18 Şubat 2025 Salı


16:34   DEPREMDE 115 KIŞININ HAYATıNı KAYBETTIĞI EBRAR SITESI MÜTEAHHITLERININ MALLARıNA IHTIYATI TEDBIR KONULMASı TALEBI REDDEDILDI    15:43   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE`NIN BIR SONRAKI CUMHURBAŞKANıNı, DARBE YOLUYLA EKARTE ETMEYE ÇALıŞANLARA KARŞı DIMDIK AYAKTAYıZ”   14:45   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "ERDOĞAN, 74 YıLDıR ILK KEZ ASGARI ÜCRETI BIR ALTıN ALAMAZ HALE GETIRDI"   14:24   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL`DEN IKTIDARA KARTALKAYA TEPKISI   13:06   CHP`NIN 81 IL BAŞKANıNDAN "KURULTAY" AÇıKLAMASı   12:56   CHP`DE CUMHURBAŞKANLıĞı ADAYLıĞı IÇIN IMZA VERME SÜRECI BAŞLADı...   11:22   ÖZGÜR ÇELIK: “SIYASALLAŞTıRDıKLARı YARGıYLA HALKıN GERÇEK GÜNDEMINI PERDELEMEYE ÇALıŞıYORLAR”   11:17   ERHAN ADEM: “TARıM KREDI KOOPERATIFLERI, ÇIFTÇIYE DESTEK OLMASı GEREKIRKEN YANDAŞ ŞIRKETLERIN SERVETINI ARTıRAN BIR YAPıYA DÖNÜŞTÜ”   11:12   TUTUKLU ZAFER PARTISI LIDERI ÖZDAĞ`DAN TÜSİAD ÇıKıŞı... "CUMHUR İTTIFAKı`NıN GÖSTERDIĞI TEPKI ARZU ETTIKLERI MODELIN BEYAZ RUSYA OLDUĞUNU GÖSTERMIŞTIR"   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: “MSÜ REKTÖRÜ SIYASETE GIRMEK ISTIYORSA BUNU AÇıKÇA ILAN ETMELI”   10:26   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABOĞLU: “SEÇIMLE GELEN SEÇIMLE GIDER. AVUKATLARıN DEMOKRATIK IRADESINE HIÇ KIMSE MÜDAHALE EDEMEZ”   10:10   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANı HATIMOĞULLARı`NDAN HDK OPERASYONLARıNA TEPKI: “İKTIDAR, DÜŞMAN HUKUKU UYGULAMAYA DEVAM EDIYOR”   09:44   MERSIN SU VE KANALIZASYON İDARESI, OLASı SU BASKıNLARıNA KARŞı TEDBIR ALıYOR   09:27   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, KURDALI SOSYAL YAŞAM MERKEZI`NI HIZMETE AÇTı   08:52   EGE DENIZI`NDE 5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   01:35   CHP HEYETI VAN`DA... CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "TÜRKIYE`DE 86 MILYONUN IRADESI BIZIM IÇIN KıYMETLIDIR, DEMOKRASI IÇIN BURADAYıZ"   21:23   BİRTEK-SEN GENEL BAŞKANı MEHMET TÜRKMEN`IN TUTUKLANMASıNA KARŞı TEPKILER GELMEYE DEVAM EDIYOR   21:18   "GÜÇ GÖSTERISI DEĞIL, ÇÖZÜLÜŞÜNÜN GÖSTERGESI"   19:23   CHP MERSIN KADıN KOLLARı: “DEVRIMLERI ORTADAN KALDıRMAYA KIMSENIN GÜCÜ YETMEYECEK”   18:18   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: KAYYıM DARBELERINE ALıŞMAYACAĞıZ   
 
     
   

Fethi Açıkel: Bir iktidar yürüyüşü başlamıştır


Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 83 gündür sürüyor. Nöbette konuşan CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, bütün partilileri CHP`li belediye başkanlarının ve partinin arkasında durmaya davet ederek, "Bir iktidar yürüyüşü başlamıştır. Bir iktidarı devir teslim alma yürüyüşü başlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi ve bu ülkenin demokratları, vatanseverleri bir karanlık dönemi, Adalet ve Kalkınma Partisi`nin yolsuzluk, yalan dönemini, hukuksuzluk dönemini sona erdirecek bir büyük yürüyüşü başlatmıştır" dedi.

 

Tarih : 20 Ocak 2025 Pazartesi 16:45   Okunma : 224

Haber: Beril KALELİ-Onur DURSUN

(İSTANBUL)- Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 83 gündür sürüyor. Nöbette konuşan CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, bütün partilileri CHP`li belediye başkanlarının ve partinin arkasında durmaya davet ederek, "Bir iktidar yürüyüşü başlamıştır. Bir iktidarı devir teslim alma yürüyüşü başlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi ve bu ülkenin demokratları, vatanseverleri bir karanlık dönemi, Adalet ve Kalkınma Partisi`nin yolsuzluk, yalan dönemini, hukuksuzluk dönemini sona erdirecek bir büyük yürüyüşü başlatmıştır" dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in tutuklanarak yerine kayyum atanmasına karşı CHP`lilerin ilçede başlattığı Demokrasi Nöbeti 83. gününde devam etti. Cumhuriyet Meydanı`ndaki nöbete bugün, CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Caner Salma, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Halis Çiçekçi, CHP İl Başkan Yardımcısı Cem Birlik ve Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı katıldı.

“Asıl hedef halkı için çalışan belediye başkanlarımızdır”

Bağcılar İlçe Başkanı Caner Salma, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in hukuksuz bir şekilde 83 gündür tutuklu olduğunu belirterek, “Bu durum sadece Ahmet Özer`in değil, halkın iradesine verilen bir darbedir. Ahmet Özer, Esenyurt`a kazandırdığı hizmetleri, sosyal belediyecilik anlayışı,  adaleti savunan duruşuyla hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu yüzden biliyoruz ki asıl hedef, halkın yanında duran, halkı için çalışan belediye başkanlarımızdır. Ama biz buna izin vermeyeceğiz. Buradan bir kez daha haykırıyoruz. Bu hukuksuzluklara boyun eğmeyeceğiz.” dedi.

"Getirin sandığı millet size büyük turpu gösterecek"

Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı ise şöyle konuştu:

“Bugün Cumhuriyet Halk Partisi`nin belediyelerini gündeme getirerek, kendi kongrelerinde Cumhuriyet Halk Partisi`nden başka Türkiye`nin gündemi yokmuş gibi cumhurbaşkanı, bakanları ve etrafındaki milletvekilleri, hepsi Cumhuriyet Halk Partisi`ni konuşuyorlar. Niye? Çünkü iktidara gidiyor. Sonra ne diyor? Diyor ki, ‘Turpun büyüğü heybede` diyor. Siz cumhurbaşkanısınız. Yargıya nasıl müdahale edersiniz? Bu sözün anlamı ne biliyor musunuz? Diyor ki geçmişte hani FETÖ zamanında ‘ben bu davaların savcısıyım` diyordu ya şu anki savcıların dışında aslında bu kayyumların, bu siyasi stratejik darbelerin savcısı yine aynı kişi, devam ediyor.Er ya da geç bütün iktidarların sonu bitecektir. Haksız, hukuksuzluk yapanlar devlete, millete hesap verecektir. Bu büyük turpu görmek istiyorsa kendisine bir tavsiyemiz var. Getirin sandığı millet size büyük turpu gösterecek.”

"Bir iktidarı devir teslim alma yürüyüşü başlamıştır"

CHP İstanbul Milletvekili Fethi Açıkel de konuşmasında, bir iktidar yürüyüşünün başladığını belirterek, “Bir iktidarı devir teslim alma yürüyüşü başlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi ve bu ülkenin demokratları, vatanseverleri bir karanlık dönemi, Adalet ve Kalkınma Partisi`nin yolsuzluk, yalan dönemini, hukuksuzluk dönemini sona erdirecek bir büyük yürüyüşü başlatmıştır. Önümüzdeki seçime kadar sizlerden bir ricam var. O da şudur; milli iradenin kurtuluşun ve kuruluşun partisinde karamsarlığa asla yer yoktur. Teslimiyeti asla yer yoktur. Küçük hesaplara asla yer yoktur. Birlikte 86 milyon yurttaş vatan satında Cumhuriyetimizin 101`inci yılında hep birlikte bu memleketi esaretten fakirlikten, işsizlikten, umutsuzluktan yalandan dolandan kurtaracak bir yönetim için bir arada durmaya, birlik beraberlik içinde olmaya, parti ayrımı gözetmeksizin, köken ayrımı gözetmeksizin, memleket ayrımı gözetmeksizin dayanışmaya, bu Cumhuriyet`in, asil birinci sınıf vatandaşları olarak hak için, hukuk için, ekmek için, adalet için Ekrem başkanımıza, Cumhuriyet Halk Partisi kadrolarına destek olmaya çağırıyorum. Bizim kitabımızda umutsuzluk, öğrenilmiş çaresizlik yok. Yenilmişlik psikolojisi yok. Alternatif yaratamama durumu yok. Bizim kitabımızda kalkınma var, kurtuluş var, kardeşlik var, sevgi var, milli irade var, barış var, gençlik var, enerji var. Aslan gibi çalışan belediye başkanlarımız, cumhurbaşkanı adayımız var. Hepinizi başkanımızın arkasında, partimizin arkasında bir ve birlik olmaya davet ediyorum” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA