3 Ağustos 2025 Pazar


19:49   ÖZGÜR ÖZEL: "KOMISYONDA BıRAKıN CUMHURIYET’IN KOLONLARıNı KESTIRMEK, ’CUMHURIYET KOLONUNUN ÜZERINE KÜÇÜCÜK BIR ÇIVI ÇAKACAĞıM’ DIYENE MÜSAADE ETMEYIZ"   19:23   BIR VIDEO ILE BAŞLADı: MEZITLI BELEDIYESI ARAS’LA EL ELE   16:41   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN ÖNEMLI AÇıKLAMALAR   15:35   TOROSLAR BELEDIYESI ÇEVRE TEMIZLIĞI SEFERBERLIĞINI SÜRDÜRÜYOR   13:04   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ENGELSIZ YAZ KURSU   09:03   BÜYÜKŞEHIR’IN “GELECEK HAYALIM” PROJESI KADıNLARıN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK    23:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KAŞLı HAYVAN BAKıMEVI VE DOĞAL YAŞAM MERKEZI’NE DAIR IDDIALAR HAKKıNDA AÇıKLAMA YAPTı   20:44   BÜYÜKŞEHIR HALK KART’ıN TEMMUZ AYı TUTARLARıNı YATıRDı   19:37   BAŞKAN YıLDıZ, “BÖLGEDEKI ULAŞıMı DAHA DA GÜÇLENDIRIYORUZ”   19:06   CHP TOROSLAR İLÇE BAŞKANLıĞı’NA DURSUN KOÇ ATANDı   16:02   CHP’NIN KOMISYONA VERECEĞI 10 ÜYE BELLI OLDU   15:57   ÖZGÜR ÖZEL SZC TV CANLı YAYıNıNDA KONUŞTU: “CHP, İMRALı’YA HEYET YOLLAMAZ”   15:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KAŞLı BAKıMEVI GÖRÜNTÜLERIYLE ILGILI AÇıKLAMA   15:51   CHP SÖZCÜSÜ YÜCEL’DEN, ORMAN YANGıNLARıYLA ILGILI SORU ÖNERGESI   15:48   ÖZGÜR ÖZEL SZC TV CANLı YAYıNıNDA KONUŞTU: “ADAYı DEĞIŞTIRECEK OLURSAK TEKIL BIR KARAR VERMEM. EN DOĞRU ADAYı BELIRLERIZ”   09:50   MERSIN BAROSU: “ADALETIN GECIKTIRILMESINE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞIZ    09:42   BÜYÜKŞEHIR MERSIN’IN MAVISI İÇIN 7/24 NÖBETTE   09:34   İHALE VAR, FIRMA VAR, YOL YOK! AKBELEN KAVŞAĞı’NDA NELER OLUYOR   09:28   BAŞKAN SEÇER’DEN TERCIH DÖNEMINDE GENÇLERE MERSIN ÇAĞRıSı   22:54   CHP’NIN MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI ŞILE’DE... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE BIR DEVLETSIZLIK KRIZI YAŞıYORUZ  
 
     
   

Baro Başkanı Yeşilboğaz: “Cezaevlerinde İnsan Hak İhlalleri Önlenmeli”


Mersin Barosu Başkanı Av.Bilgin Yeşilboğaz,Baro yönetim kurulu ile birlikte Tarsus Ceza infaz Kurumları Kampüsünde incelemelerde bulundu.Başkan Yeşilboğaz, cezaevlerinde insan hak ihlallerinin önlenmesi ve cezaevlerinin insan onuruna yakışır standartlara getirilmesi için hep birlikte gayret gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak Cezaevi’nin 6 müdürü ile cezaevi koşulları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

 

Tarih : 8 Şubat 2019 Cuma 13:18   Okunma : 410

Başkan Yardımcısı Av. Fatma Demircioğlu, Genel Sekreter Av. Adnan Günbay, Sayman Av. Kazım Yüksel, Tarsus ilçe temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi Av. Cihan Öktem, yönetim kurulu üyesi Av. Ece Kovan Demirtaş ile birlikteTarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’nde incelemelerde bulunan Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Tarsus Cezaevi müdürleri ile birlikte cezaevini, insan haklarına uygunluğu yönünden inceleyip, avukat görüşme odalarının da eksikliklerini tespit ederek, sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, eksikliklerin giderilip cezaevi koşullarının daha elverişli hale getirilmesinde ortak görüşe varıldığını ve bu konuda ortak çalışmalar içerisinde olacaklarını belirterek, “Cezaevlerinde insan hak ihlallerinin önlenmesi ve yaşanmaması için, cezaevlerinin insan onuruna yakışır standartlara getirilmesi için hep birlikte gayret gösterilmesi gerekmektedir. Bu konuda Tarsus Cezaevi müdürleri ile ortak çalışacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Avukatların  Cezaevlerinde Çalışma Koşulları İyileştirilmeli”

Cezaevinde müvekkilleriyle görüşmeye gelen avukatların yaşamış oldukları sorunların ve çözüm önerilerinin de ele alındığı ziyarette Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, adalet sisteminin gelişmesinde önemli rol oynayan avukatların, çalışma şartlarının her koşulda iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, bu konudaki eksikliklerin giderilmesi için de işbirliğine karar verildiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden cezaevi müdürleri ise, kutsal savunmayı bağımsız bir şekilde temsil eden avukatların, görevlerini rahatça yapabilmeleri için avukat görüşme odalarında iyileştirme çalışmalarının yapılması, ayrıca cezaevinde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için ziyaretin faydalı olduğunu ifade ederek, Mersin Barosu ile bu konularda ortak çalışmalar yapmak istediklerini belirtti.






Paylaş :
Etiketler :  mersin barosu, bilgin yeşilboğaz, barolar birliği

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA