3 Şubat 2026 Salı


16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”   14:42   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN DEVLET BAHÇELI’YE TEPKI: "ARTıK ATATÜRK’ÜN KURDUĞU TÜRKIYE CUMHURIYETI ILE ÖCALAN VE PKK’NıN ŞARTLARıNA TESLIMIYET ARASıNDA BIR SEÇIM ZAMANı"   14:41   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, EPSTEIN DOSYASı VE TÜRKIYE’DEKI KAYıP ÇOCUKLARı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   11:25   6 ŞUBAT’ıN ÜÇÜNCÜ YıLıNDA ADıYAMAN’DA ANMA SEFERBERLIĞI: GENEL BAŞKAN 4 ŞUBAT’TA KENTTE OLACAK   10:15   17 YAŞıNDA GIRIŞIMCILIK: AKDENIZ BELEDIYESI GENÇLERIN HAYALLERINI ATÖLYEYE DÖNÜŞTÜRÜYOR   10:10   SELIN İZLERI SILINIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAHILLERE 150 KAMYONLUK TEMIZLIK OPERASYONU   09:55   3 YıL GEÇTI, HATAY HÂLÂ AYAKTA KALMA MÜCADELESINDE: KONTEYNER KENTTE HAYAT DURDU   09:50   HATAY’DAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “VAN’DA 6 YıL UZATıLAN MÜCBIR SEBEP, ASRıN FELAKETINDE 3 YıLDA BITIRILDI”   09:23   BERAT KANDILI’NDE MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN PAYLAŞıM: BÜYÜKŞEHIR’DEN 13 İLÇEDE 15 BIN KANDIL SIMIDI   09:14   TARSUS’TA BERAT KANDILI’NIN BEREKETI SOKAKLARA TAŞTı   07:56   SAADET PARTISI’NDE MERSIN MESAJı: BOZYAZı VE ANAMUR KONGRELERINE YOĞUN KATıLıM   16:36   BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI ÇEBI: "BAŞKANıMıZ SAYıN MEHMET MURAT ÇALıK’A YÖNELIK UYGULAMALARA ARTıK SON VERILMELI"   16:35   ÖZGÜR ÖZEL GAZIANTEP’TE... ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "SANDıK GELIYOR, HESAP ORADA GÖRÜNECEK"   16:34   ANKARA ÜNIVERSITESI VETERINER FAKÜLTESI’NDE KÖPEKLERIN TOPLATıLMASıNA TEPKI: "HER PAZARTESI DEKANLıK ÖNÜNDE HAYVANLARıMıZ IÇIN SESIMIZI ÇıKARTACAĞıZ"   14:40   EKREM İMAMOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "ENFLASYON" TEPKISI: "FRENI PATLAMıŞ KAMYON GIBISINIZ"   14:33   OKULLARDA IKINCI DÖNEM “BAYRAK SEVGISI” TEMASıYLA BAŞLADı   14:31   ÖZGÜR ÖZEL, OSMANIYE’DE… ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A "DEPREM TURISTI" YANıTı: "50’NCI SEFER BURADAYıM. BELKI ATTıĞıN YALANDAN UTANıRSıN"  
 
     
   

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ`NE AİT MARKETTEN ALIŞVERİŞ YAPAN ELBİSTANLI YURTTAŞ: “DAHA TÖVBELER TÖVBESİ, REİSİN DEDİĞİ YERDEN VALLA ALMAM, BİLLAHİ ALMAM”


Kahramanmaraş`ın Elbistan ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifleri`ne ait marketten iki paket un alan bir yurttaş, unun koktuğunu ve topak topak olduğunu söyleyerek, “Kooperatif malıymış. Bu un. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.

 

Tarih : 17 Ağustos 2022 Çarşamba 17:26   Okunma : 1690

Kahramanmaraş`ın Elbistan ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifleri`ne ait marketten iki paket un alan bir yurttaş, unun koktuğunu ve topak topak olduğunu söyleyerek, “Kooperatif malıymış. Bu un. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Tarık Kredi Kooperatifleri`nin indirimli satışlara başladığı marketinden alışveriş yapan Elbistanlı bir yurttaşın sitem ettiği görüntüleri, “Elbistanlı hemşerim Mustafa Bey, Erdoğan`ın önerisine uymuş ve Tarım Kredi Kooperatifi marketinden alışveriş yapmış. Ne mi olmuş? İzleyin görün. ‘Güleriz ağlanacak halimize` dedirtecek bir video” diyerek sosyal medya hesabında paylaştı.

Videoda Elbistanlı yurttaş, marketten aldığı iki paket undan birini açarak unun topak topak olduğunu gösterdi. Yurttaş, içindeki unun sertleştiği anlaşılan diğer paket için ise “Bu da takoz” dedi. Elbistanlı yurttaş, “Hiç yapmadığım bir şey yaptım. Tarım ve Kredi Kooperatifi`nden gittim, ucuz diye, hani reisim diyorsun ya ‘şu kadar ucuz, şöyle ucuz`, evet reisim, ben de gittim, alalım dedik” dedi.

Marketten aldığı unu gösteren yurttaş, “Bakın, una bakın. Bu, adamı zehirler ya. Allah`tan korkar bunu adam sattırmaya. Denetim yok mu? Ben, tek adam rejimine işte bundan karşıyım. Denetimi olsa, kooperatif işi, denetlenirdi ve bunu bize kimse yediremezdi. Evvelde Tariş denilince ‘belli bir marka, kooperatif malı` diye evimize alır, rahatlıkla kullanırdık” diye konuştu.

Yurttaş, aldığı üründen memnun olmadığını ifade ederek, “Bakın, kooperatif malıymış. Bu un. Şu da takoz. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.

Aldığı unun 52,50 TL olduğunu söyleyen yurttaş, “En güzel, en kaliteli un da 55 TL. Ettik, reisime uydum. Özür diliyorum. Hodri meydan reisim. Şikayettir. Araştırtır, denetlettir. Hani başka marketleri denetlettiriyorsun ya burası neden denetlenmiyor? Hadi buyur” diye sitem etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA