25 Haziran 2025 Çarşamba


12:04   TARSUS DOĞA PARKı YENI ÜYELERINE ‘MERHABA’ DIYOR   12:01   ÖZGÜR ÖZEL, BRÜKSEL VE BERLIN’E GIDIYOR   11:55   AVRUPA KONSEYI’NDEN CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı CEM AYDıN’A ZIYARET   09:25   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, AILELERI AÇıK HAVA SINEMASıNDA BULUŞTURUYOR   01:18   BAŞKAN AV. ULAŞ YıLMAZ: “MUHARREM, ADALETIN SESI, VICDANıN YANKıSıDıR”   16:01   ÖZGÜR ÖZEL, ERDOĞAN’A SESLENDI: “ETKIN PIŞMANLıĞı BıRAK, SON PIŞMANLıK FAYDA ETMEYECEK. BU MILLET SANA HESAP SORACAK”   14:03   TOROSLAR’DA DAHA TEMIZ VE YEŞIL BIR ÇEVRE İÇIN YOĞUN MESAI   13:40   DIJITAL ÇAĞ, GEÇMIŞI BUGÜNE TAŞıDı.   13:31   ÇYDD’NIN KıZLARı, İŞKAD VE SEMA SOYKAN’A ÇIÇEKLERLE TEŞEKKÜR ETTI   13:25   HÜSEYIN KıŞ, EKONOMIDE ÇARPıCı GERÇEKLERE DIKKAT ÇEKTI   13:13   TARSUS BELEDIYESI’NDEN GıDA GÜVENLIĞINE SıKı TAKIP   11:15   BÜYÜKŞEHIR’IN DESTEKLERI ÜRETIME BEREKET, YETIŞTIRICILERE CAN SUYU OLUYOR   11:07   MHP GENEL BAŞKANı DEVLET BAHÇELI, 5 AY SONRA TBMM’DE GRUP TOPLANTıSıNDA   09:30   İRAN MEDYASı, TAHRAN’ıN SABAH SAATLERINDE İSRAIL’E DÖRT DALGA HALINDE FıRLATTıĞı FÜZE SALDıRıSıNıN ARDıNDAN, İSRAIL ILE ATEŞKESIN BAŞLADıĞıNı ILAN ETTI   09:19    ERDEMLI EMEKLI EVI ÜYELERI MERCAN BILIM MERKEZI’NI GEZDI   12:20   BAIN & COMPANY TÜRKIYE’DEN 500 MILYAR DOLARLıK ENERJI DÖNÜŞÜM FıRSATı   12:15   DıŞ KAYNAKLı SATıŞTA TALEP PATLAMASı: DIJITALLEŞME HıZ KAZANıRKEN, İNSAN TEMASı HALA EN KRITIK UNSUR   12:10   BÜYÜKŞEHIR’IN ‘TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI’ GEÇMIŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDIYOR    12:06   CHP’LI KıŞ :BORÇ BATAĞı DERINLEŞIYOR FAIZ, İCRA, BATıK KREDI REKORDA   12:01    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KAPADOKYA GEZISI  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN MÜNİR ÖZKUL KREŞİ`NDE 23 NİSAN COŞKUSU


Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Toptancı Hal Kompleksi`nde yer alan Münir Özkul Kreşi`nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı` coşkusu yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 102. yıl dönümü kapsamında düzenlenen kutlama programında, Türk bayrakları ile donatılan kreşte minikler şarkılarını söyleyip, dans gösterisi yaptı.

 

Tarih : 21 Nisan 2022 Perşembe 09:41   Okunma : 490

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Toptancı Hal Kompleksi`nde yer alan Münir Özkul Kreşi`nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı` coşkusu yaşandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 102. yıl dönümü kapsamında düzenlenen kutlama programında, Türk bayrakları ile donatılan kreşte minikler şarkılarını söyleyip, dans gösterisi yaptı.

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi öncülüğünde düzenlenen kutlama programı kapsamında, Münir Özkul Kreşi ile Adile Teyze Kreşi öğrencileri hep birlikte gösterilerini sergiledi. Minikleri izleyenler arasında Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu ve aileler de yer aldı.

Program kapsamında şiir okuyan ve ‘Fly Project-Toca Toca` şarkısı eşliğinde dans gösterisi yapan minikler, ‘10.Yıl Marşı` ve ‘Hayat Bayram Olsa` şarkıları eşliğinde de yürüyüş gerçekleştirdi. Program, anı köşesinde fotoğraf çekimi ile sona erdi.

“ATATÜRK`ÜN TÜM DÜNYA ÇOCUKLARINA ARMAĞAN ETTİĞİ BAYRAMIN 102. YILINI KUTLUYORUZ”

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Gelişim Merkezleri Eğitim Koordinatörü Özlem Tanışık, kutlama programı hakkında, “Bugün çocuklarımız ve velilerimizle birlikte Mustafa Kemal Atatürk`ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bayramın 102. yılını coşku ile kutluyoruz. Çocuklarımız dans ettiler, gönüllerince şarkılarını söylediler, eğlenerek vakit geçirdiler. Keyifli bir şekilde programımızı tamamlıyoruz” dedi.

“ÇOCUĞUMUN İLK ETKİNLİĞİ, ÇOK DUYGULANDIM”

Çocuğunun Adile Teyze Kreşi`nde eğitim gördüğünü anlatan Duygu Demir, “Çocuğumun ilk etkinliği. Çok duygulandım, ilk başta çok ağladım. Çok güzel, çok verimli geçti, çok memnun kaldık. Öğretmenlerimiz çok güzel ilgilendi. Çok mutluyum ve oğlumun ilk dediği kelime Atatürk`tü. O kadar seviyoruz. Bizim içimizde yeri her zaman farklı. Çocuklarımıza da öyle aşılıyoruz” diye konuştu.

Anne Merve Yeşilot da etkinlik için çok heyecanlı olduğunu aktarırken, “Bizim bu ikinci deneyimimiz. Daha önce de 29 Ekim`i burada kutlamıştık. Çok mutluyuz. Güzel bir etkinlik oldu çocuklarımız adına. Duygulandık. Çocuklar şiir okudular, çok güzel eğlendiler. Onlar da mutluydu, biz de mutluyduk” dedi.

“KIZIMI İZLERKEN SANKİ ONUNLA BİRLİKTE BEN DE ÇOCUK OLDUM”

Baba Osman Er de kızı Simay`ı izlemeye geldiğini belirterek, “Kızımı izlerken küçüklüğüme gittim, sanki onunla birlikte ben de çocuk oldum, güzel duygular yaşadım, eğlendim kızımla. Onlarla coşkulu olmak, 23 Nisan sevincini yaşamak harika ve çok güzel bir duygu. Teşekkür ediyorum etkinliği hazırlayan herkese, bütün öğretmenlerime. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Miniklerden Hiray Kurt ise “Bugün burada 23 Nisan`ı kutluyoruz. 23 Nisan çocukların bayramı. Etkinlikler, boyamalar yaptım. Bugün çok mutluyum” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA