22 Kasım 2025 Cumartesi


18:13   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:25   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:42   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:29   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:50   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:25   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:50   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:35   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:02   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:50   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:25   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:58   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:53   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:45   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:35   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"  
 
     
   

Silahlı pozlarını sosyal medyadan paylaşan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de gözaltına alındı, çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı


İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu`da pazar gecesi polis memuru Şeyda Yılmaz`ın şehit olmasıyla sonuçlanan çatışmada bir polisin silahını kaparak ateş açan ve 26 ayrı suç kaydı olduğu halde dışarıda dolaştığı ortaya çıkan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de silahlı görüntüleri sosyal medyaya yansıyınca gözaltına alındı. K.G.`nin de Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı. Gaziosmanpaşa`da ise 15 yaşındaki Abdullatif Davvara adındaki Suriyeli çocuğun öldürülmesine karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

 

Tarih : 25 Eylül 2024 Çarşamba 16:05   Okunma : 4028

(İSTANBUL)- İstanbul Ümraniye Ihlamurkuyu`da pazar gecesi polis memuru Şeyda Yılmaz`ın şehit olmasıyla sonuçlanan çatışmada bir polisin silahını kaparak ateş açan ve 26 ayrı suç kaydı olduğu halde dışarıda dolaştığı ortaya çıkan Yunus Emre Geçti`nin kuzeni K.G. de silahlı görüntüleri sosyal medyaya yansıyınca gözaltına alındı. K.G.`nin de Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydının olduğu ortaya çıktı. Gaziosmanpaşa`da ise 15 yaşındaki Abdullatif Davvara adındaki Suriyeli çocuğun öldürülmesine karıştıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Pazar günü polis tarafından yakalanıp götürüldüğü karakoldan firar eden Yunus Emre Geçti (19), gece yarısı kendisini yakalamaya çalışan polislerle yaşanan arbede sırasında kaptığı silahla ateş açmış, çıkan çatışmada 27 yaşındaki 1 yıllık polis memuru Şeyda Yılmaz şehit düşmüştü. İki kişinin de yaralandığı olaydan kaçan Yunus Emre Geçti ilerleyen saatlerde yakalanırken, Geçti`nin kuzeni K.G.`nin silahlı pozlarını sosyal medyadan paylaştığı görüldü.

Çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı

Şeyda Yılmaz`ın şehit olduğu gün yapılan paylaşımlar üzerine harekete geçen polis, şüpheli K.G.`yi, Sultanbeyli Akşemsettin Mahallesi`nde evinde gözaltına aldı. Şüphelinin ilk sorgulamasında Yunus Emre Geçti gibi çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. K.G., ateşli silahlarla ilgili yasaya muhalefet suçundan adliyeye sevk edildi.

Suriyeli Abdullatif`in öldürülmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı

Cumartesi akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Yenimahalle`de meydana gelen ve Abdullatif Davvara adlı 15 yaşındaki Suriyeli çocuğun ölümüyle sonuçlanan saldırıyla ilgili de 5 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada, "Yapılan kontrolde; M.F.T.(18) ve A.O.(15) isimli şahıslarla maktül şahsın parkta oturduğu sırada parka yaya olarak kafalarında kask olan iki şahsın geldiği, maktül şahsa ateş ederek olay yerinden uzaklaştıkları anlaşılmış, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştır. Olayı gerçekleştiren K.C.Ö.(18) ve F.C.U.(18) isimli şahıslarla olayla ilgisi olan Ö.C.U.(20), R.K.(23) ve M.T.(18) isimli şahıslar olmak üzere toplam 5 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmış, 2 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet motosiklet ele geçirilmiştir. Araştırmalarda; şüpheli şahıslarla maktül şahsın geçmiş tarihte kavga ettikleri, olayın intikam saikiyle meydana geldiği düşünülmektedir. Konu ile ilgili kasten öldürme suçundan yürütülen tahkikat işlemleri devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA