29 Mart 2024 Cuma


12:14   YEREL SEÇİMLERDE ERDOĞAN İSTANBUL`DA, ÖZEL MANİSA`DA...   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “KRİZİN ÇIKTIĞI YERE ACİL MÜDAHALE MANGAMIZ HAZIR”   14:10   TİP ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İRFAN DEĞİRMENCİ ANKA HABER AJANSI’NI ZİYARET ETTİ   14:02   CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU, “SANDIĞIN GÜVENLİ OLMAMASI AKP’NİN İŞİNE GELİYOR”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 3. ÇEVRE YOLU`NU ÜNİVERSİTE CADDESİ`NE BAĞLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “İKİNCİ DÖNEMDE ÇOK DAHA GÜZEL HİZMETLER OLACAK”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   12:28   EMEKLİDEN İNDİRİMLİ UÇAK BİLETİ MÜJDESİNE TEPKİ: "İNSANIN AKLIYLA ALAY EDİYORLAR"   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

MAHALLEDE TİYATRO VAR


Mezitli Atatürk Mahallesi Muhtarlığı bünyesinde kurulan tiyatro ekibi sokak çocuklarının yaşamlarını sahneye koyacak. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın desteğiyle muhtar Badegül Kaptan tarafından kurulması sağlanan Atatürk Mahallesi Muhtarlığı Tiyatro Topluluğu, tiyatrocu Ali Pehlivan’ın yazdığı “Sokakların Çatısı Yok” oyunu için Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde ve Atatürk Mahallesi Gönüllü evinde çalışmalara başladı.

 

Tarih : 27 Ekim 2022 Perşembe 20:58   Okunma : 277

Mezitli Atatürk Mahallesi Muhtarlığı bünyesinde kurulan tiyatro ekibi sokak çocuklarının yaşamlarını sahneye koyacak.  Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın desteğiyle muhtar Badegül Kaptan tarafından kurulması sağlanan Atatürk Mahallesi Muhtarlığı Tiyatro Topluluğu, tiyatrocu Ali Pehlivan’ın yazdığı “Sokakların Çatısı Yok” oyunu için Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde ve Atatürk Mahallesi Gönüllü evinde çalışmalara başladı. 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Kültür Merkezine giderek tiyatrocu Ali Pehlivan ve muhtar Badegül Kaptan tarafından yönetilen oyunun çalışmalarını izledi.

Çocukların çoğunluğu Mezitli Belediye Ortaokulu öğrencilerinden oluşan genç oyuncular, sokak çocuklarının yaşamlarını ve karşılaştıkları sıkıntıları sahneye koymaya çalışıyor.

14 Kasım 2022 Pazartesi günü 19.30’da Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelenecek oyun hakkında bilgi veren Atatürk Mahallesi Muhtarı ve oyunun yönetmenlerinden Badegül Kaptan, “Mezitli Belediyemizin büyük desteğiyle Kültür Merkezimizde ve Atatürk Mahallesi Gönüllü Evimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “Sokakların Çatısı Yok” oyunu değerli tiyatrocumuz Ali Pehlivan tarafından mahalle çocukların rol aldığı oyun sokak çocuklarının yaşadıklarını anlatmaktadır. 14 Kasım Pazartesi akşamı saat 19:30’da oyunumuzu sahnelemek istiyoruz. Gönüllü evlerini açan, mahalle sakinlerine böyle bir fırsat tanıyan Neşet Tarhan başkanımıza çok teşekkür ederiz. Bizi Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde sürpriz ziyaretleri çok mutlu etti” dedi.

Projelerini ortaya koyarken toplumun tüm kesimlerinin sanatın her dalına daha rahat ulaşmasını amaçladıklarını dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Atatürk Mahallesi Muhtarlığımızın böyle bir grubu bir araya getirmesi ve Sayın Ali Pehlivan’ın “Sokakların Çatısı Yok” gibi sosyal problemlere dikkat çeken değerli bir tiyatro oyununu büyük sanatseverler için hazırlamaları çok değerli ve önemli. Çünkü yaşanan sorunların aşılmasında halkımızın katılımı ve desteğinin ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. O yüzden belediyemiz tarafından faaliyet gösteren tiyatro oluşumumuza Halk Tiyatrosu adını verdik. Burada çok güzel bir iş yapılıyor. Özellikle adının Atatürk Mahallesi olan bir mahalle muhtarımızın öncülüğünde bu işin yapılıyor olması de çok değerli. Ben de gelerek bu genç kardeşlerimize moral, motivasyon desteği vermek istedim” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA