16 Şubat 2026 Pazartesi


21:10   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILI VAHAP SEÇER: “BARıŞıN TEMELI MERSIN’DE ATıLDı, TÜRKIYE’YE BURADAN YAYıLACAK”   21:01   AKDENIZ HAZıR GIYIM VE KONFEKSIYON İHRACATÇıLARı BIRLIĞI 550 MILYON DOLARLA REKORA KOŞTU: 40 YıLDıZ FIRMAYA GÖRKEMLI ÖDÜL   19:20   NAZLıAKA’DAN 5651 ÇıKıŞı: “ÇOCUKLARı KORUMA ADı ALTıNDA SANSÜR DAYATMASı”   17:05   ÖZGÜR ÖZEL MILAS’TA SERT ÇıKTı: “BU DAVA SIYASIDIR! ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı SÖKE SÖKE ALACAĞıZ”   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KENT VIZYONU: TARIH AYAĞA KALKıYOR, MERKEZ NEFES ALıYOR   01:01   TALAT DINÇER’E ÇIFTE STRATEJIK GÖREV: PARTI YÖNETIMI VE ADAY OFISINDE KRITIK ROL   18:10   2021 TÜM EMEKLILER SENDIKASı MERSIN’DEN İKTIDARA SERT MESAJ: “EMEKLILIK SOSYAL HAKTıR, SADAKA DEĞIL!”   17:18   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN AÇıLıŞA KATıLDıĞı BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI’NDE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLIK ÖNLEMLERI...   17:15   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "ÜNIVERSITELERI IDEOLOJILERININ ARKA BAHÇESI OLARAK GÖRENLER, IMTIYAZLARıNı KAYBETMEK ISTEMIYOR"   17:14   CHP’DEN VERGI YASASıNA AYM BAŞVURUSU... GÖKHAN GÜNAYDıN: “ADı HARÇ AMA HARAÇ”   17:12   HALK TV’NIN “BILIRKIŞI DAVASı”… ZORLA GETIRME KARARı BULUNAN BILIRKIŞININ IFADESI DURUŞMADAN ÖNCE ALıNDı, AVUKATLAR REDDI HAKIM TALEBINDE BULUNDU   15:58   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT VE GAZI DERNEKLERI TEMSILCILERI ILE BIR ARAYA GELDI   15:57   KREMLIN: UKRAYNA-RUSYA SAVAŞıNA ILIŞKIN YENI MÜZAKERE TURU 17-18 ŞUBAT’TA CENEVRE’DE YAPıLACAK   15:55   DİSK: “İŞÇI SıNıFı, ÖRGÜTSÜZ KALDıĞıNDA SADECE IŞIMIZ, AŞıMıZ, EKMEĞIMIZ DEĞIL DEMOKRASIMIZ DE TEHDITLERE KARŞı SAVUNMASıZ KALMAKTADıR"   15:49   İLIÇ MADEN FACIASıNıN 2’NCI YıLı...ÖZGÜR ÖZEL: BU ÜLKEDE HIÇBIR EMEKÇININ ÖLÜMÜ ’KADER’ DEĞIL   01:50   KANSERLE MÜCADELE EDEN ON BINLERCE AILEYE 12 AY BOYUNCA PROTEIN DESTEĞI   16:43   AYM, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ’NÜN, PROTESTOCU ÖĞRENCILER IÇIN ALDıRDıĞı TEDBIR NEDENIYLE IHLAL KARARı VERDI   16:42   MERIÇ KAHRAMAN’DAN DÜN CEZAEVINDEN HASTANEYE KALDıRıLAN EŞI TAYFUN KAHRAMAN IÇIN ÇAĞRı: "SADECE ADALET ISTIYORUZ"   16:41   CHP’LI YANıKÖMEROĞLU: "BOĞAZ KÖPRÜLERI, TICARI BIRER VARLıK DEĞIL, ÜLKENIN CAN DAMARLARıDıR"   16:40   CEM AYDıN’DAN “AKıN GÜRLEK” DAVASı SONRASı AÇıKLAMA: “ÜLKEMIZIN GENÇLIĞINI DOĞRUDAN HEDEF ALAN, GÖZDAĞı VERMEYE ÇALıŞıLAN BIR DAVADıR”  
 
     
   
  ZEYNEP CASALİNİ EN GÜZEL ŞARKILARIYLA MERSİN’E GELİYOR
 

ZEYNEP CASALİNİ EN GÜZEL ŞARKILARIYLA MERSİN’E GELİYOR


20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, pop müziğinin ünlü ismi Zeynep Casalini’yi Şef Daniel Fedorean yönetiminde hayranlarıyla buluşturuyor.

 

Tarih : 28 Nisan 2022 Perşembe 18:37   Okunma : 828

20. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, pop müziğinin ünlü ismi Zeynep Casalini’yi Şef Daniel Fedorean yönetiminde hayranlarıyla buluşturuyor. MBB Kent Orkestrası’nın eşlik edeceği konser, 29 Mayıs 2022 Pazar saat: 20.00’de Mersin Özgecan Aslan Meydanı’nda ücretsiz olarak yer alacak.  

Nihayet (2004), Kim Galip Çıkar (2008) adıyla 2 albüme imza atan Casalini konserde, sevilen şarkılarını seslendirecek.

Zeynep Casalini:

Oyuncu Deniz Türkali'nin İtalyan şarkıcı Ernesto Casalini ile evliliğinden 3 Ekim 1970 yılında doğan Zeynep Casalini 9 yaşındayken AKM ile tanışarak sanat hayatına adım attı. 1985’te Bilsak Tiyatro Atölyesi'nde tiyatro çalışmalarına başladı ve amatör bir gruba katılarak bir dönem tiyatro ile ilgilendi. Lisedeyken 1988 yılında ev arkadaşı Yasemin Alkaya'nın teşvikiyle şarkı söylemeye başladı. İtalya'da bir rock grubuyla sahne aldı. İngiltere'de bir caz kulüpte şarkı söyledi. 1990’da Marmaris’e yerleşti ve sahne çalışmalarını sürdürdü. 1995 yılında İstanbul'a dönerek şarkıcı Asya'ya ve Cem Özer’in Laf Lafı Açıyor adlı ilk Türk Talk-Show'unda vokalistlik yaptı. Atıf Yılmaz'ın yönettiği Kazandibi Tavukgöğsü adlı kısa filmde oynadı. Anne ve babası gibi dedesi, yazar Vedat Türkali, dayısı da senarist ve yönetmen Barış Pirhasan olan sanatçı kökenli bir aileden gelen Zeynep Casalini, Sibel Alaş, Ferda Anıl Yarkın, Emel Müftüoğlu, Ajda Pekkan ve Sezen Aksu'nun vokalistliğini de yaptı. Sezen Aksu'nun Açık Hava Tiyatrosu konserlerinde davul çaldı. Aranjor Sinan Akçıl'ın imzasını taşıyan ilk albümünde Sezen Aksu’nun "Duvar" adlı parçasını da seslendirdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA