6 Mayıs 2024 Pazartesi


19:01   ÖZGÜR ÖZEL DEVLET BAHÇELİ`Yİ ZİYARET EDECEK   18:45   1 MAYIS SORUŞTURMASINDA 11 KİŞİ DAHA TUTUKLANDI   17:25   MERSİN BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, 4 MERKEZ İLÇENİN MUHTARI İLE BİR ARAYA GELDİ   16:25   YÜKSEK SEÇİM KURULU, YEREL SEÇİMLERİN KESİN SONUÇLARINI İLAN ETTİ   15:57   VELİ AĞBABA, ÖZGÜR ÖZEL`İN ERDOĞAN İLE YAPTIĞI GÖRÜŞMEYİ DEĞERLENDİRDİ   15:52   MEZİTLİ`DE `3 FİDAN` TÖRENLE ANILDI   15:52   VEKALETLE KURBAN KESİM BEDELİ AÇIKLANDI   15:50   BAŞKAN YILDIZ’DAN, İLÇENİN YÜKSEK KESİMLERİNDE DOLU FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN ÜRETİCİLERE GEÇMİŞ OLSUN   14:48   İYİ PARTİ`NİN YENİ TBMM GRUP BAŞKAN VEKİLLERİ BELİRLENDİ   14:36   ÖZGÜR ÖZEL, SİNAN ATEŞ’İN EŞİ AYŞE ATEŞ İLE GÖRÜŞTÜ   13:01   ÖZGÜR ÖZEL: “HİÇ KİMSE KORKMASIN. CHP`Yİ TOPUYLA TÜFEĞİYLE DARBECİLER KARIŞTIRAMADI. ÖZGÜVENSİZ TARTIŞMALARLA KİMSE KİMSEYİ MEŞGUL ETMESİN. İŞİMİZ VAR DAHA İKTİDAR OLACAĞIZ"   10:50   GÖKHAN GÜNAYDIN: “SİZİN GÜNDEMİNİZ ISTAKOZ OLABİLİR, BİZİM GÜNDEMİMİZ HALKIN SORUNLARI”   09:55   İYİ PARTİ KURUCU GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI ÖZEL`DEN "GERONTOKRASİ İLE MÜCADELE" VURGUSU   16:15   YSK, CHP`NİN HATAY VE İSKENDERUN SEÇİMLERİNE YÖNELİK `TAM KANUNSUZLUK` BAŞVURUSUNU REDDETMİŞTİ... ANKA, KARARIN GEREKÇESİNE ULAŞTI   16:05   "BASKI" İDDİALARININ GÖLGESİNDE ANKARA TABİP ODASI SEÇİMLERİ...    15:53   EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASI`NDAN `İNTİHAR VE MOBBİNG` ANKETİ   15:01   AYLİN NAZLIAKA, AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞININ FAALİYETLERİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:48   İSTANBUL`DA 1 MAYIS GÖZALTILARI SÜRÜYOR   12:06   VEHBİ BAKIRLIOĞLU: "CANLI HAYVAN VE ET İTHALATI REKORA DOĞRU KOŞUYOR"   12:03   PINARBAŞI`NDA 2 HAZİRAN`DA SEÇİM YENİLENECEK... CHP`Lİ GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI`NA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"  
 
     
   

Ruhi Su’yu anma konserine yoğun ilgi


Mersin Yenişehir Belediyesinin düzenlediği Nefesimiz Ruhi Su ve Dostlar Korosu Anma Konseri’ne Yenişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

 

Tarih : 16 Aralık 2021 Perşembe 19:35   Okunma : 526

Mersin Yenişehir Belediyesinin düzenlediği Nefesimiz Ruhi Su ve Dostlar Korosu Anma Konseri’ne Yenişehirliler yoğun ilgi gösterdi.

Sanat eğitimleri, tiyatro oyunları, sergiler ve konserlerle kültürel ve sanatsal çalışmalarına devam eden Mersin Yenişehir Belediyesi, büyük ustaları da unutmuyor.  1985 yılında yaşamını yitiren Türk Halk Müziği ve opera sanatçısı Ruhi Su Yenişehir'de düzenlenen konserle anıldı. Ruhi Su Dostlar Korosu'nun eski üyelerinden Semih Kılıç ve Yenişehir Belediyesi bünyesinde koro çalışmalarına katılan kadın kursiyerler, Ruhi Su'nun eşsiz eserlerini ve Anadolu'nun dört bir yanından derlemeleri seslendirdi. Yenişehirli vatandaşlar da Nefesimiz Ruhi Su ve Dostlar Korosu Anma Konseri'ne yoğun ilgi gösterdi. Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde yapılan konserde sanatseverler salonu doldurdu.

Yenişehir Belediyesi bünyesinde sanat eğitimleri veren Veli Polat, konserde Ruhi Su’nun hayatını, türkülerini, müziğe katkılarını da anlattı. Konserde,  Süleyman Karakuş (şan-kopuz), Veli Polat (cura-kaval),  Güler Nas (korist), Sultan Yıldız (korist), Bilgen Pir (korist),  Leyla Korkmaz (korist), Tuğçe Küskü (korist) de sahne aldı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, ÖZYİĞİT, RUHİ SU, DOSTLAR, KOROSU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA