15 Mayıs 2025 Perşembe


22:55   GALATASARAY, TRABZSONSPOR`U 3-0 YENEREK TÜRKIYE KUPASı`Nı 19. KEZ KAZANDı   22:32   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: "BOĞAZIÇI`NI PROVOKE EDEN SIZSINIZ"   22:24   ODTÜ`LÜ ÖĞRENCILERDEN NUREDDIN YıLDıZ`A TEPKI, BOĞAZIÇI`LI ÖĞRENCILERE DESTEK YÜRÜYÜŞÜ    21:58   BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI`NDEKI ‘NURETTIN YıLDıZ` PROTESTOLARıNDA 6 ÖĞRENCI TUTUKLANDı   21:56   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... DILEK KAYA İMAMOĞLU, "BU GÜNLERIN BITMESI YAKıNDıR"   21:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÜSKÜDAR BELEDIYE BAŞKANı DEDETAŞ, "EKREM İMAMOĞLU`NUN BIR AN ÖNCE ÇıKMASıNı, ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞMASıNı ISTIYORUZ"   21:53   İMAMOĞLU`NDAN ERDOĞAN`A: TUTUKSUZ YARGıLANıRSAM, SOKAKTA, MEYDANDA OLURUM, MILLETIME GERÇEKLERI ANLATıRıM DIYE MI ÇEKINIYORSUN?   21:51   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... KADıKÖY BELEDIYE BAŞKANı KÖSEDAĞLı: SEÇILMIŞ BELEDIYE BAŞKANLARıMıZı, BÜROKRAT ARKADAŞLARıMıZıN BIR AN ÖNCE ARAMıZDA OLMASıNı ISTIYORUZ   21:49   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... MUSTAFA SARıGÜL: BIZ HER ŞEYIN DEMOKRASI IÇERISINDE TECELLI ETMESINI ISTIYORUZ   21:48   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... EDIRNE BELEDIYE BAŞKANı AKıN: "HUKUKSUZLUKLARA KARŞı ÇıKAN TÜM VATANDAŞLARıMıZ BURADA"   21:25   CHP`NIN SILIVRI MITINGINDE CAN ATALAY`ıN MESAJı OKUNDU: BIR YANDAN DEMOKRASIYI, HUKUKU YOK EDIP YURTTAŞA BASKı YAPARKEN BIR YANDAN DA `BARıŞ` DERSEN KIMSE INANMAZ   21:04   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ÖZGÜR ÇELIK, "ADALET VE ÖZGÜRLÜK TEMASı ILE SILIVRI`DEYIZ"   20:54   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... SUAT ÖZÇAĞDAŞ, "ANTIDEMOKRATIK MÜDAHALELERLE GENÇLERI, EMEKÇILERI, YURTTAŞLARı SUSTURAMAZSıNıZ"   20:41   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... GÖKAN ZEYBEK: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN YÖNETICILERIYLE ÇÖZÜM SÜRECI ORTAYA GETIRILIRKEN SAYıN EKREM İMAMOĞLU`NUN TUTSAK TUTULMASıNı KESINLIKLE KABUL ETMIYORUZ   20:28   CHP`NIN SILIVRI MITINGI... ALI MAHIR BAŞARıR, "CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZı ASLA YALNıZ BıRAKMAYACAĞıZ, ONA YAPıLANLARı UNUTTURMAYACAĞıZ"   19:44   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU`NDAN TUNCER BAKıRHAN`ıN `KORUCU` ÖNERISINE TEPKI   19:37   TBMM GENEL KURULU KAPANDı... SELÇUK ÖZDAĞ: BU MUHALEFETIN BIR TANE DOĞRU CÜMLESINI KABUL ETMEZ MISINIZ, BU MU DEMOKRASI?   19:08   ALMAN BELEDIYELER BIRLIĞI 43. OLAĞAN GENEL KURULU`NDA İMAMOĞLU AYAKTA ALKıŞLANDı   19:07   TBMM GENEL KURULU KAPANDı.... İYİ PARTILI ÇÖMEZ: BUGÜNKÜ MANZARA IKTIDAR CEPHESININ ARTıK TÜKENDIĞININ, YOK OLDUĞUNUN GÖSTERGESI   18:51   TBMM GENEL KURULU... AYLIN YAMAN: "TEMEL HEDEFIMIZ ENGELLI ISTIHDAMı OLMALıDıR, KOTALAR YETERSIZDIR"  
 
     
   

Torbalı`daki Patlama... İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay Açıklama Yaptı


Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi’nde bir binanın zemin katında sanayi tüpünden meydana geldiği bildirilen patlamanın ardından çalışmalar devam ediyor. Patlamanın ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi olay yerine 4 araç, bir merdiven ve 17 personel sevk etti.

 

Tarih : 30 Haziran 2024 Pazar 18:17   Okunma : 619

Haber: TENZİLE AŞÇI Kamera: ÖZGÜR ŞENGÜL

(İZMİR) – İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir`in Torbalı ilçesi Ayrancılar Mahallesi`nde meydana gelen patlamada 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 63 kişinin yaralandığını bildirdi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, beraberinde Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir ve Selçuk Belediye Başkanı Filiz Sengel Ceritoğlu ile olayın ardından en yakın hastanelere kaldırılan yaralıları ziyaret etti. 

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklama yapan Tugay, “Şu anda tedavi altında olan pek çok yaralı var. Bir kısmı Torbalı Devlet Hastanesi`nde bir kısmı Torbalı`daki özel hastanelerde, 5 kişi de İzmir`deki hastanelerde tedavi altında. Bir ağır yaralımız var. Toplamda 63 yaralı görünüyor. Üç kişi olay yerinde vefat etmiş, 2 kişi de hastanede getirildikten kısa bir süre sonra kaybedilmiş. Toplamda şu anda 5 vefat görünüyor" bilgisini paylaştı.

Cemil Tugay: "Hasarlı olan 9 bina boşaltıldı, insanların girmesine izin verilmiyor"

Tugay, olaya ilişkin şu bilgileri verdi:

"Bir apartmanın zemin katındaki bir iş yerinde ani bir patlama oluyor. Patlamanı olduğu yer Ayrancıların ana caddelerinden birisi ve maalesef pazar günü olması, yakınında bir pazar kurulmuş olması, aynı zamanda hemen patlama olduğu yerin karşısında bir kahvehane bir de insanların kafeterya olarak kullandığı bir pastanenin ve orada oturanların olması nedeniyle çok sayıda insan maalesef etkilendi bu olaydan. Yine birbirine yakın yapılardan dolayı da şu anda 9 tane bina hasarlı görünüyor. Bu binalar tamamen boşaltıldı ve insanların girmesine izin verilmiyor. Temelde bir patlama. Bu patlamanın ilk önce olduğu düşünüldü. Sonra Valilik tüpgazdan olduğunu açıkladı ama henüz yüzde yüz değerlendirme olmadı. Ancak iş yerinde olan bir patlama olduğu kesin ve orada çalışan kişilerden biri de hayatını kaybedenler arasında.”

Övünç Demir: “Büyükşehir Belediyemiz kalacak yer temini ve sosyal desteklerle ilgili çalışmaları yürütüyor”

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir de hasarlı binalardan tahliye edilenlerin büyükşehir tarafından geçici konutlara yerleştirildiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Çok talihsiz bir kaza. Binaların kolonları da zarar gördü mü görmedi mi onlar da tespit ediliyor. Cemil Başkanımız olay anından itibaren burada. Binaları tahliye ediyoruz ve Büyükşehir Belediyemiz de kalacak yer temini ve sosyal desteklerle ilgili çalışmaları yürütüyor. Elimizden geleni yapıyoruz biz de belediye olarak başından beri. Civar ilçe belediye başkanlarımız da burada onlara da teşekkür ediyorum. Vefat edenlere Allah`tan rahmet diliyorum. Yaralılara da bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA