10 Şubat 2026 Salı


17:54   “BU TABLOYLA ÖVÜNÜLMEZ, UTANıLıR!” EMEKLILERDEN İKTIDARA DEPREM, KONUT VE GEÇIM İSYANı   16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"   16:34   YENIŞEHIR’IN ‘MIKROIKLIM’ DEVRIMI AYVALıK’TA GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   16:28   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN KENT DOKUSUNU KORUYAN MÜDAHALE    14:52   MAĞDUR AILELER TBMM’DE… SEVDA ERDAN KıLıÇ: "BU INSANLAR ACıLARıNı TEŞHIR ETMEK IÇIN DEĞIL, ADALETIN YOKLUĞUNU IFŞA ETMEK IÇIN BU MÜCADELEYI VERIYORLAR"   14:50   EMEP’LI MILLETVEKILERINDEN, BAKAN TUNÇ’A: "EPSTEIN BELGELERINDE ISIMLERI GEÇENLER HAKKıNDA BAKANLıĞıNıZCA BAŞLATıLMıŞ BIR INCELEME VAR Mı?"   14:50   DERVIŞOĞLU’NDAN MESUT ÖZARSLAN’A TEPKI: "SIZE VE PARTINIZE DUYULAN SEVGIYE ISTINADEN OY ALıYORSUNUZ O OYU BAŞKA PARTIYE CIRO EDEMEZSINIZ"   14:48   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN, "UMUT DAVASı"NıN GÖRÜLDÜĞÜ ANKARA ADLIYESI ÖNÜNDE KONUŞTU: "UĞUR MUMCU CINAYETININ PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ"   17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"   17:31   CHP’NIN YENI PARTI PROGRAMı BALıKESIR’DE TANıTıLDı: HAZıR OLUN, BIR DEVRIN SONUNA GELIYORUZ   15:48   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE: "MIHALGAZI BELEDIYE BAŞKANı ZEYNEP GÜNEŞ AKGÜN’ÜN YANıNDAYıZ"   15:44   GÖLBAŞı, KALECIK VE BEYPAZARı BELEDIYE BAŞKANLARı, CHP’DEN ISTIFA EDECEKLERI IDDIALARıNı YALANLADı   13:40   TUNCER BAKıRHAN, BAHÇELI’YI ARAYıP ÖZÜR DILEDIĞI IDDIALARıNı REDDETTI   12:38   CHP’LI KEÇIÖREN BELEDIYE BAŞKANı MESUT ÖZARSLAN’ıN, AK PARTI’YE GEÇMESI BEKLENIYOR   11:36   İYİ PARTI, MEHMET EMIN KORKMAZ’ı TEDBIRLI OLARAK KESIN IHRAÇ TALEBIYLE DISIPLIN KURULUNA SEVK ETTI   09:11   MHP’LI UYSAL: BU HAREKET SıRADAN BIR PARTI DEĞIL, BIR DAVADıR   19:38    SEL SAHASıNDAN BAKANLıKLARA: DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN İÇIN YOĞUN MESAI   13:45    ÖZDAĞ’DAN HATAY ÇıKıŞı: “ANAHTAR VAR, YUVA YOK… HATAY ÇAMUR DERYASıNA TERK EDILDI”  
 
     
   

Mezitli Deresi Kenarında Yeni Yaşam Alanı


Yoğun yağmur sonrası oluşan sel felaketinin engellenmesinde büyük öneme sahip olan Mezitli Deresi ve çevresinin yüzü değişiyor. Bölgenin yeni bir cazibe merkezi olması planlanan projede çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 

Tarih : 10 Nisan 2019 Çarşamba 09:46   Okunma : 810

Yoğun yağmur sonrası oluşan sel felaketinin engellenmesinde büyük öneme sahip olan Mezitli Deresi ve çevresinin yüzü değişiyor. Bölgenin yeni bir cazibe merkezi olması planlanan projede çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Seçimlerin hemen ardından mutlu bir kent yaratmak için kaldığı yerden devam eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Deresi çevresinde düzenleme projesini hayata geçirdi. Başkan Tarhan’ın yoğun ısrar ve talepleri üzerine Devlet Su İşleri Müdürlüğü dere ıslah çalışmasını tamamladı. Mezitli Deresi kenarı çevre düzenleme projesi için çalışmaya başlayan belediye ekipleri denizden dağların eteklerine kadar yaya ve bisiklet yolu yapacak, oyun ve oturma grupları yerleştirecek.

DENİZDEN DAĞLARIN ETEKLERİNE KADAR BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ KEYFİ

Kenti tam ortadan ikiye ayıran Mezitli Deresi’nin ıslah edilmemesi nedeniyle kirli ve kötü görüntünün kaybolduğuna dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Mezitli Deresi çevresinin daha aktif kullanılan bir alan olması için bir proje geliştirdik. Kerim Afşar Parkı, Şehit Yiğitcan Çiğa Parkı, Balık Pazarı, Su Dünyası, Masal Park, Emekli Evi, Kent Konseyi ve STK Binası, Kadın Üretici Pazarı, Fitnat Gürsoy Kafe Kütüphane, Güneş Park ve Kültür Merkezi gibi çok sayıda projeyi Mezitli Deresi boyunca hayata geçirdik.  Dere boyunca yapacağımız yürüyüş ve bisiklet yolu Güneş Park’ın kuzeyine kadar devam edecek. Oturma grupları, spor alanları, sosyal faaliyet alanlarıyla son derece modern ve tercih edilen bir yer olacak. Halkın bu bölgeyi daha yoğun kullanmalarını amaçlıyoruz” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  neşet tarhan, mezitli belediyesi, chp

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA