15 Aralık 2025 Pazartesi


11:52   MANISA ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY’A SON VEDA: “KALBIMIZDESIN”   10:15   AKDENIZ’DEN DÜNYA SOFRALARıNA: YAŞ MEYVE SEBZE İHRACATı %44 ARTıŞLA REKORA KOŞTU   09:48   “MERSIN’DE KÜLTÜR POLITIKALARı MASAYA YATıRıLDı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜÇLÜ DESTEK”   22:54   MERSIN TARıM FUARı’NDA BÜYÜK BULUŞMA: SEÇER’DEN TARıMıN GELECEĞINE NET MESAJLAR   22:42   “YENIŞEHIR BELEDIYESI, YEREL YÖNETIMLERDE HAK TEMELLI YÖNETIŞIME YÖN VERIYOR”   22:35   "VAHAP SEÇER’DEN GÜLŞAH DURBAY İÇIN TAZIYE MESAJı: ‘ACıMıZ BÜYÜK’"   11:50   “AHMET GÖK: ADıYAMAN’A BORCUMUZU ONURLU SIYASETLE ÖDEYECEĞIZ”   10:03   “DERYA GRUP 47. YıLıNDA TÜRKIYE’NIN DERYASı OLMA YOLUNDA GÜCÜNÜ PEKIŞTIRDI”   23:27   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SILIFKE’YE 161 MILYONLUK SOSYAL VE KÜLTÜREL YATıRıM   22:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE DESTEK: 100 SÜT TANKı, 21 GÜNEŞ PANELI   21:10   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÇOCUKLARA GELECEĞI ŞEKILLENDIREN EĞITIM MERKEZI”   13:15   MHP’LI FETI YıLDıZ: "TÜRKIYE’NIN TERÖRLE MÜCADELESI ’BEKA’ EKSENINDE KURUMSALLAŞMıŞ TARIHSEL BIR DEVLET REFLEKSIDIR"   13:11   DURUŞMA ’GEÇICI’ HAKIMLE YAPıLDı, İMAMOĞLU’NUN “BILIRKIŞI DAVASı” 108 GÜN SONRAYA ERTELENDI…   13:07   UĞUR DÜNDAR, MUSTAFA BALBAY VE YAVUZ OĞHAN, TÜYAP KITAP FUARı’NDA İBB STANDı’NDA OLACAK   13:02   CHP’LI KARASU’DAN KAHRAMANMARAŞ’TAKI TATBIKATA TEPKI: "EMEKÇININ TALEBI SUÇ DEĞILDIR"   11:55   MEZITLI BELEDIYESI ATıL ALANı DÖNÜŞTÜRDÜ, “YENI NESIL KITAP&KAFE” ARTıK HIZMETTE   11:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN DOSTU KENT’ POLITIKALARıNDA SAĞLAM ADıMLAR   16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, HAVANIN ISINMASIYLA KIRSALDA ASFALT ATAĞINA YENİDEN BAŞLADI


Erdemli’de çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hayvancılık ve tarımla uğraşan vatandaşların yoğun olarak yaşadığı Karaahmetli mahallesi ile Ağlıca mevkii arasındaki 2 bin 750 metre uzunluğundaki yolu asfaltladı.Ekipler,Kocahasanlı ve Kargıpınarı’nda da asfalt çalışması yaptı.Çalışmalar sayesinde bölge halkının çektiği toz çilesi sona erdi.

 

Tarih : 16 Mayıs 2022 Pazartesi 12:25   Okunma : 512

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, havanın ısınmasıyla birlikte özellikle kırsal mahalle yollarında asfalt çalışmalarına ağırlık verdi.Erdemli ilçesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında ekipler,mahalle yollarında ve yerleşim yerlerini birbirine bağlayan grup yollarında toplam4 bin 520 metre asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Yöre halkının hayvanları tozdan kurtuldu

Erdemli’de uzun yıllardır çözüm bekleyen ve bölgede yaşayan vatandaşlar için sorun oluşturan yollarda faaliyetlerine devam eden ekipler, Karaahmetli mahallesi ile Ağlıca mevkii arasındaki 2 bin 750 metre uzunluğundaki yolda çift kat sathi kaplama asfalt çalışması yaptı. Özellikle hayvancılık ve tarımsal üretimle uğraşan bölge halkı yıllardır tozdan şikayetçiydi.Yoldan dolayı yıllardır hem kendileri hem hayvanları hem de ürünleri toz olan bölge sakinleri,yapılan çalışma sayesinde büyük bir sıkıntıdan kurtulmuş oldu.

“Başkanımız geldi, yollarımız asfalt oldu”

Karaahmetli Mahallesi’nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Sarıkeçili Yörüklerinden Ahmet Bakırcıoğlu, toprak yoldan dolayı uzun yıllardır sıkıntı çektiklerini belirterek,“Uzun yıllardır tozdan rezil olduk, bir yer görünmüyordu.Allah razı olsun Başkanımızdan.Yollarımız yapıldı. Burada çamaşırlarımız, mallarımız toz oluyordu. Tozdan hasta olduk. Üstümüz başımız batıyordu. Başkanımız geldi, yollarımız asfalt oldu”dedi.

“Mallarımız gerçekten rahatladı, toz duman olmaz oldu”

Emrah Bakırcıoğlu iseyolun yapılmasından duyduğu memnuniyeti, “Allah razı olsun Vahap Başkanımızdan. Yollarımıza asfalt döktü.Mallarımız gerçekten rahatladı, toz duman olmaz oldu” cümleleriyle ifade etti.

Kocahasanlı ve Kargıpınarı’nda asfalt çalışması yapıldı

Kocahasanlı Mahallesi Sahil Caddesi’nde 620 metre, Turgut Özal Caddesi’nde 750 metre ve Kargıpınarı Mahallesi Kargıpınarı Caddesi’nde 400 metre uzunluğundaki yolda da sathi kaplama asfalt serimi yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmaları hızla tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Kentin ulaşım kalitesinin artırılması amacıyla asfalt sezonunda kırsal mahallelerde yoğun mesaiyle çalışacak olan ekipler, gerek şehir merkezine doğru akan bağlantı yolları gerekse de mahalle yollarında çalışmalarına plan ve program çerçevesinde devam edecek.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA