10 Eylül 2025 Çarşamba


16:46   İSTANBUL BAROSU DAVASıNDA TARIHI SAVUNMA: TURGUT KAZAN’DAN HUKUK MANIFESTOSU   16:40   GÜRSEL TEKIN’DEN SESSIZ VEDA: “TÜRKIYE’NIN GERÇEK GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLUN”   15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:03   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”   16:22   BAŞKAN V. ŞENER’DEN YENI EĞITIM-ÖĞRETIM YıLı MESAJı   15:52   GÜRSEL TEKIN: “CHP’YI PARÇALAMAYA ÇALıŞANLARA GEÇIT YOK!”  
 
     
   

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİ NİHAL VE BAHAR CANDAN KARDEŞLER, SUÇ GELİRLERİNİ AKLAMAK SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINDI


Moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, suç gelirlerini aklamak suçlamasıyla gözaltına alındı. Şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü`ne götürüldü. Nihal Candan`ın poliste 3, Bahar Candan`ın ise 2 suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

 

Tarih : 14 Kasım 2023 Salı 14:36   Okunma : 365

Moda yarışması programıyla tanınan sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, suç gelirlerini aklamak suçlamasıyla gözaltına alındı. Şüpheliler İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü`ne götürüldü. Nihal Candan`ın poliste 3, Bahar Candan`ın ise 2 suç kaydının olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medya fenomeni ve bir TV programındaki moda programıyla ünlenen Gül Nihal Candan (Çiçek) ve Alisya Bahar Candan kardeşler, bir dolandırıcılık çetesinin paralarını akladıkları iddiasıyla gözaltına alındı.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgiye göre, eslekten ihraç edilen eski polis Onur Apaydın`ın kurduğu dolandırıcılık çetesi, devlet kurumlarından ihale yoluyla ucuz araç aldıklarını iddia ederek vatandaşları dolandırdı. Yaklaşık 13 kişiden 10 milyon TL topladıkları tespit edilen çeteye yönelik 3 Mayıs 2023`te bir operasyon düzenlendi ve 6 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden, Onur Apaydın`ın da arasında olduğu 5 şüpheli tutuklandı, biri ise adli kontrolle serbest kaldı.

PARANIN İZİ CANDAN KARDEŞLER`E GÖTÜRDÜ

Polis ekipleri, bu operasyonun ardından Onur Apaydın`ın dolandırıcılıkla elde ettiği paranın izini sürmeye başladı. Soruşturma, Onur Apaydın`ın kız arkadaşı Nihal Candan ile onun kardesi Bahar Candan`a kadar uzandı. Polis ekipleri Nihal Candan`ın ismini Gülnihal olarak değiştirdiğini belirledi. İki fenomen isim, paraların aktarıldığı diğer isim olduğu ileri sürülen Hacı İsrafil Sağlam`la birlikte gözaltına alındı. Nihal Candan`ın poliste 3, Bahar Candan`ın ise 2 kaydının olduğu ortaya çıktı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA