1 Mayıs 2025 Perşembe


22:08   AVUKATLAR “SEVGILI DOKTOR” ADLı TIYATRO OYUNUNU SAHNELEDI   20:02   İSVEÇLI GAZETECI MEDIN`IN “CUMHURBAŞKANı`NA HAKARET” DAVASı... AVRUPA PARLAMENTOSU MILLETVEKILI SJÖSTEDT: TÜRKIYE`DEKI GAZETECILERIN HABER YAPMAKTAN DOLAYı CEZALANDıRıLMALARı BIZI DERINDEN ENDIŞELENDIRIYOR   19:57   TÜLAY HATIMOĞULLARı: İSTANBUL`DA VE DÖRT BIR YANDA EKMEK, BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM MÜCADELEMIZI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ   19:53   İSTANBUL`DA 1 MAYıS`TA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER   19:49   CHP`LI ZEYBEK: İBB IŞTIRAK ŞIRKETLERLE ILGILI TÜM IHALE VE PROJELERIN BILGI-BELGELERININ TALEP EDILMESI SIYASI HESAPLAŞMANıN YENI TEZAHÜRÜDÜR   19:47   KARTALKAYA`DAKI OTEL YANGıNıNDA OĞLUNU KAYBEDEN DANıŞTAY 9. DAIRE BAŞKANı GENÇBAY SORUMLULARı SAYDı: BEN BUNA ORGANIZE KÖTÜLÜK DIYORUM   19:22   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A `KANAL İSTANBUL` ÇAĞRıSı: KANAL İSTANBUL REFERANDUMU IÇIN SANDıKLAR KURULSUN   19:09   TBMM GENEL KURULU... ALI MAHIR BAŞARıR: "AKıN GÜRLEK KADAR BIR TAŞ ADALETIN, YARGıNıN ÜZERINE DÜŞMÜŞ"   18:52   CHP`LI TANAL: TUTUKLULUK SÜRESI 30 GÜNÜ GEÇEN ÖĞRENCILERIN, BILGILENDIRILMEDEN SEGBİS ÜZERINDEN SAVUNMALARı ALıNMAK ISTENIYOR   18:41    BAŞKAN TUNCER’DEN 1 MAYıS EMEK VE DAYANıŞMA GÜNÜ MESAJı   18:31   İSVEÇLI GAZETECI JOAKIM MEDIN`E "CUMHURBAŞKANıNA HAKARET" SUÇUNDAN 11 AY 20 GÜN HAPIS CEZASı   18:02   ALI BABACAN: “İNSANLARıN AKLıYLA ALAY ETMEYIN, DOĞRULARı SÖYLEYIN”   17:58   ANKARA BAROSU HAYVAN HAKLARı MERKEZI BAŞKANı GÜRSOY`DAN HAYVANLARı EVINDE ÖLDÜREN DOKTORA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SERI KATILLER ÖNCE HAYVANLARLA BAŞLıYOR, DAHA SONRA INSANLARA SIRAYET EDIYOR"   17:55   “YENIDOĞAN ÇETESI" DAVASıNDA TUTUKLU 10 SANıĞA TAHLIYE   17:27   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA KıZı VE TORUNUNU KAYBEDEN SEMA ŞAHIN: ``YAŞAMAM GEREKIYOR. BEN BU DAVANıN SONUNU GÖRECEĞIM``   17:21   İBB SORUŞTURMASıNDA GÖZALTıNA ALıNAN OTEL MÜDÜRLERI SERBEST BıRAKıLDı   17:17   CHP`LI KAYA`DAN, AILE VE SOSYAL HIZMETLER BAKANı GÖKTAŞ`A: "GENÇLERIN ASıL IHTIYACı MOBILYA INDIRIMI DEĞIL, GELECEK GÜVENCESI"   17:13   CHP`NIN KONYA MITINGI... CHP KONYA MILLETVEKILI BARıŞ BEKTAŞ: “AK PARTI`NIN KALESI VARSAYıLAN KONYA`DAKI MITINGIMIZE CIDDI BIR KATıLıM BEKLIYORUZ”   16:54   TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "ŞAFAK OPERASYONLARıYLA ADALETI KATLETMEYE DEVAM EDERKEN, BIR TARAFTAN DA PAKETLER AÇıYORLAR"   16:13   KARTALKAYA OTEL YANGıNıNDA AILESINI KAYBEDEN ANNE DUYGU CAN: "BIRI YANıMA YAKLAŞTı. ‘VALI BEY ÜZÜLÜYOR. BURADA AĞLAMA` DEDI BANA. BEN ÖMRÜMÜ ADADıĞıM EVLATLARıMı KAYBEDERKEN, ACıM BILE RAHATSıZLıK SAYıLDı"  
 
     
   

CEYHAN’DAKİ FESTİVAL HEYECANI TÜRKİYE’Yİ SARDI


Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği 1. Ceyhan Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nin ikinci günü de büyük bir coşku ve heyecana sahne oldu. Coğrafi işaret belgesi alan Ceyhan’da üretilen zeytin ve zeytinyağı için düzenlenen ve tüm Ceyhanlıların ortak olduğu festivalin ikinci gününde de birbirinden değerli etkinlikler düzenlendi. İlk olarak Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in katıldığı törenle belediye binası önüne Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 yaşındaki anıt zeytin ağacı dikimi gerçekleştirildi. Başkan Hülya Erdem, dikimin ardından katılımcılara hatıra zeytin fidanı dağıttı.

 

Tarih : 20 Kasım 2023 Pazartesi 19:52   Okunma : 1726

Ceyhan Belediyesi’nin düzenlediği 1. Ceyhan Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nin ikinci günü de büyük bir coşku ve heyecana sahne oldu.        Coğrafi işaret belgesi alan Ceyhan’da üretilen zeytin ve zeytinyağı için düzenlenen ve tüm Ceyhanlıların ortak olduğu festivalin ikinci gününde de birbirinden değerli etkinlikler düzenlendi. İlk olarak Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in katıldığı törenle belediye binası önüne Cumhuriyetin 100. yılına özel 100 yaşındaki anıt zeytin ağacı dikimi gerçekleştirildi. Başkan Hülya Erdem, dikimin ardından katılımcılara hatıra zeytin fidanı dağıttı.
Ceyhan’ın kadın girişimcilerinden Antique Olivia’nın sahibi Nur Ergun’un konuşmacı olarak katıldığı söyleşi büyük ilgi gördü. Ergun, keyifli söyleşide ekonomiye değer katan sıfır atıklı zeytin ve zeytinyağı üretiminin inceliklerini detaylarıyla anlattı.
1. Ceyhan Zeytin ve Zeytinyağı Festivali'nin ikinci gününde yapılan ‘Zeytin Yeme Yarışması’ ile muhteşem anlar yaşandı. Yarışmada en çok zeytin yiyen ve birinciliği elde eden Halil Ceylan; 7 bin liranın sahibi olurken, ikinci Emre Çalışkan; 5 bin lira, üçüncü Murat Özben de 3 bin lira kazandı.


ZEYTİN GÜZELLERİ SEÇİLDİ
Ünlü modacı Cemil İpekçi, oyuncu, model, şarkıcı ve sunucu Yeliz Yeşilmen, İletişimci ve Halkla İlişkiler Uzmanı Banu Noyan’ın jüri üyeliğinde gerçekleşen ‘Zeytin Güzeli Güzellik Yarışması’ ise görülmeye değer bir ortamda düzenlendi.
Heyecanla beklenen ve başarıyla gerçekleşen yarışmanın sonunda Yeliz Tüten birinciliği elde etti ve 20 bin liranın sahibi oldu. İkinci Zeliha Nur Varol; 15 bin lira kazanırken, üçüncülüğü elde eden Günel Alakborova 7 bin 500 liranın sahibi oldu. Yarışmada ayrıca Özgül Yücel de jüri özel ödülüne layık görüldü. Birbirinden farklı ve özel etkinliklerle Türkiye genelinde adından söz ettiren festivalin kapanış seremonisinden sonra sahneye çıkan Burat Bulut ve Kurtuluş Kuş, binlerce Ceyhanlıya keyifli ve coşku dolu anlar yaşattı.
“TÜRKİYE’NİN DİKKATİNİ ÇEKTİ”
Ceyhan Zeytin ve Zeytinyağı Festivali’nin ilkini düzenlemelerine karşın Ceyhanlıların ve Adana merkezi ile komşu kentlerden gelen vatandaşların büyük ilgisine teşekkür eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ceyhanımızdaki özel günümüze katılan tüm komşularımıza, hemşehrilerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ceyhan’da ürettikleri zeytin ve zeytinyağı ile Türkiye’nin dikkatini çeken başta kadın girişimcilerimiz olmak üzere tüm üreticilerimize bereketli ve bol kazançlı günler diliyorum. Coğrafi işaret belgesini aldığımız zeytin ve zeytinyağımızla bundan sonra Ceyhan’ın marka şehir olma yolunda önemli adımlar attığını müjdelemek istiyorum” dedi.
“ÇALIŞMAYA, ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Ceyhanlıların birbirinden güzel etkinliklerle doyasıya 2 gün yaşadıklarını, bol bol anı biriktirdiklerini ifade eden Başkan Hülya Erdem, bereketin sembolü zeytin ve zeytinyağının gelecek nesillere doğru, güvenilir ve kaliteli bir ortamda emanet edilmesi için üzerlerine düşen görevi yerine getirme gayretinde olduklarını vurguladı.
Tarımı, sanayisi ve kalkınma bölgesi olma konumuyla Çukurova’nın kalbi Ceyhan’ı yeniliklerle buluşturmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Hülya Erdem, çocukların, gençlerin zeytin ağaçlarını çoğaltmaları, zeytinyağını geliştirmeleri için bin 25 adet zeytin fidanı hediye ettiklerini, bereketin adımlarını hep birlikte atmaya devam edeceklerini söyledi.
Unutulmaz anılara ev sahipliği yapan Ceyhan’ı markalaştırma hedefinde kararlılıkla ilerlediklerini kaydeden Başkan Hülya Erdem, üretmeye ve çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA