25 Ekim 2025 Cumartesi


15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:33   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:16   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı   10:11   CHP KURULTAYLARı MAHKEMEDE: İPTAL DAVASıNDA KRITIK VIRAJ   09:15   TELE1’E “CASUSLUK” OPERASYONU: MERDAN YANARDAĞ GÖZALTıNDA, İMAMOĞLU VE ÖZKAN’A SORUŞTURMA ŞOKU   09:03   HAMURDAN CESARETE: ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA SOSYAL KATıLıMıN EN LEZZETLI HALI   15:05   CHP’LI KıŞ: “BIR YANDA MILYAR EUROLUK KAYNAKLAR, DIĞER YANDA SUSUZ KALAN TARLALAR!”   15:04   CAN ATALAY’DAN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ’A ÇAĞRı   15:03   CHP’LI ÖZÇAĞDAŞ, YENIŞEHIR BELEDIYESI’NIN ’ERKEN ÇOCUKLUK GELIŞIMI PROJESI’NI INCELEDI   15:01   VAHAP SEÇER: “BIZIM ADAY GÖSTERDIĞIMIZ BIR ARKADAŞıMıZ ÇANKAYA’DA CUMHURBAŞKANı OLACAK”   14:50   GAZETECI ERCÜMENT AKDENIZ HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:48   ÖZGÜR ÖZEL: “İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANı OLDUĞUNDA ILK TALIMATı, ‘CUMHURIYET YURTLARı’Nı BITIRIN’ OLACAK”   14:45   CHP’NIN KURULTAY IPTAL DAVASıNıN BEŞINCI DURUŞMASı YARıN YAPıLACAK   14:44   ABB: MANSUR YAVAŞ’A VERILEN 7 GÜNLÜK SÜRE, MÜLKIYE SORUŞTURMALARıNDA STANDART UYGULAMA   14:42   BULDAN VE SANCAR’DAN EDIRNE VE KANDıRA’DA CEZAEVI ZIYARETI: "DEMIRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ’ıN SÜRECE DESTEĞI TAM"  
 
     
   

BAKAN YUSUF TEKİN`DEN `ÖĞRETMEN ATAMASI` AÇIKLAMASI


Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız" açıklamasıyla ilgili "Biz mevcut öğretmen sayımız, ihtiyacımız, onlarla beraber oturup Cumhurbaşkanımızla bir değerlendirme yapacağız. Sonra da sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması gerekir bu toplantıda. Sayı olsaydı zaten Cumhurbaşkanımız söylerdi" dedi.

 

Tarih : 17 Nisan 2024 Çarşamba 13:34   Okunma : 1346

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın "Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız" açıklamasıyla ilgili "Biz mevcut öğretmen sayımız, ihtiyacımız, onlarla beraber oturup Cumhurbaşkanımıza bir değerlendirme yapacağız. Sonra da sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması gerekir bu toplantıda. Sayı olsaydı zaten Cumhurbaşkanımız söylerdi" dedi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Meclis`te AKP`nin grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Tekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın dün yaptığı “Öğretmen atamaları fazla uzamayacak, yakında bir miktar atama yapacağız ancak şimdi rakam vermek doğru olmaz. Milli Eğitim Bakanımız konuyu çalışıyor” açıklamasının hatırlatılarak “Bir takvim ve sayı var mı” sorusu üzerine şunları söyledi:

“Biz mevcut öğretmen sayımız, ihtiyacımız, onlarla beraber oturup Cumhurbaşkanımızla bir değerlendirme yapacağız. Sonra da sayı açıklanır. Hazine ve Maliye Bakanımızın da olması gerekir bu toplantıda. Sayı olsaydı zaten Cumhurbaşkanımız söylerdi."

“Belli bir sayı yok” denmesi üzerine Tekin, “Sayı olsaydı zaten Cumhurbaşkanımız söylerdi” yanıtını verdi.

Tekin, “Ücretli öğretmenlerin sayısının 90 bini bulduğu söyleniyor. O yüzden bazı eğitim sendikaları zaten ihtiyacın 90 bin olduğunu ifade ediyor” denmesi üzerine Tekin, “Konuşulan rakamlar, çok büyük oranda eksik ya da yanlış bilgiye dayanan rakamlar. Sayıyı açıkladığımız zaman net rakamları da paylaşacağız. Bizim ihtiyaçlarımız, sürekli revize ediyoruz" diye konuştu.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA