29 Mayıs 2024 Çarşamba


23:45   SAFRANBOLU`DAKI OKULLARA "TASARRUF TEDBIRI" YAZıSı: "ÇAY MAKINELERINI KULLANMAYıN"   22:54   ÖZGÜR ÖZEL, AB ÜYESI ÜLKELERIN BÜYÜKELÇILERI ILE BIR ARAYA GELDI   21:52   İSIAS OTELI DAVASıNDA 4 KIŞI HAKKıNDA SORUŞTURMA IZNI... ADALET ARAYAN AILELER, "BU KARARı OLUMLU KARŞıLıYORUZ"   21:02   ODTÜ`DE ÖĞRENCILERIN DEVRIM STADYUMU`NDA YAPACAĞı ŞENLIĞI ENGELLEME ÇABASı CHP HEYETINE TAKıLDı   19:36   CHP`NIN "MESEM`LERDEKI IŞ CINAYETLER ARAŞTıRıLSıN" ÖNERISI AKP VE MHP MILLETVEKILLERININ OYLARıYLA REDDEDILDI   18:11   KıLıÇDAROĞLU DEMIRTAŞ`ı ZIYARET ETTI: “DEMIRTAŞ DıŞARıDA OLSAYDı TERÖR OLAYLARı BITERDI”   16:51   BTP GENEL BAŞKANı HÜSEYIN BAŞ’DAN ARAP ÜLKELERINE İSRAIL TEPKISI   16:36   DENIZ YÜCEL`DEN ERDOĞAN`A: "`TÜRKIYE YÜZYıLı ANAYASASı` DIYE BIR ANAYASA OLMAZ. `TÜRKIYE CUMHURIYETI ANAYASASı` OLUR”   16:28   CHP`DEN 11 TEMMUZ`UN "SREBRENITSA SOYKıRıMıNı DÜŞÜNME VE ANMA GÜNÜ" İLAN EDILMESI İÇIN KANUN TEKLIFI   16:20   ÖZGÜR ÖZEL`DEN SOKAK KÖPEKLERINI ``UYUTMA`` TASARıSıNA TEPKI   15:58   VALIDEBAĞ`ı KURTARACAK İPTAL KARARıNı DANıŞTAY ONADı   14:48   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL, İLIÇ MADEN ALANıYLA İLGILI ``ÇED OLUMLU`` RAPORUNDA MURAT KURUM`UN İMZASı OLAN BELGEYI GÖSTERDI   14:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZEL, BAHÇELI`NIN GEZI OLAYLARı SıRASıNDA, ERDOĞAN`A YÖNELIK ELEŞTIRILERINI HATıRLATTı   13:21   İSTANBUL`UN FETHI`NIN 571. YıLı MALTEPE`DE KUTLANıYOR   12:12   DENIZ DEMIR: "SON 11 YıLDA 15 YAŞıNıN ALTıNA 238 ÇOCUK ÇALıŞıRKEN HAYATıNı KAYBETTI. BU TABLO ÜLKEMIZ IÇIN BIR UTANÇTıR VE UTANMASı GEREKEN AKP HÜKÜMETIDIR"   12:05   ``ETKI AJANLıĞı`` DÜZENLEMESINE TEPKI... ANKARA BAROSU: "AĞıR YAPTıRıMLARA MARUZ BıRAKABILECEK BU DÜZENLEMENIN TASLAKTAN BIR AN ÖNCE ÇıKARTıLMASıNı TALEP EDIYORUZ``   01:41   CUMHURBAŞKANı KARARıYLA BAZı KAMU IKTISADI TEŞEBBÜSLERINDE KADRO ILE POZISYON IPTALI VE IHDASı YAPıLDı   01:35   ADALET BAKANLıĞı`NDA ÜST DÜZEY ATAMALAR... CEZA VE TEVKIFEVLERI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ`NE ENIS YAVUZ YıLDıRıM YENIDEN ATANDı   23:07   KEMAL KıLıÇDAROĞLU, YARıN SELAHATTIN DEMIRTAŞ VE ADNAN SELÇUK MıZRAKLı`Yı ZIYARET EDECEĞINI BILDIRDI   21:57   DıŞIŞLERI BAKANLıĞı`NDAN İSRAIL DıŞIŞLERI BAKANı KATZ`ıN PAYLAŞıMıNA TEPKI: “DÜN GECE BIR ÇADıR KAMPıNA YÖNELIK SALDıRıDA ONLARCA MASUM FILISTINLIYI BARBARCA KATLEDEN NETANYAHU HÜKÜMETIDIR”  
 
     
   

Başkan Yılmaz’dan İlçe Esnafına Ziyaret


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe esnafını ziyaret edip, taleplerini dinleme ye devam ediyor.

 

Tarih : 23 Şubat 2021 Salı 14:34   Okunma : 542

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ilçe esnafını ziyaret edip, taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Kuvayi Milliye Caddesi üzerinde bulunan esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Yılmaz, vatandaşlarla da selamlaşarak sohbet etti.

Toroslar halkının yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaştığı ziyaretlerde hem esnafla buluşan hem de vatandaşlarla görüşen Başkan Yılmaz; "El ele, gönül gönüle vererek Toroslarımızı daha güzel yarınlara taşıyacağız"  dedi.

"Topyekun Mücadeleyle Bu Sürecin Üstesinden Geleceğiz"

Pandemi sürecinde birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Yılmaz, tedbirleri bırakmadan topyekun mücadeleyle bu sürecin kazanılacağını söyledi.

"İlçemizin ekonomisine can veren esnaf ve sanatkarlarımızın her zaman yanındayız" diyen Başkan Yılmaz; "Küresel bir salgınla mücadele ediyoruz. Bu süreçte birlik ve beraberliğin ne kadar önemli olduğunu hep birlikte gördük. Pandemiden en çok etkilenen kesimlerden biri de esnaflarımız. Temennimiz, bu zor günlerden en az zararla çıkmalarıdır. Bu anlamda biz de mülkiyeti belediyemize ait olan işyerlerini kiralayan esnafımıza kira desteğinde bulunuyoruz. Covid-19 salgını sürecinde işleri olumsuz etkilenen ve faaliyetlerine ara veren esnafımızın ilk 6 aylık kira bedelini almayarak, kira sözleşmelerini 6 ay daha uzattık. İşyeri açık olan esnafımızın ilk 6 aylık kira bedelinde de yüzde 50 indirim yaptık. Bu süreci el birliğiyle, dayanışmayla atlatacağız. Esnafımızı her zaman olduğu gibi pandemi sürecinde de yalnız bırakmıyoruz. Tüm esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, TOROSLAR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, YILMAZDAN, İLÇE, ESNAFINA, ZİYARET

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA