16 Şubat 2026 Pazartesi


10:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN RAMAZAN ÖNCESI 13 İLÇEDE İBADETHANELERE HIJYEN SEFERBERLIĞI   09:33   YUMURTALıK’TA KRIZ ANıNDA TAM KOORDINASYON: KAPANAN YOLLAR SAATLER İÇINDE AÇıLDı, TAŞKıN RISKI AZALTıLDı   09:21   MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EMEKLIYE KRITIK HAMLE: BAYRAM İKRAMIYESI ASGARI ÜCRETE EŞITLENSIN   23:53   MERSIN’DE GÜÇLÜ DAYANıŞMA MESAJı: BALYANLıLAR DERNEĞI ZIYARETINDE BIRLIK VE KÜLTÜR VURGUSU   21:10   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILI VAHAP SEÇER: “BARıŞıN TEMELI MERSIN’DE ATıLDı, TÜRKIYE’YE BURADAN YAYıLACAK”   21:01   AKDENIZ HAZıR GIYIM VE KONFEKSIYON İHRACATÇıLARı BIRLIĞI 550 MILYON DOLARLA REKORA KOŞTU: 40 YıLDıZ FIRMAYA GÖRKEMLI ÖDÜL   19:20   NAZLıAKA’DAN 5651 ÇıKıŞı: “ÇOCUKLARı KORUMA ADı ALTıNDA SANSÜR DAYATMASı”   17:05   ÖZGÜR ÖZEL MILAS’TA SERT ÇıKTı: “BU DAVA SIYASIDIR! ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı SÖKE SÖKE ALACAĞıZ”   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KENT VIZYONU: TARIH AYAĞA KALKıYOR, MERKEZ NEFES ALıYOR   01:01   TALAT DINÇER’E ÇIFTE STRATEJIK GÖREV: PARTI YÖNETIMI VE ADAY OFISINDE KRITIK ROL   18:10   2021 TÜM EMEKLILER SENDIKASı MERSIN’DEN İKTIDARA SERT MESAJ: “EMEKLILIK SOSYAL HAKTıR, SADAKA DEĞIL!”   17:18   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN AÇıLıŞA KATıLDıĞı BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI’NDE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLIK ÖNLEMLERI...   17:15   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "ÜNIVERSITELERI IDEOLOJILERININ ARKA BAHÇESI OLARAK GÖRENLER, IMTIYAZLARıNı KAYBETMEK ISTEMIYOR"   17:14   CHP’DEN VERGI YASASıNA AYM BAŞVURUSU... GÖKHAN GÜNAYDıN: “ADı HARÇ AMA HARAÇ”   17:12   HALK TV’NIN “BILIRKIŞI DAVASı”… ZORLA GETIRME KARARı BULUNAN BILIRKIŞININ IFADESI DURUŞMADAN ÖNCE ALıNDı, AVUKATLAR REDDI HAKIM TALEBINDE BULUNDU   15:58   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT VE GAZI DERNEKLERI TEMSILCILERI ILE BIR ARAYA GELDI   15:57   KREMLIN: UKRAYNA-RUSYA SAVAŞıNA ILIŞKIN YENI MÜZAKERE TURU 17-18 ŞUBAT’TA CENEVRE’DE YAPıLACAK   15:55   DİSK: “İŞÇI SıNıFı, ÖRGÜTSÜZ KALDıĞıNDA SADECE IŞIMIZ, AŞıMıZ, EKMEĞIMIZ DEĞIL DEMOKRASIMIZ DE TEHDITLERE KARŞı SAVUNMASıZ KALMAKTADıR"   15:49   İLIÇ MADEN FACIASıNıN 2’NCI YıLı...ÖZGÜR ÖZEL: BU ÜLKEDE HIÇBIR EMEKÇININ ÖLÜMÜ ’KADER’ DEĞIL   01:50   KANSERLE MÜCADELE EDEN ON BINLERCE AILEYE 12 AY BOYUNCA PROTEIN DESTEĞI  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİNİN YURT VE MİSAFİRHANESİNDE AKŞAM YEMEKLERİ 35 TL’DEN 20 TL’YE İNDİRİLDİ


Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Gazeteci-Yazar Abbas Güçlü ile birlikte Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi ve Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerin taleplerini tek tek dinleyen Başkan Abdullah Özyiğit, "Öğrencilerimizin zorlu koşullarda eğitim aldıklarını biliyoruz. Bugünden itibaren yurt ve misafirhanemizde 35 TL olan akşam yemeklerinin ücretini 20 TL’ye indiriyoruz." dedi.

 

Tarih : 27 Ekim 2022 Perşembe 21:37   Okunma : 458

Mersin Yenişehir Belediyesi, ev sahipliği yaptığı üniversite öğrencilerine sosyalleşebilmeleri ve güzel vakit geçirebilmeleri amacıyla renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi ve Yenişehir Belediyesi Mustafa Baysan Yüksek Öğretim Erkek Öğrenci Yurdu’nda konaklayan üniversite öğrencileri “Yaza Veda Partisi”nde gönüllerince eğlendi. Usta Gazeteci Abbas Güçlü’nün de katıldığı etkinlikte üniversite öğrencileri Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e talep ve önerilerini de iletti. Öğrencilerin taleplerini tek tek dinleyip not alan Başkan Özyiğit,  " Enerjinizle, umudunuzla iyi ki varsınız gençler, her koşulda daima yanınızdayız. Sizlere daha iyi bir eğitim yaşamı sunmak için ne gerekiyorsa yapacağız. " dedi.

Başkan Özyiğit, "Sizlerle birlikte büyük bir aile olduk."

Başkan Abdullah Özyiğit üniversite öğrencilerinin özgür şekilde kendilerini ifade ederek, kaliteli eğitim almaları için çalışmalarına devam ettiklerini söyleyerek, Yenişehir ilçesinin üniversite kenti olduğunu vurguladı. Özyiğit "Sizlerle birlikte büyük bir aile olduk. Hedefimiz birlikte güzel işler yapmak. Mersin Yenişehir bir üniversite kenti. Yurtlarımız ve misafirhanelerimiz paylaşmayı, dostluğu öğrenebileceğiniz bir ortam. Biz yerel yönetimlere de görevler düşüyor. Önümüzdeki süreçte de size bir tane uygulama sunacağız. O uygulama ile size ikram ettiğimiz öğle yemeklerimizi kentte yeme içme hizmeti veren yerlerde rezervasyon yaptırıp ücretsiz olarak yiyebileceksiniz. Öğrenci-Ye Projesi'ne Mersin Yenişehir Belediyesi olarak ortak olduk. Bunu Mersin’de Yenişehir esnafı ile üniversiteli gençlerimizi kaynaştırma ve buluşturma noktasında bir araç olarak da kullanacağız.” ifadelerine yer verdi.

Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri sanatsal ve kültürel etkinliklere de öğrencileri davet ederek “Bizim kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizde sizleri aramızda görmek istiyoruz. Yenişehir’in çok güzel bir kültür merkezi var. Bu etkinliklere katılmanız bizi mutlu da eder.” şeklinde konuştu.

Başkanı Abdullah Özyiğit ulaşım konusu ile ilgili olarak öğrencileri ana arterlere taşıma noktasında çalışma içerisinde olduklarını ifade ederek kısa sürede bu sorunu ortadan kaldıracaklarını kaydetti.

 Akşam yemeklerinde indirim

Yurt ve misafirhanede akşam yemek ücretlerinin ise 35 TL’den 20 TL’ye indirileceğinin müjdesini veren Başkan Özyiğit, “Geçen yıl olduğu gibi 1 ay ücretsiz yemek ikramımız da olacak . Bütün hesabımızı sürdürülebilir hizmetler olmasından yana yapıyoruz. Aile gelirinize fazla yük olmamanızı sağlamak adına elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“Her ne olursa olsun bir eksiğiniz, sıkıntınız, derdiniz olduğunda lütfen bana ulaşın, biz büyük bir aileyiz.” diyen Başkan Özyiğit, öğrencilere eğitim yaşamlarında başarılar diledi.

Yıllarca “Genç Bakış” programı ile öğrencilerin sesi olan Gazeteci Abbas Güçlü ise etkinlikte öğrencilere önerilerde bulunarak, bir söyleşi gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından Sude Melisa Aksoy, Çağla Su Ergetir ve Semih Ulukavak sahne aldı. Üniversite öğrencilerine Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de eşlik etti.

Gecenin devamında ise sanatçılar Trangela ve Çağdaş Anadolu da sahne performanslarıyla öğrencilere müzik keyfi yaşattı. Mersin Yenişehir Belediyesi Misafirhanesi’nde düzenlenen “Yaza Veda Partisi”nde öğrencilere köfte ekmek ikramında da bulunuldu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA