10 Şubat 2026 Salı


17:54   “BU TABLOYLA ÖVÜNÜLMEZ, UTANıLıR!” EMEKLILERDEN İKTIDARA DEPREM, KONUT VE GEÇIM İSYANı   16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"   16:34   YENIŞEHIR’IN ‘MIKROIKLIM’ DEVRIMI AYVALıK’TA GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   16:28   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN KENT DOKUSUNU KORUYAN MÜDAHALE    14:52   MAĞDUR AILELER TBMM’DE… SEVDA ERDAN KıLıÇ: "BU INSANLAR ACıLARıNı TEŞHIR ETMEK IÇIN DEĞIL, ADALETIN YOKLUĞUNU IFŞA ETMEK IÇIN BU MÜCADELEYI VERIYORLAR"   14:50   EMEP’LI MILLETVEKILERINDEN, BAKAN TUNÇ’A: "EPSTEIN BELGELERINDE ISIMLERI GEÇENLER HAKKıNDA BAKANLıĞıNıZCA BAŞLATıLMıŞ BIR INCELEME VAR Mı?"   14:50   DERVIŞOĞLU’NDAN MESUT ÖZARSLAN’A TEPKI: "SIZE VE PARTINIZE DUYULAN SEVGIYE ISTINADEN OY ALıYORSUNUZ O OYU BAŞKA PARTIYE CIRO EDEMEZSINIZ"   14:48   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN, "UMUT DAVASı"NıN GÖRÜLDÜĞÜ ANKARA ADLIYESI ÖNÜNDE KONUŞTU: "UĞUR MUMCU CINAYETININ PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ"   17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"   17:31   CHP’NIN YENI PARTI PROGRAMı BALıKESIR’DE TANıTıLDı: HAZıR OLUN, BIR DEVRIN SONUNA GELIYORUZ   15:48   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE: "MIHALGAZI BELEDIYE BAŞKANı ZEYNEP GÜNEŞ AKGÜN’ÜN YANıNDAYıZ"   15:44   GÖLBAŞı, KALECIK VE BEYPAZARı BELEDIYE BAŞKANLARı, CHP’DEN ISTIFA EDECEKLERI IDDIALARıNı YALANLADı   13:40   TUNCER BAKıRHAN, BAHÇELI’YI ARAYıP ÖZÜR DILEDIĞI IDDIALARıNı REDDETTI   12:38   CHP’LI KEÇIÖREN BELEDIYE BAŞKANı MESUT ÖZARSLAN’ıN, AK PARTI’YE GEÇMESI BEKLENIYOR   11:36   İYİ PARTI, MEHMET EMIN KORKMAZ’ı TEDBIRLI OLARAK KESIN IHRAÇ TALEBIYLE DISIPLIN KURULUNA SEVK ETTI   09:11   MHP’LI UYSAL: BU HAREKET SıRADAN BIR PARTI DEĞIL, BIR DAVADıR   19:38    SEL SAHASıNDAN BAKANLıKLARA: DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN İÇIN YOĞUN MESAI   13:45    ÖZDAĞ’DAN HATAY ÇıKıŞı: “ANAHTAR VAR, YUVA YOK… HATAY ÇAMUR DERYASıNA TERK EDILDI”  
 
     
   

İstanbul Saraçhanede Tarihi Bir Gün


Biz bu ülkenin ve şehrin insanına hizmet etmeye geliyoruz. Biz herkese hizmet edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partililere, İYİ Partilere AK Partililere, MHP’lilere, HDP’lilere, Saadet Partililere hizmet edeceğim. Bu şehir için herkes teminat oalcak. Ben hiçbir insanımı ayırt etmeyeceğim.

 

Tarih : 17 Nisan 2019 Çarşamba 23:17   Okunma : 981

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu belediye binası önünde toplanan coşkulu kalabalığa seslendi.

İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Anlaşıldı siz diyorsunz ki "az laf çok iş". "Sen konuşma biz konuşalım" diyorsunuz. Hakikaten iyi ki varsınız. Bu şehre, bu güzel insanlara barış getiriyoruz barış. Bu güzel insanlara sevgiyi getiriyoruz. Herkesi selamlıyorum. Bu şehirde yaşayanları selamlıyorum. Türkü, Laz'ı, Kürt'ü selanmlıyorum. Bu şehrin müslümanlarını, alevilerini, sünnilerini, hristiyanlarını, Ermenileri'ni selamlıyorum. Bu güzel şehirde yaşayan herkesi selamlıyorum. Hoşgeldin istanbul. Asla vazgeçmedik. Haktan, hukuktan ve adaletten asla vazgeçmedik.

Bu şehrin vicdanından, ahlak ve adalet duygusundan asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz.

Barıştan vazgeçmedik, bu dünyada evrensel hangi değer varsa ondan vazgeçmedik. Güzel hemşehirilerim bu güzel şehrin ve ülkenin kurucu değrlerinden vazgeçmedik. Cumhuriyet'ten vazgeçmedik. Bu millete olan inancımızdan vazgeçmedik. Mustafa Kemal Atatürk'ten vazgeçmedik.

Ben kendimi bu şehrin bebeklerine, çocuklarına, gençlerin,e kadınlarana adayacağım. Kıymetli hemşehrilerim, sokaklarda meydanlarda hep anlattık birinbirimize gülümseyeceğiz. Artık ötekisi yok.

Bu şehrin kaymak tabakası artık vatandaş. Bu şehrin nimetlerini ganimet yapmak yok. Bu şehrin nimetlerini paylaşmak var. Kimsenin hakkını yemedim kimseye de hakknızı yedirmeyeceğim.

Esas olan bu şehre, bu dünyaya hizmet. Kendine, kişiye, partilere hizmeti reddediyoruz.

Biz bu ülkenin ve şehrin insanına hizmet etmeye geliyoruz. Biz herkese hizmet edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partililere, İYİ Partilere AK Partililere, MHP'lilere, HDP'lilere, Saadet Partililere hizmet edeceğim. Bu şehir için herkes teminat oalcak. Ben hiçbir insanımı ayırt etmeyeceğim.

Bu şehrin çocukları benim çocuklarım. Bu şehrin gençleri benim gençlerim. Ben onlarla arkadaş olmaya geliyorum. Bu şehir kadın dostu bir şehir olacak.

Benim elim sizin elinizde olacak her zaman. Değerli hemşehrilerim ben de sizden bir söz istiyorum. Ben bir gün hata yapabilirim. Tabiri caizse ayağım tökezleyip yere düşebilirim. Benim elimden tutup 16 milyon insan olarak ayağa kaldırmaya var mısınız? Ben sizin yol arkadaşınız olmaya geldim.

Bu 17 günde özellikle sandık başında bekleyen demokrasi nöbetçilerine, beni bu süreçte yalnız bırakmayan genel başkan vekillerime, milletvekillerime teşekkür ediyorum. Beni bu şekilde sizlerle buluşturan, tanıştıran partime teşekkür ediyorum. Partimin genel başkanına, tüm ilgisiyle tüm güveniyle Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum.

Tüm destekleriyle ittifakımız olan ve yanımda her zaman dim dik duran İyi Parti'ye teşekkür ediyorum. Ve çok kıymetli Genel Başkanı Meral Akşener'e teşekkür ediyorum.

Hem Canan Hanım'a hem Buğra Bey'e teşekkür ediyorum. Oy versin vermesin bu şehirde bütün yaşayanlara teşekkür ediyorum.

Bu şehri sanatla üretimle, bilimle buluşturacağız. Sizleri boş işlerle meşgul etmeyeceğiz. Çok çalışmamız lazım. Her birinizin emeğine, tecrübesine mutlak ihtiyacımız var. Size en demokrat belediye başkanlığını vaat ediyorum.

Buradan evinize giderken, yolda güler yüzlü, neşeli, coşkulu ve umutlu şekilde her gördüğünüze deyin ki; İstanbul'a yeni bir başlangıç geldi.

Sizden söz istiyorum, bütün İstanbul'a duyurun bu hafta sonu buluşmamızda herkes bir komşusunu alacak. Kadın, erkek, çoluk çocuk, gençlerle kol kola şarkılar söyleyecek miyiz?

Komşunuzu buraya getirirken ayrımcılık yok herkes herkesi davet edecek.

Ben yola çıkarken demiştim ki beni çok seveceksiniz. Sözümde durdum mu?
Görevlerimizi yerine getirdikten sonra bir kez daha Anıtkabir’e gideceğiz.

 






Paylaş :
Etiketler :  CHP, Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Mustafa Kemal Atatürk

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA