26 Kasım 2025 Çarşamba


10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”   14:49   ÖĞRETMENLERIN MESAISINI "YÜZ TANıMA SISTEMI" ILE KONTROL EDEN ÖZEL OKULDA 700 BIN LIRA CEZA   14:25   5. YENIŞEHIR KOMEDI OYUNLARı FESTIVALI BINLERCE SANATSEVERI AĞıRLADı   14:20   TOROSLAR BELEDIYESI, YOL VE KALDıRıM ÇALıŞMALARıNDA HıZ KESMIYOR   14:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN KADıN ODAKLı HIZMETLERI ŞIDDETE KARŞı KENT STRATEJISINE DÖNÜŞÜYOR   14:06   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN 24 KASıM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJı  
 
     
   

TESK BAŞKANI PALANDÖKEN: TAKSİCİ ESNAFI YILBAŞINDA 24 SAAT HİZMET VERECEK


Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı gecesini dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için taksici esnafımız 24 saat hizmet verecek. Özel günlerde trafik yoğunluğu ile alkol kullanım oranının arttığını düşünerek tüm şoförlerimiz trafikte çok dikkatli olmalı. Alkol alan vatandaşlarımız hem kendileri hem de trafikteki diğer insanların güvenliği için ulaşımda taksici esnafımızı tercih etmeli” dedi.

 

Tarih : 30 Aralık 2023 Cumartesi 11:32   Okunma : 319

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı gecesini dışarıda geçirmek isteyen vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için taksici esnafımız 24 saat hizmet verecek. Özel günlerde trafik yoğunluğu ile alkol kullanım oranının arttığını düşünerek tüm şoförlerimiz trafikte çok dikkatli olmalı. Alkol alan vatandaşlarımız hem kendileri hem de trafikteki diğer insanların güvenliği için ulaşımda taksici esnafımızı tercih etmeli” dedi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bugün yaptığı açıklamada, vatandaşların yılbaşı gecesi yeni yıla huzur ve güven içinde girebilmesi için taksici esnafının hizmete hazır olduğunu hatırlattı. Palandöken, yeni yıla bir gün kala alkol alan vatandaşları hem kendileri hem de trafikteki diğer insanların güvenliği için ulaşımda taksici esnafını tercih etmesi konusunda uyardı.

“ÜLKE GENELİNDE 100 BİNİN ÜZERİNDE TAKSİCİ ESNAFIMIZ BULUNUYOR”

Yılbaşı gecesi 24 saat hizmet verecek taksici esnaf sayısının gayet yeterli olacağını vurgulayan Palandöken, şunları dile getirdi:

“Artık sayılı saatler kaldı. 2023 gerçekten zorlu bir yıl oldu. Hem halkımız hem felaketler hem de doğal afetler… Dolayısıyla çok zor geçen bir yıl oldu. İnşallah 2024 yılını daha rahat şekilde geçireceğiz. Daha düşük enflasyonlu daha mutlu yıllara gireceğiz. 81 ilin her bölgesinde yeterli sayıda taksici esnafımız bulunuyor. Sadece İstanbul, Ankara ve İzmir de ortalama 35 bine yakın taksici esnafımız var. Ülke genelinde ise 90 bini aşkın bu mesleği icra eden şoförlerimiz bulunuyor. Yılbaşı gibi özel günlerde trafik yoğunluğu ve eğlence mekanlarında yaşanacak yoğunluk sebebiyle yaşanan trafik kazalarının yaşanmaması için taksici esnafımız 24 saat hizmet verecek. Vatandaşlarımızın gecenin geç bir saatinde ulaşımı dert etmesine gerek yok.

“TAKSİ KULLANMAK GÜVENLİ”

Eğlence mekanlarından çıkarak direksiyon başına geçip ceza yeme ve kaza yapma riski göze alınması yerine taksi ile ulaşım sağlamanın daha güvenli ve maliyetsiz olacak. Vatandaşlarımız eğlenmek ve yeni yıla mutlu girmek için yılbaşı gecesinde hiçbir ihmale mahal vermemeli. 2023 yılı içerisinde ortalama 200 bin civarında ceza alkollü araç kullanan sürücülere ceza yazıldı. Alkollü araç kullanmanın bedeli 4 bin 64 lira. Ancak yeni yıl ile birlikte cezalarda artıyor. Bu yüzden yılbaşı gecesinde eğlenmek için eğlence mekanlarını tercih eden vatandaşlarımız hem kendini hem de bütçesini sağlama almak amacıyla 24 saat hizmet verecek olan taksici esnafımızı tercih etmeli. Yenilecek cezanın yanında taksi ile ulaşım sağlamak çok daha makul ve güvenli.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA