30 Mayıs 2025 Cuma


14:35   KAĞıT, KARTON VE AMBALAJ SEKTÖRÜ, KARDEŞ ÜLKE AZERBAYCAN’DA GÜÇLENIYOR   14:01   TARSUS TURIZMDE YENI BIR DÖNEME GIRIYOR   13:40   BÜYÜKŞEHIR’DEN FAKıLı MAHALLESI’NE SULAMA BORUSU DESTEĞI    13:27   CHP’LI VEKIL GÜLCAN KıŞ ÜRETICININ SESI OLUYOR   13:01   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI MECLIS TOPLANTıSı ANKARA’DA GERÇEKLEŞTIRILIYOR   10:49   DENIZ ARAÇLARıNıN BAKıM VE ONARıMı BÜYÜKŞEHIR’IN USTALARıNDAN…   15:20   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “MERSIN’DE CHP’LI BELEDIYELER ÇALıŞıYOR, IKTIDAR SADECE IZLIYOR!”   15:07   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN: “GEZI, HALKıN ORTAK VICDANıDıR VE GELECEĞE YAZıLMıŞ BIR MANIFESTODUR”   13:28   MTSO BAŞKANı SABRI TEKLI’DEN, İSO 500 LISTESINE GIREN FIRMALARA TEBRIK   13:26   YENIŞEHIR BELEDIYESI ÇOCUKLARıN GELIŞIM SÜREÇLERINI YAKıNDAN TAKIP EDIYOR   13:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ’DAN TEMIZLIK ÇAĞRıSı   13:18   NIDANUR VE NISA KARDEŞLER, HAYALLERINE KıR ÇIÇEKLERI ILE YÜRÜYOR   10:01   ŞEHIR TIYATROSU , GÜLNAR KÜLTÜR MERKEZI’NDE   19:55   MERSIN BAROSU: “AYRıMCıLıĞıN GELDIĞI SON ACı NOKTA !”    15:02   TARSUS TSO YÜKSEK İSTIŞARE KURULU 2025 YıLı TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   14:50   TOROSLAR’DA KADERINE TERK EDILEN GÖLET ALANıNDA ıSLAH ÇALıŞMALARıNA BAŞLANDı   09:38   BÜYÜKŞEHIR, DENIZ VE KıYı YAŞAMı İÇIN VATANDAŞ BILIMI ETKINLIĞINE EV SAHIPLIĞI YAPTı   09:39   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, ONKOLOJI HASTALARıNA ÜCRETSIZ ULAŞıM HIZMETI SAĞLıYOR   09:24   TARSUS`TA "25.05.2025"TE 20 ÇIFTIN NIKAHı KıYıLDı   23:05   ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`NIN HER YERINDE BIRLEŞEN DEMOKRATLAR, OTOKRATLARıN ZULMÜNE GALIP GELECEK  
 
     
   

HULUSİ AKAR: "YARIN İSTANBUL`DA TÜRKİYE, RUSYA FEDERASYONU VE UKRAYNA SAVUNMA BAKANLIKLARI ASKERİ HEYETLERİ VE BM HEYETİ GÖRÜŞMELER İCRA EDECEK"


Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna limanlarında bekleyen tahılın uluslararası piyasalara sevki için yarın İstanbul`da Türkiye, Rusya Federasyonu ve Ukrayna Savunma bakanlıkları ile Birleşmiş Milletler heyetinin görüşmeler icra edeceğini açıkladı.

 

Tarih : 12 Temmuz 2022 Salı 14:34   Okunma : 125

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna limanlarında bekleyen tahılın uluslararası piyasalara sevki için yarın İstanbul`da Türkiye, Rusya Federasyonu ve Ukrayna Savunma bakanlıkları ile Birleşmiş Milletler heyetinin görüşmeler icra edeceğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna limanlarında bekleyen tahılın sevki için İstanbul`da Türkiye, Rusya, Ukrayna ve BM arasında yapılacak tahıl koridoru görüşmelerine ilişkin açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın `gıda krizinin` çözümüne yönelik gerçekleştirdiği diplomatik çalışmalar ve direktifleri kapsamında sürdürdükleri görüşmelerin olumlu geliştiğini belirterek, çalışmalar dahilinde kendisinin de Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ve Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile görüşmeler gerçekleştirdiğini anımsattı.

Bakan Akar, bunun ardından kamuoyunda `kırmızı hat` nitelendirilen Türkiye ile Ukrayna ve Rusya arasında doğrudan temasın hayata geçirildiğini kaydetti. Gıda krizinin çözümüne yönelik Millî Savunma Bakanlığı heyetinin Moskova`ya giderek Rus askeri heyeti ile görüştüğünü, daha sonra Ukrayna askeri heyetinin Millî Savunma Bakanlığına geldiğini anımsatan Bakan Akar, `Tüm bu görüşmelerin ardından yarın İstanbul`da Ukrayna limanlarında bekleyen tahılın uluslararası piyasalara deniz yoluyla emniyetle sevkine yönelik Türkiye, Rusya Federasyonu ve Ukrayna savunma bakanlıkları askerî heyetleri ve Birleşmiş Milletler heyeti görüşmeler icra edecek” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 



 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA