9 Aralık 2025 Salı


18:25   “KAYSERI’DE DEMOKRASI ÇAĞRıSı: ÖZGÜR ÖZEL CUMHURIYET MEYDANı’NDA HALKLA BULUŞUYOR”   18:15   “MERSIN’DE VIZYONER ADıMLAR: MECLISTEN MARATON VE YıLBAŞı COŞKUSU”   16:25   “20 YAŞ ÜSTÜ ARAÇLAR TRAFIKTEN ÇEKILMELI: BOZAN’DAN ÇEVRE VE EKONOMI İÇIN KRITIK ÇAĞRı”   16:03   “AKDENIZ BELEDIYESI, ÜRETEREK TASARRUFLA HIZMET KALITESINI YÜKSELTIYOR”   10:30   AKDENIZ İHRACATÇıLARı KASıMDA 1,55 MILYAR DOLARA ULAŞTı: UZAK PAZAR HAMLESI GÜÇLENIYOR   10:01   “CANAN AKSU’DAN SAHTE MIMAR UYARıSı: HUKUKI SÜREÇ BAŞLATıLDı”   09:53   BÜYÜKŞEHIR’DEN ANNELERE DESTEK: DIKIŞ KURSU ILE DAYANıŞMA VE ÜRETIM   09:45   TOROSLAR’ıN MELEKLERI ZIRVE YOLUNDA: 3-0’LıK NET ZAFER!   11:27   DEVA MERSIN İL BAŞKANı: “TEK İMZA ILE DEVLET YAPıSı ÇÖKTÜ”   11:13   MERSIN’DE İĞNEDEN MARKAYA: MERCEK KURSLARı TEKSTIL HAYALLERINI GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYOR   11:04   YENIŞEHIRLI KADıNLAR CUMHURIYETIN IŞıĞıNDA GEÇMIŞE VE GELECEĞE SAHIP ÇıKıYOR   10:54   “EKONOMIK ÇÖKÜŞÜN SEMBOLÜ: VATANDAŞıN GÜVERCINLERINE HACIZ”   10:45   MERSIN’DE KADıNLARA GÜÇ VEREN EĞITIM: EVKA PROJESI UFUK AÇTı   05:51   “ADANALı MINIK AREN’IN HAYATTA KALMA MÜCADELESINE DESTEK ÇAĞRıSı”   17:34   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "TEK ADAM YINE KAYBEDECEK YINE YURTTAŞ BÜTÇE HAKKıNı SÖKE SÖKE ALACAKTıR"   17:27   DENIZ YÜCEL, CHP SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVINI ZEYNEL EMRE’YE DEVRETTI   17:25   CHP PM, ILK TOPLANTıSıNı YAPTı... ÖZGÜR ÖZEL, YENI DÖNEMI    17:23   "EMEKLILERIN VE EMEKÇILERIN BÜTÇE HAKKı" MITINGI... ŞENAL SARıHAN: "ÜLKENIN YÜZDE 10’UNU DAHI OLUŞTURMAYAN BIR KESIM BIZIM EMEKLERIMIZ ÜZERINDEN YAŞıYOR"   17:08   ÖZGÜR ÖZEL’IN YENI MYK’Sı BELLI OLDU... 11 ISIM KORUNDU, YEDI YENI ISIM EKLENDI   15:30   MERSIN’DE KADıNLAR DEMOKRASI İÇIN BULUŞTU: CHP’DEN EŞIT TEMSIL VURGUSU  
 
     
   

TARSUS BELEDİYESİ`NDEN ÖĞRENCİLERE ÇEVRE BİLİNCİ FAALİYETİ


Tarsus Belediyesi, 5-11 Haziran Çevre Haftası sebebi ile öğrencilere çevre temizliği etkinliği düzenledi. Çocuklara doğayı koruma ve çevre bilinci aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte okulların iş birliği ile 350 öğrenci Tarsus Barajı, Tarsus Karabucak Ormanı ve Tarsus Plajında atık toplayarak, çevre bilinci ve doğanın önemi konusunda bilgilendirildi.

 

Tarih : 1 Haziran 2022 Çarşamba 16:42   Okunma : 407

Tarsus Belediyesi, 5-11 Haziran Çevre Haftası sebebi ile öğrencilere çevre temizliği etkinliği düzenledi. Çocuklara doğayı koruma ve çevre bilinci aşılamak amacıyla düzenlenen etkinlikte okulların iş birliği ile 350 öğrenci Tarsus Barajı, Tarsus Karabucak Ormanı ve Tarsus Plajında atık toplayarak, çevre bilinci ve doğanın önemi konusunda bilgilendirildi.

Tarsus Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşayabilmenin önemine değinilen 5-11 Haziran Çevre Günü vesilesi ile Tarsus`ta bulunan okulların işbirliği ile çevre temizliği etkinliği düzenlendi. Tarsus Belediyesi çevre mühendisleri, işbirliği içinde olunan okul müdürleri ve öğretmenler eşliğinde Bolatlı Ortaokulu, Şehit Uğur İnal Ortaokulu, Şehit Fazlı Kalaycı Ortaokulu, Şehit Cemre Salih Gözen Ortaokulu, Şehit Yurdakul Alcan Ortaokulu ve Sadık Eliyeşil Ortaokulu`ndan olan 350 öğrenci Tarsus Barajı, Tarsus Karabucak Ormanı ve Tarsus Plajında sahil, mesire ve yeşil alanlarda, atık toplayarak, çevre hakkında bilinçlendirildi. Çocuklara doğayı koruma ve çevre bilinci aşılamak amacıyla düzenlenen etkinliğe, Doğa koruma ve Milli Koruma Şefliği ekipleri, emniyet ve jandarma ekipleri de eşlik etti. Çocuklar, Çevre haftasının önemi ile alanların temizlenmesine minik elleriyle katkıda bulundu. Doğa ve çevre bilincini küçük yaşlardan itibaren aşılayarak gelecek nesilleri bilinçlendimrek amacıyla yapılan bu etkinlikte çocukların, öğrendikleri temel bilgilerle doğaya, çevreye topluma faydalı olması amaçlandı.

“TOPLUMUN ÇEVRE KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLMESİ, ÇOCUK VE GENÇLERİMİZİN ÇEVRE SORUNLARINA KARŞI DUYARLILIKLARININ ARTMASI İÇİN YÜRÜTÜLEN FAALİYETLER BÜYÜK ÖNEM TAŞIMAKTADIR”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, çevre konusunda herkesin duyarlı olmasını isteyerek, “Henüz vakit geçmeden çevre adına atılacak her adım, geleceğimizin garantisi olacaktır. Yerel yönetimlerin çevre konusunda önemli çalışmalar yapabileceğinin bilincindeyiz. Belediye olarak biz çevrenin kirletilmemesi için çaba gösteriyoruz. Çevreyi kirletmeyen sanayi teknolojilerinin kurulmasına öncülük ederek sürdürülebilir kalkınmayı bölgemizde gerçekleştirmeye önem veriyoruz. Toplumun çevre konusunda bilinçlendirilmesi, çocuk ve gençlerimizin çevre sorunlarına karşı duyarlılıklarının artması için yürütülen faaliyetler büyük önem taşımaktadır” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA