28 Kasım 2025 Cuma


17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”  
 
     
   

RİFAT SERDAROĞLU, TALİH OYUNLARINDA ÇIKMAYAN İKRAMİYE BEDELLERİNİN DEPREM BÖLGESİNE AKTARILMASINI ÖNERDİ


Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan`a Milli Piyango ve sayısal loto gibi şans- talih oyunlarında oynayanlara çıkmayan ikramiye bedellerinin deprem bölgesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara aktarılmasını önerdi. Serdaroğlu, “Bu ülkeden kazandıklarımızı zor zamanlarında yine bu ülkeye ve insanlarımıza harcamak vatanperverliğin gereği olduğu kadar aynı zamanda boynumuzun borcudur” dedi.

 

Tarih : 10 Şubat 2023 Cuma 14:02   Okunma : 315

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan`a Milli Piyango ve sayısal loto gibi şans- talih oyunlarında oynayanlara çıkmayan ikramiye bedellerinin deprem bölgesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara aktarılmasını önerdi. Serdaroğlu, “Bu ülkeden kazandıklarımızı zor zamanlarında yine bu ülkeye ve insanlarımıza harcamak vatanperverliğin gereği olduğu kadar aynı zamanda boynumuzun borcudur” dedi.

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, bugün yaptığı yazılı açıklamada; Cumhurbaşkanı Erdoğan`a talih oyunlarında çıkmayan ikramiye bedellerinin deprem bölgesine aktarılmasını önerdi. Serdaroğlu`nun yazılı açıklaması şöyle:

“BİRLİK-BERABERLİK VE DAYANIŞMA RUHUNU TOPLUM OLARAK SERGİLEMEK ZORUNDAYIZ”

“Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen, şehirlerimizi yıkan, binlerce insanımızın yaşamını yitirmesine neden olan iki depremden sonra devlet-millet dayanışması ile yaralarımızı sarmaya; enkaz altında kalan insanlarımızı kurtarmaya ve depremden kurtulan vatandaşlarımızı ayağa kaldırmaya çalışıyoruz.

Bu büyük felaketin ağır sonuçlarını bir nebze olsun hafifletmek için birlik-beraberlik ve dayanışma ruhunu toplum olarak sergilemek zorundayız. Ne mutlu ki halkımız bu bilinçle hareket ediyor ve herkes gücü yettiğince elinden gelen katkı ve desteği veriyor.

“MİLLİ PİYANGO VE ŞANS OYUNLARINDAN ELDE EDİLEN GELİRİN DEPREM BÖLGESİNE AKTARILMASINI ÖNERİYORUZ”

Felaketin büyüklüğü göz önüne alındığında, hükümetin bu felaketin altından tek başına kalkamayacağı net şekilde görülüyor. Bugün olmazsa ne zaman olacak anlayışıyla bu topraklardan, bu cennet vatandan ve bu milletten geçmişte para kazanmış iş dünyasının da fedakârlık yapması ve elini taşın altına koyması kaçınılmazdır.

Bu düşünceyle, adında, ‘milli` ifadesi yer alan Milli Piyango ve şans oyunlarından elde edilen gelirin, oynanan şans oyunlarından toplanmış olan paranın, dağıtılması gereken ikramiyeleri ile birlikte deprem bölgesine ve depremden etkilenmiş olan vatandaşlarımıza aktarılmasını öneriyoruz. Bu ülkeden kazandıklarımızı zor zamanlarında yine bu ülkeye ve insanlarımıza harcamak vatanperverliğin gereği olduğu kadar aynı zamanda boynumuzun borcudur. Kimsenin bu fedakârlıktan kaçmayacağını düşünüyoruz.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA