAK KOLAY HALKıN KALBINI KAZANMAK YÜREK ISTER, EKREM GIBI"   22:21   ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "ARTıK YAŞLANDıN, YORULDUN, YÜZDE 29’LA SENI ORADA OTURTMAM"   09:33   ERDEMLI BELEDIYESI KURS MERKEZLERI’NDEN 2 LGS TÜRKIYE BIRINCISI   09:27   BÜYÜKŞEHIR ZABıTASı KALDıRıM VE YOL İŞGALLERINE GEÇIT VERMIYOR   09:18   MERSIN’DE KURUMLAR YEŞIL DÖNÜŞÜM İÇIN BULUŞTU   16:53   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… ÖZGÜR ÖZEL: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BUGÜNKÜ SEMBOLIK SILAH BıRAKMA ADıMıNı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   16:51   ANJIYO OLAN MURAT ÇALıK YENIDEN CEZAEVINE SEVK EDILDI... CHP’LI ZEYBEK: "BUNUN ADı AÇıKÇA CINAYETE TEŞEBBÜSTÜR"   16:49   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "BUNA VESILE OLANLARıN UTANMASı GEREKIR"   16:47   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… 250 GÖZLEMCININ KATıLıMıYLA SILAHLAR IMHA EDILDI  
 
     
   

Mersin,2020’yi Işıl Işıl Karşılayacak


Büyükşehir Belediyesi, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı. Özgecan Aslan Barış Meydanı’ndaki ışıklandırma çalışmasıyla vatandaşlara görsel bir şölen hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, canlı müzik grupları, sanatçılar ve DJ performansıyla Mersinliler’e eğlenceli bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

 

Tarih : 30 Aralık 2019 Pazartesi 00:06   Okunma : 371

Büyükşehir Belediyesi, yeni yıl hazırlıklarını tamamladı. Özgecan Aslan Barış Meydanı’ndaki ışıklandırma çalışmasıyla vatandaşlara görsel bir şölen hazırlayan Büyükşehir Belediyesi, canlı müzik grupları, sanatçılar ve DJ performansıyla Mersinliler’e eğlenceli bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Havai fişek gösterisi ve dilek balonu uçurulması gibi etkinliklerin de olacağı yeni yıl akşamında, gecenin ilerleyen saatlerinde sıcak çorba ikramı ile eğlenceye katılan vatandaşların içi ısınacak. Etkinlik boyunca vatandaşların mağdur olmaması için belediye otobüsleri gece 04.00’e kadar çalışacak.

Büyükşehir Belediyesi, Mersinliler’in 2020 yılını coşku ile karşılaması için dopdolu bir program hazırladı.

Kentte yeni yılın mutlulukla karşılanması için tüm birimleri ile birlikte çalışan Büyükşehir Belediyesi, eğlenceli bir program ile yeni yıla merhaba diyecek. Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda yapılan ışıklandırma çalışmasıyla vatandaşlara görsel bir şölen sunan Büyükşehir Belediyesi, yeni yıl akşamında programı olmayanları Barış Meydanı’ndaki etkinliklere davet ediyor.

Yeni yıl için hazırlanan birçok etkinlik Mersinliler’i bekliyor

Büyükşehir Belediyesi, yılbaşı akşamı Mersinliler’e alternatif etkinlikler sunuyor. Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda yapılacak etkinliklerde, rock müzik severler için Grup Zor Rock, özgün müzik severler için Özgün Sanat Atölyesi Grubu’nun yanı sıra Grup Plastic, sanatçılar Gülden Vurandemir ve Ezgi Türkoğlu performanslarını sergileyecek. Saat 19.00 ile gece 02.00 arası devam edecek müzik coşkusuna DJ performansı da eşlik edecek.

Varillerde ateş yakılarak, patlamış mısır ikramı ile yeni yıl ruhunu kentte hissettirecek olan Büyükşehir Belediyesi, saatler 00.00’ı vurduğunda havai fişek gösterisiyle kenti ışıldatacak.

Yeni yıl çorbası Büyükşehir’den

“1 Ekmek 1 Çorba” projesiyle kentin farklı noktalarında günlük ortalama 3 bin vatandaşa ulaşan Büyükşehir Belediyesi, yeni yılda da saat 23.00-01.00 arasında, etkinliğe katılanlara çorba ikramında bulunacak.

Yeni yıl dilekleri dilek balonuyla tutulacak

Yılbaşını birlikte kutlayan Mersinliler, yeni yıl için tutacakları dilekleri, dilek balonlarıyla göğe gönderecek.

Göreve geldiği günden bu yana Mersinliler için birçok yeni projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 2020 yılında da uygulamaya koyacağı projelerle göz dolduracak. Mersinliler’i yılbaşı etkinliklerine davet eden Başkan Seçer, 2020 yılı için sağlık, mutluluk, hoşgörü, birlik ve beraberlik ile geçirilecek huzur dolu bir yıl dileğinde bulundu.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  MERSİN 2020’Yİ IŞIL IŞIL KARŞILAYACAK, ÖZGECAN ASLAN MEYDANI, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 



 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA