9 Şubat 2026 Pazartesi


16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"   16:34   YENIŞEHIR’IN ‘MIKROIKLIM’ DEVRIMI AYVALıK’TA GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   16:28   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN KENT DOKUSUNU KORUYAN MÜDAHALE    14:52   MAĞDUR AILELER TBMM’DE… SEVDA ERDAN KıLıÇ: "BU INSANLAR ACıLARıNı TEŞHIR ETMEK IÇIN DEĞIL, ADALETIN YOKLUĞUNU IFŞA ETMEK IÇIN BU MÜCADELEYI VERIYORLAR"   14:50   EMEP’LI MILLETVEKILERINDEN, BAKAN TUNÇ’A: "EPSTEIN BELGELERINDE ISIMLERI GEÇENLER HAKKıNDA BAKANLıĞıNıZCA BAŞLATıLMıŞ BIR INCELEME VAR Mı?"   14:50   DERVIŞOĞLU’NDAN MESUT ÖZARSLAN’A TEPKI: "SIZE VE PARTINIZE DUYULAN SEVGIYE ISTINADEN OY ALıYORSUNUZ O OYU BAŞKA PARTIYE CIRO EDEMEZSINIZ"   14:48   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN, "UMUT DAVASı"NıN GÖRÜLDÜĞÜ ANKARA ADLIYESI ÖNÜNDE KONUŞTU: "UĞUR MUMCU CINAYETININ PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ"   17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"   17:31   CHP’NIN YENI PARTI PROGRAMı BALıKESIR’DE TANıTıLDı: HAZıR OLUN, BIR DEVRIN SONUNA GELIYORUZ   15:48   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE: "MIHALGAZI BELEDIYE BAŞKANı ZEYNEP GÜNEŞ AKGÜN’ÜN YANıNDAYıZ"   15:44   GÖLBAŞı, KALECIK VE BEYPAZARı BELEDIYE BAŞKANLARı, CHP’DEN ISTIFA EDECEKLERI IDDIALARıNı YALANLADı   13:40   TUNCER BAKıRHAN, BAHÇELI’YI ARAYıP ÖZÜR DILEDIĞI IDDIALARıNı REDDETTI   12:38   CHP’LI KEÇIÖREN BELEDIYE BAŞKANı MESUT ÖZARSLAN’ıN, AK PARTI’YE GEÇMESI BEKLENIYOR   11:36   İYİ PARTI, MEHMET EMIN KORKMAZ’ı TEDBIRLI OLARAK KESIN IHRAÇ TALEBIYLE DISIPLIN KURULUNA SEVK ETTI   09:11   MHP’LI UYSAL: BU HAREKET SıRADAN BIR PARTI DEĞIL, BIR DAVADıR   19:38    SEL SAHASıNDAN BAKANLıKLARA: DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN İÇIN YOĞUN MESAI   13:45    ÖZDAĞ’DAN HATAY ÇıKıŞı: “ANAHTAR VAR, YUVA YOK… HATAY ÇAMUR DERYASıNA TERK EDILDI”   13:38   TÜRKIYE’DE KAYıP ÇOCUK GERÇEĞI MECLIS GÜNDEMINDE: TANRıKULU’NDAN ÇARPıCı SORULAR  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ SES YARIŞMASI’NIN KAZANANI BELLİ OLDU


Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kentte sanatsal hareketlilik sağlamak ve amatör sanatçılara destek vermek amacıyla düzenlenen Yenişehir Belediyesi Ses Yarışması’nın finali yapıldı. Ön elemede en yüksek oyu alan 12 yarışmacının sahne aldığı yarışmanın finalinde,26 yaşındaki Yaren Özcan halk oylaması sonucunda birinci oldu.

 

Tarih : 13 Haziran 2022 Pazartesi 19:20   Okunma : 991

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kentte sanatsal hareketlilik sağlamak ve amatör sanatçılara destek vermek amacıyla düzenlenen Yenişehir Belediyesi Ses Yarışması’nın finali yapıldı. Ön elemede en yüksek oyu alan 12 yarışmacının sahne aldığı yarışmanın finalinde,26 yaşındaki Yaren Özcan halk oylaması sonucunda birinci oldu.

“Müziğin Yeni Şehri” ve “Yeni Sahne Seni Bekliyor!” sloganıyla Yenişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ses yarışmasının finali Jolly Joker Marina’da yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği final konserinde halk oylamasıyla yapılan ön elemede en yüksek oyu alan 12 yarışmacı sahne aldı. Dinleyicileri mest eden birbirinden güzel performansların sonunda yarı final halk oylaması yapıldı. Online olarak yarışmanın internet sitesi üzerinden gerçekleşen yarı final oylamasının sonucunda en yüksek oyu alan Yaren Özcan, Ahmet Köse ve Gökhan Demir finale kaldı. Final oylaması öncesinde 3 yarışmacı kentin yeni sesi olmak için bir kez daha sahne aldı. Ardından yapılan final oylamasında ise Yaren Özcan en yüksek oyu alarak, birinci seçilirken Ahmet Köse ikinci, Gökhan Demir ise üçüncü oldu.

Final konserini Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yanı sıra CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu, Yenişehir ve büyükşehir belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile 3 bini aşkın vatandaş izledi. Konser, Yenişehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.

Doğa Bekleriz’in sunumuyla gerçekleşen Yenişehir Belediyesi Ses Yarışması’nın finalinde dereceye giren yarışmacılar plaketlerini Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit,  CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ve CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu’nun elinden aldı. Başkan Abdullah Özyiğit, yarışmanın seçici kuruluna ve halk oylaması yapılırken sahne alan sanatçı Ümit Yaşar’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Yarışmanın tüm katılımcılarını ve birinci olan Yaren’i tebrik ediyoruz. Yarışmanın jüri üyeleri Ezgi Arman, Duygu Deniz Demirel ve Mami Keskin ile bugün aramızda olan Ümit Yaşar’a, yarışmaya katılan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Yarışmamızın ilkini gerçekleştirdik, halkımızın yoğun bir ilgisi vardı, hep birlikte eğlendik. Yeni sesler dinledik, onlar sahne deneyimi yaşadılar. Yaren ve tüm yarışmacılarımızın yanında olacağız. Belki de bundan sonraki etkinliklerimizde de sahne alacaklar. Sanatın ve kültürün başkenti Yenişehir’den herkese sevgilerimizi gönderiyoruz.” dedi. CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ise “Bunda sonraki yaşantılarında tüm yarışmacılara başarılar diliyorum, böyle bir yarışmayı düzenlemek, bu fikri ortaya çıkarmak çok güzel. Aslında yarışmanın birincisi Yenişehir Belediyesi. Yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yarışmanın birincisi olarak seçilmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Yaren Özcan da “Ben Mersinliyim, böyle güzel bir etkinliğin birincisi olmak çok heyecan verici. Bize bu olanağı sağladığı için Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyorum, tüm yarışmacı arkadaşlarımız harikaydı. Oy veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Benim için büyük bir gurur.” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA