7 Şubat 2026 Cumartesi


20:10   ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: TOROSLAR’DA DEPREM DEĞIL İHMAL KONUŞULDU   20:04   TARSUS’TA 6 ŞUBAT’ıN ACıSı UNUTULMADı: KAYBEDILEN CANLAR DUALARLA VE HELVA İKRAMıYLA ANıLDı   19:51   16 YAŞıNDAKI HIRANUR İÇIN ADALET ÇıĞLıĞı: “CEZASıZLıK BITENE KADAR BURADAYıZ”   19:34   BAROLAR HATAY’DA SESSIZ ÇıĞLıK OLDU: 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA ADALET İÇIN ORTAK YAS   18:24   MEP’TEN GÜVENLIK VE YATıRıM VURGUSU: “HUZURLU MERSIN, GÜÇLÜ EKONOMI”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A: DEPREM KONUTLARıNDAN ’FAIZ ALMAYACAĞıZ’ DE AĞıZ DOLUSU TEŞEKKÜR EDECEĞIM   16:29   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı.. ÜMIT ÖZDAĞ, HATAY BAROSU VE HATAY ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BIRLIĞI’NI ZIYARET ETTI   12:28   DANıŞTAY’ıN GÖKÇEK HAKKıNDAKI KARARı... ABB, BÜLENT ARıNÇ’ıN TANıK OLARAK DINLENMESI ISTEMIYLE ANKARA CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı’NA BAŞVURDU   11:27   ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN’DA ŞAMBAYAT BELEDIYESI’NI VE GÖLBAŞı DEPREM ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI   09:22   TAHLIYE EDILEN ZEYDAN KARALAR, HAVALIMANıNDA COŞKUYLA KARŞıLANDı: ADANA’DA YAPACAK ÇOK IŞIMIZ VAR   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ŞIFA YOLUNDA BÜYÜK DAYANıŞMA: “DOSTHANE” 5 YıLDA 5 BINDEN FAZLA HASTAYA UMUT OLDU   08:19   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı... ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN’DA SESSIZ YÜRÜYÜŞE KATıLDı   01:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “212 GÜN ADANA’Yı BAŞKANıNDAN KOPARDıLAR, YAZıKLAR OLSUN”   01:05   ÇELIK’TEN SILIVRI ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: “ZEYDAN KARALAR İFTIRAYLA AYLARCA TUTSAK EDILDI”   01:02   TÜM EMEKLILER SENDIKASı’NDAN İKTIDARA SERT UYARı: BU BIR ANAYASA İHLALIDIR**   22:17   “ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: SEÇER VE ÖZEL 6 ŞUBAT’TA ADıYAMAN’DA”   21:01   BAŞKAN ALI BOLTAÇ ADıYAMAN : “BU ACı UNUTULMAYACAK”   19:40   SILIVRI’DE KRITIK ARA KARAR: ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ZEYDAN KARALAR TAHLIYE EDILDI   18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR  
 
     
   

Mersin Barosu Avukat Ofisleri Hizmete Girdi


Mersin Barosu tarafından hayata geçirilen Avukat Ofisleri’nin açılışı yapılarak avukatların hizmetine girdi.Ofis açmak isteyip de açamayan avukatlar, Mersin Barosu’nun açmış olduğu hazır ofislerde meslek hayatını sürdürebilecek.

 

Tarih : 10 Nisan 2018 Salı 03:17   Okunma : 582

Mersin Barosu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ofis açılışını Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Genel Sekreter Av. Eren Mülayim, Sayman Av. Melike Zafer Gürgen, komisyon, merkez, kulüp başkanları ve avukatlarla birlikte yaptı.

Avukatlık Ofisleri Projesi’ni çok önemsediklerini ve üzerinde titizlikle çalıştıklarını ifade eden Baro Bşk. Er, “Türkiye’de sadece birkaç baroda uygulanan bu sistemi, Mersin Barosu olarak bizler de gerçekleştirerek meslektaşlarımızın kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Avukatlık ofisi açmak isteyip de açamayan avukatlarımızın kullanımı için hayata geçirmiş olduğumuz ‘Mersin Barosu Avukat Ofisleri Projesi’ kapsamında, Mersin Barosu Sosyal Tesisleri 2. katında görüşme, bireysel çalışma ve toplantı odaları ayrı olmak üzere avukatlarımızın hizmetine sunduğumuz hazır ofisler, meslektaşlarımızın hizmetine girmiştir. Meslektaşlarımıza bu ofislerde, sekreterlik hizmeti ve ofis araç gereçleri ile hazır ofis sunuyoruz. Bu ofisten isteyen bütün meslektaşlarımız faydalanabilir. Başvuruda bulunan meslektaşlarımızın sayısının daha da artmasını bekliyoruz. Özellikle, meslek hayatına ilk adımı atan avukatlarımızın mutlaka başvuruda bulunup faydalanmalarını öneriyorum. Bu projemizle, mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza büyük ölçüde destek oluyoruz. Geleceğimizin avukatlarını yetiştirmek, onların mesleki gelişimine katkı sağlamak en önemli görevlerimizden birisidirMeslektaşlarımızın geleceğine yapacağımız her bir yatırım, en büyük mutluluğumuz, en büyük gururumuzdur. Meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Avukatlık ofislerinden faydalanmak için başvuruda bulunan Av. Mustafa Hakan Cüceler ve Av. Fatma Kaloğlu Koçak ofiste çalışmalarına başlayarak, “Her geçen gün kazanç kapısı daralan avukatlık mesleğinde, meslektaşlarına destek olarak bu örnek bir projeyi hayata geçiren Baro Başkanımız Av. Ali Er’e teşekkür ediyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  mersin barosu, ali er, barolar birliği

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA