28 Kasım 2025 Cuma


09:18   BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, MERSIN’IN İKLIM DEĞIŞIKLIĞI EYLEM PLANı’Nı HAZıRLıYOR   09:17   BAROLARDAN FATIH ALTAYLı’YA VERILEN HAPIS CEZASıNA TEPKI   09:08   DIYARBAKıR BAROSU: DILAN KARAMAN’ıN ÖLÜMÜ ŞÜPHELI, SÜRECIN TAKIPÇISI OLACAĞıZ   17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET  
 
     
   

Dervişoğlu, seçimlerin yenileneceği Aksaray Güzelyurt`ta... "Hazım Turan`ı belediye başkanı olarak yanımıza gönderin"


İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2 Haziran`da seçimlerin yenileneceği Aksaray`ın Güzelyurt ilçesinde partisinin belediye başkan adayı Hazım Turan`a destek isteyerek, "Bizim için seçim 31 Mart`ta bitmişti 2 Haziran`da madem ki tekrarı olacak, o zaman Güzelyurtlu hemşehrilerimden istirhamımdır; aynı filmi bunlara bir daha gösterin, Hazım Turan`ı belediye başkanı olarak yanımıza gönderin" dedi.

 

Tarih : 25 Mayıs 2024 Cumartesi 16:32   Okunma : 506

(GÜZELYURT) - İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, 2 Haziran`da seçimlerin yenileneceği Aksaray`ın Güzelyurt ilçesinde partisinin belediye başkan adayı Hazım Turan`a destek isteyerek, "Bizim için seçim 31 Mart`ta bitmişti 2 Haziran`da madem ki tekrarı olacak, o zaman Güzelyurtlu hemşehrilerimden istirhamımdır; aynı filmi bunlara bir daha gösterin, Hazım Turan`ı belediye başkanı olarak yanımıza gönderin" dedi.

Müsavat Dervişoğlu, Aksaray`ın Güzelyurt ilçesini ziyaret ederek, vatandaşlara seslendi. Dervişoğlu, partisinin Aksaray Belediye Başkan adayı Hazım Turan`a 2 Haziran`da yenilenecek seçimlerde başarılar diledi. Dervişoğlu, özetle şöyle konuştu:

"Siz bu seçimi alın biz başkaları gibi seçimden seçime değil, her gün Güzelyurt`ta olacağız. Sizin yanınızda duracağız, mücadelemiz ortaktır. Biz bu mücadeleyi milleti ardımıza almadan yapamayız. Emekli tenceresini kaynatamıyor, tencerelerde yemek değil dert kanıyor. Çiftçinin, emeklinin, iş damının, esnafın derdini çözmek için, atanamayan öğremenlere istikbal kapılarını açmak için kurduk bu partiyi. Partimizin gerçek sahipleri sizlersiniz biz sadece tabelayı asanlarız. Siz olmadan biz bu yolculuğu sürdüremeyiz.

Sizin mübarek oylarınızın artık gasp edilemeyeceğinin, hakkınızın, hukukunuzun çiğnenemeyeceğinin farkında bulunmanız lazım. Bir takım siyasi entrikalar, ittifaklar kuruluyor olabilir. Hangi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar vatandaşın oy verme tercihine derin bir saygı duyuyoruz. Biz bu büyük milletin iradesi üzerinde başka bir güç tanımıyoruz. Ben yeni bir genel başkanım, bu Güzelyurt`ta benim de bir hatırım olsun. Vatandaş arıyor, ben biliyorum. Vatandaş Süleyaman Demirel`in siyasetini arıyor, bugün siyasette samimiyet olmadığı için. Bülent Ecevit`in nezaketini arıyor, siyasette nezaket olmadığı için. Bugün vatandaş siyasetçide Alparslan Türkeş`in mücadele cehdini ve imanını arıyor.

İYİ parti yöneticileri olan bizler, bu memlekette taş üstüne taş koymuş, bütün siyasi önderlerin yolunu takip ediyoruz. O yol Cumhuriyet`in, Mustafa Kemal Atatürk`ün yoludur. Yarın seçim bitecek, zaferinizi kutlamak için de aranızda olacağım. Bizim için seçim 31 Mart`ta bitmişti 2  Haziran`da madem ki tekrarı olacak, o zaman Güzelyurtlu hemşehrilerimden istirhamımdır; aynı filmi bunlara bir daha gösterin, Hazım Turan`ı belediye başkanı olarak yanımıza gönderin."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA