7 Şubat 2026 Cumartesi


20:10   ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: TOROSLAR’DA DEPREM DEĞIL İHMAL KONUŞULDU   20:04   TARSUS’TA 6 ŞUBAT’ıN ACıSı UNUTULMADı: KAYBEDILEN CANLAR DUALARLA VE HELVA İKRAMıYLA ANıLDı   19:51   16 YAŞıNDAKI HIRANUR İÇIN ADALET ÇıĞLıĞı: “CEZASıZLıK BITENE KADAR BURADAYıZ”   19:34   BAROLAR HATAY’DA SESSIZ ÇıĞLıK OLDU: 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA ADALET İÇIN ORTAK YAS   18:24   MEP’TEN GÜVENLIK VE YATıRıM VURGUSU: “HUZURLU MERSIN, GÜÇLÜ EKONOMI”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A: DEPREM KONUTLARıNDAN ’FAIZ ALMAYACAĞıZ’ DE AĞıZ DOLUSU TEŞEKKÜR EDECEĞIM   16:29   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı.. ÜMIT ÖZDAĞ, HATAY BAROSU VE HATAY ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BIRLIĞI’NI ZIYARET ETTI   12:28   DANıŞTAY’ıN GÖKÇEK HAKKıNDAKI KARARı... ABB, BÜLENT ARıNÇ’ıN TANıK OLARAK DINLENMESI ISTEMIYLE ANKARA CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı’NA BAŞVURDU   11:27   ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN’DA ŞAMBAYAT BELEDIYESI’NI VE GÖLBAŞı DEPREM ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI   09:22   TAHLIYE EDILEN ZEYDAN KARALAR, HAVALIMANıNDA COŞKUYLA KARŞıLANDı: ADANA’DA YAPACAK ÇOK IŞIMIZ VAR   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ŞIFA YOLUNDA BÜYÜK DAYANıŞMA: “DOSTHANE” 5 YıLDA 5 BINDEN FAZLA HASTAYA UMUT OLDU   08:19   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı... ÖZGÜR ÖZEL ADıYAMAN’DA SESSIZ YÜRÜYÜŞE KATıLDı   01:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “212 GÜN ADANA’Yı BAŞKANıNDAN KOPARDıLAR, YAZıKLAR OLSUN”   01:05   ÇELIK’TEN SILIVRI ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: “ZEYDAN KARALAR İFTIRAYLA AYLARCA TUTSAK EDILDI”   01:02   TÜM EMEKLILER SENDIKASı’NDAN İKTIDARA SERT UYARı: BU BIR ANAYASA İHLALIDIR**   22:17   “ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: SEÇER VE ÖZEL 6 ŞUBAT’TA ADıYAMAN’DA”   21:01   BAŞKAN ALI BOLTAÇ ADıYAMAN : “BU ACı UNUTULMAYACAK”   19:40   SILIVRI’DE KRITIK ARA KARAR: ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ZEYDAN KARALAR TAHLIYE EDILDI   18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR  
 
     
   

Orhan Hakalmaz’dan Türkü Ziyafeti


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikleri Programı kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz konser verdi. Sanatçı sesi ve yorumuyla Mersinlileri kendine hayran bıraktı.

 

Tarih : 4 Haziran 2018 Pazartesi 11:24   Okunma : 2488

Sazı ve sözüyle konser alanına renk katan Orhan Hakalmaz muhteşem bir konser verdi. Atatürk Parkı’nda kurulan etkinlik alanında düzenlenen Orhan Hakalmaz konserine Mersinliler yoğun ilgi gösterdi.

Birbirinden güzel halk türkülerini Mersinliler için seslendirdi

Sanatçı, Mersinlilere yurdun dört bir yöresinden seslendirdiği türkülerle unutulmaz bir akşam yaşatırken Mersinliler türkülere hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdi. Birbirinden güzel halk türkülerini Mersinliler için seslendiren Orhan Haklamaz Atatürk Parkı’na renk kattı.

Hakalmaz konsere ‘Elhamdülillah İlahisi’ ise başladı ve gece boyunca ‘İncitme Gönül’, ‘Güzel Âşık Cevrimizi Çekemezsin Demedim Mi?’, ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’, ‘El Vurup Yaremi İncitme Tabip’, ‘Ah Yalan Dünya’, ‘Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme’, ‘Uyan Sunam’, ‘Eyvallah Şahım’, ‘Bir Ay Doğar’, ‘Emirdağı Birbirine Ulalı’, ‘Leylam’, 'Bahçe Duvarından Aştım' başta olmak üzere çok sayıda türküyü sevenleriyle birlikte seslendirdi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Orhan Hakalmaz konserini ‘Bu Vatan Bizim’  türküsüyle bitirdi.

Türk halk müziğinin sevilen seslerinden Orhan Hakalmaz seslendirdiği türkülerle hayranlarına unutulmaz saatler yaşatırken, vatandaşlar türküler eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a bu tarz etkinlikleri düzenlediği ve kültürün yaşatılmasına katkı sunduğu için teşekkürlerini ileten Hakalmaz, “Hem sanata inandıkları için, hem türküye inandıkları için bu tür etkinliklergerçekten önemli. Çocuklarımız için aslında bu organizasyonlar çok daha önemli. Hem birliğimizi beraberliğimizi artırıyor, hem moralimizi yükseltiyor” ifadelerini kullandı.

30 gün, 30 konser

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sinan Bayraktar da gecenin sonunda sanatçı Orhan Hakalmaz’a çiçek takdimine bulunarak, “Birbirinden güzel türküleri, sazıyla sözüyle,güzel sohbetiyle ruhumuza nakşetti. Allah razı olsun, teşekkür ediyorum. 5 yıldır 30 gün 30 konser sloganıyla sizleri bu tür konserlerle bir araya getiren sevgili Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyoruz. Ramazan’ın sonuna kadar konserlerimiz devam edecek ve önümüzdeki yıllarda devam edecek bu etkinliklerimiz. Çünkü biliyoruz ki kültürel mirasımızın en önemli öğesi olan türküler ve türküleri gelecek nesillere aktarmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  orhan hakalmaz, mersin büyükşehir belediyesi, burhanett, n kocamaz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA