16 Şubat 2026 Pazartesi


09:33   YUMURTALıK’TA KRIZ ANıNDA TAM KOORDINASYON: KAPANAN YOLLAR SAATLER İÇINDE AÇıLDı, TAŞKıN RISKI AZALTıLDı   09:21   MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EMEKLIYE KRITIK HAMLE: BAYRAM İKRAMIYESI ASGARI ÜCRETE EŞITLENSIN   21:10   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILI VAHAP SEÇER: “BARıŞıN TEMELI MERSIN’DE ATıLDı, TÜRKIYE’YE BURADAN YAYıLACAK”   21:01   AKDENIZ HAZıR GIYIM VE KONFEKSIYON İHRACATÇıLARı BIRLIĞI 550 MILYON DOLARLA REKORA KOŞTU: 40 YıLDıZ FIRMAYA GÖRKEMLI ÖDÜL   19:20   NAZLıAKA’DAN 5651 ÇıKıŞı: “ÇOCUKLARı KORUMA ADı ALTıNDA SANSÜR DAYATMASı”   17:05   ÖZGÜR ÖZEL MILAS’TA SERT ÇıKTı: “BU DAVA SIYASIDIR! ERKEN SEÇIM SANDıĞıNı SÖKE SÖKE ALACAĞıZ”   10:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KENT VIZYONU: TARIH AYAĞA KALKıYOR, MERKEZ NEFES ALıYOR   01:01   TALAT DINÇER’E ÇIFTE STRATEJIK GÖREV: PARTI YÖNETIMI VE ADAY OFISINDE KRITIK ROL   18:10   2021 TÜM EMEKLILER SENDIKASı MERSIN’DEN İKTIDARA SERT MESAJ: “EMEKLILIK SOSYAL HAKTıR, SADAKA DEĞIL!”   17:18   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN AÇıLıŞA KATıLDıĞı BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI’NDE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLIK ÖNLEMLERI...   17:15   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "ÜNIVERSITELERI IDEOLOJILERININ ARKA BAHÇESI OLARAK GÖRENLER, IMTIYAZLARıNı KAYBETMEK ISTEMIYOR"   17:14   CHP’DEN VERGI YASASıNA AYM BAŞVURUSU... GÖKHAN GÜNAYDıN: “ADı HARÇ AMA HARAÇ”   17:12   HALK TV’NIN “BILIRKIŞI DAVASı”… ZORLA GETIRME KARARı BULUNAN BILIRKIŞININ IFADESI DURUŞMADAN ÖNCE ALıNDı, AVUKATLAR REDDI HAKIM TALEBINDE BULUNDU   15:58   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT VE GAZI DERNEKLERI TEMSILCILERI ILE BIR ARAYA GELDI   15:57   KREMLIN: UKRAYNA-RUSYA SAVAŞıNA ILIŞKIN YENI MÜZAKERE TURU 17-18 ŞUBAT’TA CENEVRE’DE YAPıLACAK   15:55   DİSK: “İŞÇI SıNıFı, ÖRGÜTSÜZ KALDıĞıNDA SADECE IŞIMIZ, AŞıMıZ, EKMEĞIMIZ DEĞIL DEMOKRASIMIZ DE TEHDITLERE KARŞı SAVUNMASıZ KALMAKTADıR"   15:49   İLIÇ MADEN FACIASıNıN 2’NCI YıLı...ÖZGÜR ÖZEL: BU ÜLKEDE HIÇBIR EMEKÇININ ÖLÜMÜ ’KADER’ DEĞIL   01:50   KANSERLE MÜCADELE EDEN ON BINLERCE AILEYE 12 AY BOYUNCA PROTEIN DESTEĞI   16:43   AYM, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ’NÜN, PROTESTOCU ÖĞRENCILER IÇIN ALDıRDıĞı TEDBIR NEDENIYLE IHLAL KARARı VERDI   16:42   MERIÇ KAHRAMAN’DAN DÜN CEZAEVINDEN HASTANEYE KALDıRıLAN EŞI TAYFUN KAHRAMAN IÇIN ÇAĞRı: "SADECE ADALET ISTIYORUZ"  
 
     
   

BAŞKAN GÜLTAK, AKDENİZ’İ DEĞİŞTİREN HİZMET VE PROJELERİ GENÇLERE ANLATTI


Başkan Gültak; 2019 yılı yerel seçimlerinin üzerinden geçen 3 buçuk yılda gerçekleşen, Akdeniz ve Mersin’i değiştiren hizmet ve projeleri, AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları yönetimi ve üyelerine anlattı.

 

Tarih : 1 Kasım 2022 Salı 17:35   Okunma : 743

Başkan Gültak; 2019 yılı yerel seçimlerinin üzerinden geçen 3 buçuk yılda gerçekleşen, Akdeniz ve Mersin’i değiştiren hizmet ve projeleri, AK Parti İl ve İlçe Gençlik Kolları yönetimi ve üyelerine anlattı.

“Çalışan Akdeniz / 2022 Yılı Bilgilendirme Toplantısı” adıyla bir otelin salonunda düzenlenen toplantıda gençlere hitap eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, işçi dostu bir yönetim anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi, siyasi görüşü nedeniyle hiç kimseyi ötekileştirmediklerini ifade etti. Belediyenin şirket personeline 16 bin 100 TL tutarında maaş promosyonu kazandırdıklarını belirten Başkan Gültak; “Bu tutar, Mersin’de hatta Türkiye’de ilklerden biridir. Yakında inşallah, belediyemizde çalışan memurlarımıza da bir müjde vereceğiz” dedi.

“Geçmiş yönetimin bıraktığı borcu ödüyor, hizmet de üretiyoruz”

Gençlerin yönelttiği bazı soruları da yanıtladığı sunumunda Başkan Gültak; önceki yönetimi eleştirdi. Belediyenin gelir-gider ve borç tablosunu paylaşan Başkan Gültak; “Onlar, belediyeyi borçlu bıraktılar. Biz ise hem bu borçları kapatıyoruz bir de bir sürü iş yapıyor, hizmet üretiyoruz” dedi.

“Akdeniz’i; kültür, sanat ve sporla anılan bir ilçeye dönüştürdük”

Başkan Gültak, ilçeye bağlı mahallelerde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını da tek tek anlatarak, yakın geçmişte terör olayları ve uyuşturucu ile gündeme gelen Akdeniz’i, bugün kültür, sanat, spor ve festivallerle anılan bir ilçeye dönüştürdüklerinin altını çizdi. Mersin’de, amatör spor kulüplerine nakdi destek veren ilk belediye olduklarına da dikkat çeken Başkan Mustafa Gültak, sonrasında diğer belediyelerin de bu desteği nakdiye dönüştürdüğüne işaret etti. Başkan Gültak, “Sağladığımız bu destek sayesinde Akdeniz’de 2019 yılında 31 olan amatör spor kulübü sayısı, 2022 yılında 61’e çıktı. Anladık ki Toroslar, Yenişehir ve Mezitli’deki amatör spor kulüpleri, bu destekten faydalanabilmek için ikametgâhlarını Akdeniz’e taşıyorlar” şeklinde konuştu.

“İnandığım şeyi gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele ederim”

Akdeniz’e ilk kez sıcak ve soğuk asfalt üretecek son teknolojiye sahip bir plent kazandırdıklarına da işaret eden Başkan Gültak; belediyenin bundan sonra kendi imkânlarıyla asfalt ihtiyacı olan mahallelere bu hizmeti ulaştıracağını söyledi. Geçmişte birilerinin yaptığı gibi halkı asla aldatmadıklarını, sadece doğruları ve gerçekleri söylediklerini ifade eden Başkan Gültak, “Akdeniz Belediye Başkanlığı’na aday olduğumuzda 3-5 inanan insanla yola çıktık. Seçimi alacağımıza kimse inanmıyordu ama aldık. Hayatımdaki kuralım şudur; inandığım bir şeyi gerçekleştirmek için sonuna kadar mücadele eder ve asla yılmadan çalışırım” şeklinde konuştu.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz da gençlik kolları üyelerine yönelik bilgilendirmeden dolayı Başkan Gültak’a teşekkür etti. Yeni dönemle birlikte Akdeniz’in hizmetlerle tanıştığını kaydeden Yılmaz; Başkan Gültak’ın Akdeniz’de tarih yazdığını sözlerine ekledi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA