10 Mayıs 2025 Cumartesi


13:46   VAHAP SEÇER: "UYGULADıĞıMıZ PROJELERLE ANNELERIMIZE YARDıMCı OLUYOR, ONLARıN YÜKÜNÜ HAFIFLETIYORUZ”   13:46   GÖKHAN GÜNAYDıN: "İBB SORUŞTURMALARıNDA NEDEN 2019 ÖNCESINE ILIŞKIN DOSYALAR ISTENMIYOR"   13:40   ÖZGÜR ÖZEL, İTO`YU ZIYARET ETTI   13:22   MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI VAN`DA... CHP VAN İL BAŞKANı BEDIRHANOĞLU: VAN HALKı HAKSıZLıĞA, HUKUKSUZLUĞA TEPKI VERECEK   13:07   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN ÇAĞRı: BELEDIYELER YALNıZ BıRAKıLMAMALı, DESTEKLENMELI    12:53   MHP MERSIN MILLETVEKILI UYSAL ‘YAPAY ZEKA HAYATıMıZı NASıL DEĞIŞTIRECEK? YAPAY ZEKAYA DAIR GELECEK SENARYOLARı’ PANELINE MODERATÖRLÜK YAPTı   12:51   ÖZGÜR ÖZEL, TÜRKONFED`I ZIYARET ETTI: ÜLKENIN ÇıKıŞı HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNDE, SIYASET KURUMUNUN IŞ INSANLARıNA EN IYI ŞARTLARDA ÇALıŞABILECEKLERI ŞEKILDE HUZUR VERMESINDEDIR   11:46   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ`TAN BAKAN TEKIN`E: 2002 YıLıNDAN BU YANA HER BIR BRANŞA YıLLAR BAZıNDA KAÇ ÖĞRETMEN ATANMıŞTıR?   11:22   YAĞLıDERE BELEDIYESI`NIN ARACı 40`A YAKıN SOKAK HAYVANıNı GECE YARıSı ORMANA BıRAKıRKEN GÖRÜNTÜLENDI   11:14   İNAN AKGÜN ALP`TEN CHP`NIN VAN MITINGINE ÇAĞRı: DEMOKRASI VE BARıŞ BIRLEŞTIRECEK, BU ALANDAKI TALEBI GÖRÜNÜR KıLACAK BIR MITING   10:13   AK PARTI “INFAZ PAKETINI” TBMM`DE SIYASI PARTILERE ANLATACAK   09:51   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "HELLO MERSIN" PROJESININ KAPSAMıNı GENIŞLETIYOR   01:55   DÜNYA LIDERLERINDEN PAPA 14`ÜNCÜ LEO`YA TEBRIK MESAJLARı   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   01:04   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM`DEN IKTIDARA ÇAĞRı: YAPMADıĞıNıZ BIR GÜZELLIĞI RIZE DE YAPıN, ÇAY FIYATLARıNı 32 + 4 DESTEKLEME ILE 36 TL OLARAK AÇıKLAYıN   23:50   TBMM GENEL KURULU... MURAT EMIR: İKLIM KANUN TEKLIFININ KOMISYONA GERI ÇEKILMEDIĞINI ÖĞRENMIŞ BULUNUYORUZ   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"  
 
     
   

Belediyeden çocuklara kule park..


Erdemli Belediyesi, tüm mahallelere içinde oyun grupları ve spor aletleri bulunan en az bir park hedefinde emin adımlarla ilerliyor. Daha önce sahilde şehrin ilk gemi parkının yaparak çocuklara armağan eden Erdemli Belediyesi, bu kez de Koyuncu Mahallesi’ne ‘kule park’ yaparak çocukları sevindirdi.

 

Tarih : 2 Ocak 2018 Salı 10:10   Okunma : 539

Gençlerin ve çocukların sağlıklı gelişimini sağlamak amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Erdemli’nin tüm mahallelerine çocuk oyun parkları ve spor aletleri yapılmaya devam ediliyor. Koyuncu Mahallesi’nde yeni yapılan kule parkta incelemelerde bulunan ve konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bugüne kadar birçok yeniliğin kendileri tarafından vatandaşlara armağan edildiğini kaydetti.

HER MAHALLEYE PARK

Bugüne kadar ilçede oyun grubu ve park hizmetleri noktasında büyük bir rekora imza attıklarını dile getiren Belediye Başkanı Tollu, bu konuda son derece iddialı olduklarını ifade etti. ‘Parkı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak’ sloganıyla yola çıkarak büyük aşamalar kaydettiklerini söyleyen Tollu, son olarak Koyuncu Mahallesi’ne kule park çocuk oyun grubu inşa ettiklerini dile getirdi. Erdemli tarihinde yakın bir zamana dek çocuklar için ne oyun ne de yeşil alan parkı olduğunu söyleyen Tollu, “çok az sayıda vardı fakat bütün çocuklar ulaşamıyordu. 2009 senesinde göreve gelir gelmez bu konuda bir hamle yaptık. 12 Mahallemiz vardı ve tamamında çocuklara oyun parkı armağan ettik. Daha sonra bütün okulların bahçelerine oyun grubu kurarak çocuklarımızı sevindirdik. 2014 yılında Mersin’de uygulamaya başlanan yeni büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle sayımız 71 oldu. Bunlardan 49 tanesi köy. Bugüne kadar bu köylerimizde yaşayan çocuklarımız oyun parkları ile tanışmamıştı. Köylerimizin büyük kısmının bu sorununu çözdük. Şu an arkadaşlarımız eksiklerini tespit ettiği yerlerde çalışmalarını sürdürüyorlar. Çocuklarımızı sevindirmek adına farklı uygulamalara da imza atıyoruz bu konuyla ilgili. İşte kule park da bunlardan bir tanesi. Her şey çocuklarımız için” dedi.

OYUN GRUBU OLMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

Bundan sonra da yeni oyun parklarının ve gruplarının yapılacağını belirten Tollu, birçok yerde sağlıklı yaşam anlayışı çerçevesinde bu parklara spor aletleri de konumlandırdıklarının altını çizdi. ‘Erdemli’nin her mahallesi hiçbir ayrım yapılmadan aynı hizmeti almaya devam edecek’ diyen Tollu, açıklamasının sonunda bu hizmetlerin yerine getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti ve bir kez daha hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.  

VATANDAŞLAR MEMNUN

Yapılan parkı çok beğendiklerini söyleyen ve emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar, Erdemli Belediyesi’nin kendileri için her şeyin en iyisini yapacağına olan inançlarını dile getirdiler. Çocuklarının eğlenme ihtiyaçlarının bu park sayesinde giderileceğini öngören vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler.

 






Paylaş :
Etiketler :  mükerrem tollu, erdemli belediyesi, koyuncu mahallesi, kule park.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA