10 Aralık 2025 Çarşamba


16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:47   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı   14:40   CHP MYK, ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   14:38   EKREM İMAMOĞLU: BIR TV KANALıNDAN, BIR CANLı YAYıNDAN KORKTULAR   12:46   MERSIN’DE KıBRıS GAZILERI KUYULUK TABIAT PARKı’NDA BULUŞTU: DAYANıŞMA VE VEFA PIKNIĞI   12:39   OSMAN KAVALA’DAN HUKUK VURGUSU: “YANLıŞ DELILLE DOĞRU SONUÇ OLAMAZ”   11:34   AYM’DEN KRITIK KARAR: SÖZLÜ SıNAV ONAYLANDı, EĞITIM YÖNETMELIĞI İPTAL EDILDI   11:14   TÜRKIYE’DE REKOR: FAIZ ZIRVEDE, BÜTÇE DIPTE!   10:44   TOROSLAR’DAN DÜNYA ARENASıNA: ÇIFTE MADALYA GURURU   10:31   “MERSIN’DE KADıNLAR ÜRETIYOR, ÇOCUKLAR GÜVENLE OYNUYOR”   18:25   “KAYSERI’DE DEMOKRASI ÇAĞRıSı: ÖZGÜR ÖZEL CUMHURIYET MEYDANı’NDA HALKLA BULUŞUYOR”   18:15   “MERSIN’DE VIZYONER ADıMLAR: MECLISTEN MARATON VE YıLBAŞı COŞKUSU”   16:25   “20 YAŞ ÜSTÜ ARAÇLAR TRAFIKTEN ÇEKILMELI: BOZAN’DAN ÇEVRE VE EKONOMI İÇIN KRITIK ÇAĞRı”   16:03   “AKDENIZ BELEDIYESI, ÜRETEREK TASARRUFLA HIZMET KALITESINI YÜKSELTIYOR”   10:30   AKDENIZ İHRACATÇıLARı KASıMDA 1,55 MILYAR DOLARA ULAŞTı: UZAK PAZAR HAMLESI GÜÇLENIYOR   10:01   “CANAN AKSU’DAN SAHTE MIMAR UYARıSı: HUKUKI SÜREÇ BAŞLATıLDı”  
 
     
   

Yıldırım Kaya`dan imam hatip ortaokulu müdürüne tepki...


Eski CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Bursa Mahmut Celaletin Öktem İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık`ın velilere yönelik bilgilendirme toplantısında “Bu okulda şort giyen öğrenciye de karışırız, başını örtmeyen öğrenciye de karışırız" şeklindeki sözlerine tepki gösterdi. Kaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin`e  “Çocuklarımızın psikolojisini bozan bu sözde öğretmeni derhal görevden alın" çağrısında bulundu.

 

Tarih : 15 Ağustos 2024 Perşembe 14:12   Okunma : 1451

CHP 27`nci dönem Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Bursa`da Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık`ın velilere yaptığı bilgilendirme toplantısında “Bu okulda şort giyen öğrenciye de karışırız, başını örtmeyen öğrenciye de karışırız” şeklindeki sözlerine X hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla tepki gösterdi. Paylaşımına Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin`i etiketleyen Kaya, şunları kaydetti:

“Gevşek!

Bursa`nın Yıldırım ilçesi Mahmut Celalettin Öktem İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ergin Kaya Kırbıyık, 5. sınıf öğrencilerinin velilerine ‘Bu okulda şort giyen öğrenciye de karışırız. Başını örtmeyen öğrenciye de karışırız` diyor.

‘Çocuğumun psikolojisi bozuluyor` diyen öğrenci velisine de ‘Çocuğunun psikolojisi çabuk bozulan veliler de bu okula gelmemeli... Psikolojisi bozuluyorsa çocuğunuz kesinlikle bu okulda okumasın. Bu okulda öğretmenler, ben, müdür yardımcısı arkadaşlarım müdahalecidir. Karışırız. Gerektiğinde bağırırız, çağırırız, sert davranırız... Çünkü gevşeklik hiçbir zaman insana bir fayda vermez. Gevşek adamdan korkun...`

Milli Eğitim Bakanı Sn. Yusuf Tekin, çocuklarımızın psikolojisini bozan bu sözde öğretmeni derhal görevden alın.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA