5 Ağustos 2025 Salı


10:28   CHP’LI GÜRER: “SAYıN CUMHURBAŞKANı ’KASıM AYıNDA ÖDEME YAPıLACAK’ DEDI AMA ÇIFTÇININ O GÜNE KADAR DAYANACAK HALI KALMAMıŞ”   10:18   AKİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: “TEMMUZ’DA 1.305 MILYAR DOLARLıK İHRACATLA TÜRKIYE ORTALAMASıNı GERIDE BıRAKTıK”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı GENÇLIK KÖPRÜSÜ   07:40   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN PTT’DEKI KıYıMA SERT TEPKI: “DEVLET ELIYLE GÜVENCESIZLIĞE ZEMIN HAZıRLANıYOR”   22:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN MUT’A SAĞLıK KALKANı: SINEKSIZ YAZ İÇIN KESINTISIZ MÜCADELE   20:25   MESKİ’DEN KARAHıDıRLı’YA 40 YıLLıK SORUNU BITIREN DEV YATıRıM: “SU CENNET OLDU”   15:55   SAHTE E-IMZA ILE YÜZLERCE SAHTE DIPLOMA IDDIASı... CHP’LI SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "BU, TÜRKIYE’NIN DIJITAL EGEMENLIĞINE AÇıK BIR SALDıRı"   15:53   ÖZGÜR ÇELIK: “MURAT ÇALıK DERHAL TAHLIYE EDILMELI, TÜRKIYE’YE BU AYıBı YAŞATANLARı INATLARıNDAN VAZGEÇMEYE ÇAĞıRıYORUZ”   15:50   CHP YARıN 21 ILDE SAHAYA INIYOR   15:07   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KUZOLUK’A KONFORLU ULAŞıM HAMLESI   12:25   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN TÜRKIYE’YE MODEL OLACAK EĞITIM VIZYONU: BETEM’LERLE GÜÇLÜ NESILLER YETIŞIYOR   09:18   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK MODEL: MOLA EVLERI ILE HEM ÇOCUKLARA DESTEK HEM AILELERE NEFES   19:15   MERSIN’DE YAZ COŞKUSU BÜYÜKŞEHIR’IN ‘YAYLA ŞENLIKLERI’ İLE BAŞLADı    19:05   GÜLCAN KıŞ "GAZI MECLISIN YASAMA YETKISI, SARAY TARAFıNDAN GASP EDILDI"   19:01   BÜYÜKŞEHIR’IN ÜRETICILERE MAKINE EKIPMAN DESTEKLERI DEVAM EDIYOR   17:30   TBB BAŞKAN VEKILI VAHAP SEÇER’DEN TUNÇ SOYER’E ZIYARET: "BOMBOŞ BIR DOSYA, DAYANAKSıZ IDDIALAR"   13:19   MERSIN ADıYAMAN YAYLAKONAK BALYANLıLAR DERNEĞI’NIN GELENEKSEL AŞURE ETKINLIĞINE YOĞUN İLGI   01:01   BAŞKAN SEÇER’DEN HASTA TUTUKLU BELEDIYE BAŞKANıNA ZIYARET: “BU VEBALIN ALTıNDA KALıRSıNıZ”   19:49   ÖZGÜR ÖZEL: "KOMISYONDA BıRAKıN CUMHURIYET’IN KOLONLARıNı KESTIRMEK, ’CUMHURIYET KOLONUNUN ÜZERINE KÜÇÜCÜK BIR ÇIVI ÇAKACAĞıM’ DIYENE MÜSAADE ETMEYIZ"   19:23   BIR VIDEO ILE BAŞLADı: MEZITLI BELEDIYESI ARAS’LA EL ELE  
 
     
   

AKŞENER`İN ZİYARET ETTİĞİ GÖZLÜKÇÜ: “BİZİM GEÇEN SENE 1 LİRAYA ALDIĞIMIZ BİR ÜRÜN, ŞU ANDA 2,5 LİRA”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in İstanbul`un Bakırköy ilçesinde ziyaret ettiği bir gözlükçü, şu anda 8 bin 900 lira olan bir gözlüğün 2,5 sene önce yarı fiyatına satıldığını söyledi. Esnaf, “Belki yarı fiyatından da aşağı olabilir. Bizim geçen sene 1 liraya aldığımız bir ürün, şu anda 2,5 lira” dedi.

 

Tarih : 8 Eylül 2022 Perşembe 19:44   Okunma : 256

Haber: ÇAĞATAN AKYOL - Kamera: SADIK KARAKULOĞLU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in İstanbul`un Bakırköy ilçesinde ziyaret ettiği bir gözlükçü, şu anda 8 bin 900 lira olan bir gözlüğün 2,5 sene önce yarı fiyatına satıldığını söyledi. Esnaf, “Belki yarı fiyatından da aşağı olabilir. Bizim geçen sene 1 liraya aldığımız bir ürün, şu anda 2,5 lira” dedi.

Meral Akşener, bugün İstanbul`un Eyüpsultan, Bahçelievler ve Bakırköy ilçelerinde esnafın sorunlarını dinledi. Bakırköy`deki bir gözlükçüye girip işlerin nasıl olduğunu soran Akşener`e esnaf, umdukları gibi olmadığını söyledi. Akşener, Bakırköy`de orta ve üst gelir seviyesinde yurttaşların yaşadığını belirterek alım gücünün nasıl olduğunu sordu. Esnaf, gözlük alacak kişinin önce fiyat araştırması yaptığını dile getirdi.

Bir gözlüğü eline alıp fiyatını soran Akşener, gözlüğün ithal olduğunu ve 8 bin 900 liraya satıldığını öğrendikten sonra, “Bu şimdi dolara bağlı olduğu için böyle oldu. 2,5 sene önce kaç liraydı bu” diye sordu. Esnaf, “Yarı fiyatıydı. Belki yarı fiyatından da aşağı olabilir. Bizim geçen sene bir liraya aldığımız bir ürün, şu anda 2,5 lira” diye yanıt verdi.

“SEÇİMDEN SONRA ZİYARETLERİ ARTIRIN”

Akşener, girdiği bir kuyumcuda da esnafın teklifi üzerine çay içti. Bu ziyaretlerden memnun olduklarını ve seçimden sonra da sürmesini istediklerini söyleyen esnafa Akşener, “Seçmenin odakta olduğu rekabet müthiştir” dedi.

GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Esnaf ziyaretleri sonrası bir kafede oturan gençlerin yanında giden Akşener, “Mesela bir cümle kurarken `Aman biri duyar, başımıza bir iş gelir` diye korkunuz var mı? Biz büyüklere gıcık oluyor musunuz” diye sordu. Gençlerin “Bazen” demesi üzerine Akşener, “Haklısınız. Ağlayasım oluyor bazen” karşılığını verdi. “Bu seçimde bu sistemin değişeceğine inanıyor musunuz” sorusunu yönelten Akşener`e bir genç, “Benim içimde değişeceğine dair bir umut var. Biz, gençler olarak her zaman demokrasiden yanayız” dedi.

Gençlerle fotoğraf da çektiren Akşener, daha sonra meydanda Çerkes oynayanları izledikten sonra Bakırköy`den ayrıldı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA