29 Mart 2024 Cuma


18:33   İMAMOĞLU: ARKAMDA KABİNE YOK, 16 MİLYON İSTANBULLU VAR   15:32   VAHAP SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİ`Nİ ZİYARET ETTİ   15:24   BAKANLIKTAN, KURUM BAKIMI ALTINDAYKEN ÖLEN BEBEK İLE İLGİLİ SORUŞTURMA   14:16   CHP`DEN ANAYASA MAHKEMESİNE TRT BAŞVURUSU: "KAMU KURUMLARI ELİYLE MUHALEFET KARARTILIYOR"   14:12   ALİ MAHİR BAŞARIR: "BU DOMBİLİ AİLESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ. ANTALYA`YI, İZMİR`İ, ANKARA`YI, TÜRKİYE`Yİ ÇİFTLİK YAPTIRMAYACAĞIZ"   12:14   YEREL SEÇİMLERDE ERDOĞAN İSTANBUL`DA, ÖZEL MANİSA`DA...   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”  
 
     
   

TARIM KREDİ KOOPERATİFLERİ`NE AİT MARKETTEN ALIŞVERİŞ YAPAN ELBİSTANLI YURTTAŞ: “DAHA TÖVBELER TÖVBESİ, REİSİN DEDİĞİ YERDEN VALLA ALMAM, BİLLAHİ ALMAM”


Kahramanmaraş`ın Elbistan ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifleri`ne ait marketten iki paket un alan bir yurttaş, unun koktuğunu ve topak topak olduğunu söyleyerek, “Kooperatif malıymış. Bu un. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.

 

Tarih : 17 Ağustos 2022 Çarşamba 17:26   Okunma : 257

Kahramanmaraş`ın Elbistan ilçesinde Tarım Kredi Kooperatifleri`ne ait marketten iki paket un alan bir yurttaş, unun koktuğunu ve topak topak olduğunu söyleyerek, “Kooperatif malıymış. Bu un. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Tarık Kredi Kooperatifleri`nin indirimli satışlara başladığı marketinden alışveriş yapan Elbistanlı bir yurttaşın sitem ettiği görüntüleri, “Elbistanlı hemşerim Mustafa Bey, Erdoğan`ın önerisine uymuş ve Tarım Kredi Kooperatifi marketinden alışveriş yapmış. Ne mi olmuş? İzleyin görün. ‘Güleriz ağlanacak halimize` dedirtecek bir video” diyerek sosyal medya hesabında paylaştı.

Videoda Elbistanlı yurttaş, marketten aldığı iki paket undan birini açarak unun topak topak olduğunu gösterdi. Yurttaş, içindeki unun sertleştiği anlaşılan diğer paket için ise “Bu da takoz” dedi. Elbistanlı yurttaş, “Hiç yapmadığım bir şey yaptım. Tarım ve Kredi Kooperatifi`nden gittim, ucuz diye, hani reisim diyorsun ya ‘şu kadar ucuz, şöyle ucuz`, evet reisim, ben de gittim, alalım dedik” dedi.

Marketten aldığı unu gösteren yurttaş, “Bakın, una bakın. Bu, adamı zehirler ya. Allah`tan korkar bunu adam sattırmaya. Denetim yok mu? Ben, tek adam rejimine işte bundan karşıyım. Denetimi olsa, kooperatif işi, denetlenirdi ve bunu bize kimse yediremezdi. Evvelde Tariş denilince ‘belli bir marka, kooperatif malı` diye evimize alır, rahatlıkla kullanırdık” diye konuştu.

Yurttaş, aldığı üründen memnun olmadığını ifade ederek, “Bakın, kooperatif malıymış. Bu un. Şu da takoz. Bu da takoz, arabanın arkasına bırakacağım kaçmasın diye. Takoz olarak aldım. Bunu götürüp iade edeceğim. Fişim de burada. İade edeceğim. Fakat daha tövbeler tövbesi, reisin dediği yerden valla almam, billahi almam” dedi.

Aldığı unun 52,50 TL olduğunu söyleyen yurttaş, “En güzel, en kaliteli un da 55 TL. Ettik, reisime uydum. Özür diliyorum. Hodri meydan reisim. Şikayettir. Araştırtır, denetlettir. Hani başka marketleri denetlettiriyorsun ya burası neden denetlenmiyor? Hadi buyur” diye sitem etti.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA