26 Ağustos 2025 Salı


16:10   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ: “İSRAIL’IN, GÜNEY LÜBNAN’DAKI TAHRIBATı SAVAŞ SUÇU NITELIĞINDE”   16:08   MEMUR ZAMMıNDA DÜĞÜM: ORANLAR BELLI OLDU, KRIZ ÇıKTı   14:56   İSRAIL’IN GAZZE HASTANESI’NE SALDıRıSıNA DÜNYADAN TEPKI   14:52   MÜCAHIT BIRINCI’NIN IFADESININ ALıNMASı IÇIN İSTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE MÜZEKKERE YAZıLDı   14:34   TRUMP, FED YÖNETICISI LISA COOK’U GÖREVDEN ALDı   11:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINE MÜJDE   10:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK: YENI EĞITIM DÖNEMINDE HIZMETLER ZIRVEYE TAŞıYOR   10:33   AKDENIZ’DE RISK YARATAN METRUK YAPıLARLA MÜCADELE SÜRÜYOR   10:22   TARIHE SAYGı, UMUDA YÜRÜYÜŞ: ÖZGÜR ÖZEL, KOCATEPE’DE GÜN DOĞUMUNU SELAMLADı   10:03   MESKİ’DEN HARFILLI’YE HAYAT VEREN YATıRıM: KESINTISIZ İÇME SUYU ARTıK MÜMKÜN   16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:02   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR    13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:30   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI  
 
     
   

REMZİ ÇAYIR: “HİÇBİR İKTİSAT İLMİNDE, HİÇBİR TOPLULUKTA OLMAYAN İŞLER BİZİM ‘ERDOĞANİZM`DE OLUYOR”


Milli Yol Genel Başkanı Remzi Çayır, “Faizi Merkez Bankası`na emrediyor, 14 olan faizi 13`e indiriyor. Tam bir komedi. Hiçbir iktisat ilminde, hiçbir toplulukta olmayan işler bizim ‘Erdoğanizm`de oluyor. Bir de adını ‘Erdoğanizm` koymuşlar, yandaşları şakşakçıları. Ben olsam ‘hadi oradan` derim. Kendi kendinize film olmayın, ortada bir Erdoğanizm de yok, ilaç da yok, bir proje de yok bir bütünlük de yok” dedi.

 

Tarih : 29 Eylül 2022 Perşembe 17:46   Okunma : 219

Milli Yol Genel Başkanı Remzi Çayır, “Faizi Merkez Bankası`na emrediyor, 14 olan faizi 13`e indiriyor. Tam bir komedi. Hiçbir iktisat ilminde, hiçbir toplulukta olmayan işler bizim ‘Erdoğanizm`de oluyor. Bir de adını ‘Erdoğanizm` koymuşlar, yandaşları şakşakçıları. Ben olsam ‘hadi oradan` derim. Kendi kendinize film olmayın, ortada bir Erdoğanizm de yok, ilaç da yok, bir proje de yok bir bütünlük de yok” dedi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remi Çayır, bugün partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Çayır, özetle şunları söyledi:

“Terör yine çirkin yüzünü gösterdi ve masum insanları öldürmeye devam ediyor. Ne yazık ki insanoğlu bir türlü kendini ifade etmek yerine şiddeti seçmekten teröre bulaşmaktan, bölücülük yapmaktan kendini alıkoyamıyor. Hele Türkiye, PKK belasıyla… Gerçekten Amerika`nın beslediği, zaman zaman Rusya`nın koynunda zaman zaman Amerika`nın koynunda. Bazen Avrupa`nın şımarık evladı konumuyla karşımıza çıkan bir terör örgütü var. İsimleri değişiyor, harfleri değişiyor ama adamların zihniyeti değişmiyor. Garip olan bir şey daha var şiddetle yan yana duran terör örgütüyle yan yana durup siyasi organizasyon yapan var olmaz. Hiçbir hükümet, hiçbir toplum böyle bir yapıya izin veremez. Hükümet bu konuda hiçbir zaman siyasi davranmamalıdır. Muhalefeti, iktidarı terör konusunda aynı gözle bakmalı, aynı refleksi göstermeli, aynı tepkiyi göstermelidir. Terör evrensel bir beladır. İnsanlık suçudur. İnsanı yok etmeye yönelik bir eylemdir. Bu eylemin partisi olmaz. Hükümetin bu konuda atacağı her adımı destekleyeceğiz. PKK belası Amerika`nın himayesinde Kuzey Irak`ta, Kuzey Suriye`de devletleşmiş, bunu yok etmeye hepimizin gücü yeter. Yeter ki birlik olalım. Terörle mücadeleyi siyaset üstü bir dava olarak herkesin görmesini istiyorum.

“HİÇBİR İKTİSAT İLMİNDE, HİÇBİR TOPLULUKTA OLMAYAN İŞLER BİZİM ‘ERDOĞANİZM`DE OLUYOR”

Üniversite gencinin nasıl iş bulacağı ile ilgili sayın hükümetin başı var mı bir projen? Yok. Faizi Merkez Bankası`na emrediyor, 14 olan faizi 13`e indiriyor. Tam bir komedi. Hiçbir iktisat ilminde, hiçbir toplulukta olmayan işler bizim ‘Erdoğanizm`de oluyor. Bir de adını ‘Erdoğanizm` koymuşlar, yandaşları şakşakçıları. Ben olsam ‘Hadi oradan` derim. Kendi kendinize film olmayın, ortada bir Erdoğanizm de yok, ilaç da yok, bir proje de yok bir bütünlük de yok. Yok öyle bir şey. Gelişi güzel. Akşam bir yatıyor, sabah bir kalkıyor bir karar, ertesi gün başka bir karar. 6 aylık, 1 yıllık, 5 yıllık, 10 yıllık bir öngörü yok.

“BU ÜLKENİN DOLU DOLU KÜRŞATLARI VAR. MUSTAFA KEMALLERİ VAR. MUHSİN YAZICIOĞULLARI VAR”

30 Ekim`de Ankara Kapalı Spor Salonu`nda on binlerin katıldığı buluşma gerçekleştireceğiz. Milletimizle buluşacağız. Adalet, liyakat meşalesi ve umudun ışığını yakacağız. Milletin sahici projelere, doğru dürüst siyasetçilere ihtiyacı var. Yalan söylemeyen siyasetçilere ihtiyacı var. Milletin kendisine ne olursa olsun, şartlar ne olursa olsun, iktidar bile elden gitse hakkı, hakikati söyleyen siyasetçilere ihtiyaç var. Masal kahramanlarına ihtiyacımız yok. Bu ülkenin dolu dolu Kürşatları var. Mustafa Kemalleri var. Muhsin Yazıcıoğulları var. Umutsuzluğa gerek yok. Bu millet bir kişide var olup bir kişide yok olacak değildir. Türk milletine sesleniyorum; milletin önüne milli ittifakı koyacağız. Ne 6`lı masadan bir işaret var ne Cumhur İttifakı`ndan. Hiçbir şey yok, yeni sözler yok. Yeni umutlar yok. Gelecek ile ilgili bir hikâye yok.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA