18 Haziran 2025 Çarşamba


11:03   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı, BANDıRMA’DA DÜZENLENEN AKŞAM YEMEĞINDE BIR ARAYA GELDI   10:10   “ZEYTINLIKLER MADENCILIĞE KURBAN EDILIYOR”   10:08   BÜYÜKŞEHIR’DEN ÖĞRENCILERE YKS ÖNCESI MORAL ETKINLIĞI   09:55   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “VATANDAŞ PAZAR ÇANTASı DEĞIL, ARTıK SABıR TAŞı TAŞıYOR!”   09:23   ZAFER PARTISI GENEL BAŞKANı ÜMIT ÖZDAĞ, ANKARA’DA: İKTIDAR VE DESTEKÇILERINE AYRı, MUHALEFETE AYRı BIR HUKUK UYGULARSANıZ IÇ CEPHEYI SAĞLAMANıZ MÜMKÜN OLMAZ   09:15   SILIFKELI KADıNLARıN YENI BULUŞMA NOKTASı; ATAKENT KADıN ATÖLYESI    21:18    MEZITLI BELEDIYESI KÜLTÜREL MIRASıNA SAHIP ÇıKıYOR, “TAŞ MEKTEP” YAŞAYAN MÜZEYE DÖNÜŞÜYOR   21:13   “YERLI ARAÇLARDA HURDA TEŞVIK UYGULAMASı HAYATA GEÇIRILMELIDIR”   21:04   MOBILYA İHRACATıNA AKDENIZ DOKUNUŞU    20:57   KıRATLı: “MERSIN’IN TÜM OTOYOLLARıNı YENILENIYORUZ”   20:50   AHKİB, YENI PAZARLAR VE NIŞ ÜRÜNLERDE REKOR BÜYÜME YAKALADı   20:40   EVIMIZ ATÖLYE’NIN 47. DURAĞı ENGELSIZ YAŞAM PARKı OLDU   17:05   BAŞKAN TOPRAK HÜNKAR EKREM ÇALıŞKAN: “YENI YOL ARKADAŞLARıMıZLA BÜYÜYOR, GÜÇLENIYORUZ”   14:58    MANSUR YAVAŞ: "HUKUK KIŞIYE, DÜŞÜNCEYE YA DA SIYASI KIMLIĞE GÖRE DEĞIL, EVRENSEL NORMLARA GÖRE IŞLEMELIDIR"   14:15   ÖZGÜR ÖZEL: "DOĞAYı, AĞACı VE ZEYTINI SEVENLERI AK PARTI’NIN SALDıRıSıNA KARŞı OMUZ OMUZA MÜCADELE ETMEYE DAVET EDIYORUM"   10:20   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:05   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:28   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:05   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:23   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı  
 
     
   

Özgür Özel: “Temel mesele ülkenin başındaki saray rejimini ve ülkenin başındaki Cumhurbaşkanını değiştirmek”


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Boğaziçi Üniversitesi`ndeki sorunun kalkması için, hem belediyelerdeki sorun hem buradaki kuyruğun kalkması için, bütün kayyumların gitmesi için ve vatandaşın yeniden refaha ulaşması için bu iktidarın gitmesi gerekiyor. Temel mesele ülkenin başındaki saray rejimini ve ülkenin başındaki Cumhurbaşkanını değiştirmek. Başka türlü bütün sorunlara birden çare bulmak mümkün olmayacak” dedi.

 

Tarih : 6 Aralık 2024 Cuma 15:28   Okunma : 499

Haber: Oktay YILDIRIM - Kamera: Umut Emre GÖKBULUT

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul programı kapsamında Boğaziçi Üniversitesi`nde direnişini sürdüren akademisyenleri, daha sonra da İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin (İBB) açmış olduğu Gençlik Ofisi`ni ve Kent Lokantası`nı ziyaret etti.

Özel ziyaret sonrası gazetecilerin Kent Lokantası`ndaki kalabalık ve kuyruklarla ilgili soruları üzerine şunları söyledi:

“Dün Bilecik`te 72`inci Kent Lokantası`nın açılışını yaptım. Bugün de ilk 10 Kent Lokantası`ndan birisi olan bu lokantamıza geldim. Kapıdan başımı uzattım, ‘Afiyet olsun` dedim. Gördünüz bütün lokanta alkışlıyor. Bu benim şahsıma değil, Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine duyulan şükranın ifadesi. ‘Bir ihtiyacınız var mı` deyince dışarıdaki kuyruğun kısalması için birkaç tane daha buraya açılmasını istediler. Tabii belediyelerimiz gücü nispetinde mücadele ediyor ama bu kadar derin bir yoksulluk, bu kadar yaygınlaşan bir yoksulluk varken, bu içerideki insanlar dünün yoksulları değil, dünün orta direği. Bir girin bakın, dünün orta direği orada ama bugünün yoksulları ve bu yoksulluk devam ediyor maalesef. O yüzden daha çok çalışacağız, daha çok Kent Lokantası, daha çok sosyal yardım ama en önemlisi hem Boğaziçi Üniversitesi`ndeki sorunun kalkması için, hem belediyelerdeki sorun hem buradaki kuyruğun kalkması için bütün kayyumların gitmesi için ve vatandaşın yeniden refaha ulaşması için bu iktidarın gitmesi gerekiyor. Temel mesele ülkenin başındaki saray rejimini ve ülkenin başındaki Cumhurbaşkanını değiştirmek. Başka türlü bütün sorunlara birden çare bulmak mümkün olmayacak.”

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA