27 Kasım 2025 Perşembe


17:07   CHP 39’UNCU OLAĞAN KURULTAY’A GIDIYOR... CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI TÜZÜĞE EKLENECEK   14:39   GAZETECI FATIH ALTAYLı’YA 4 YıL 2 AY HAPIS CEZASı VERILDI   14:35   TRUMP VE ZELENSKI, RUSYA-UKRAYNA BARıŞ GÖRÜŞMELERINE HAZıRLANıYOR; WITKOFF ISE GELECEK HAFTA MOSKOVA’DA PUTIN ILE GÖRÜŞECEK   14:34   ANTALYA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı MUHITTIN BÖCEK HASTANEYE KALDıRıLDı   14:32   KADıN DAYANıŞMA KOMITESI ÜYESI KADıNLAR MEYDANLARı DOLDURDU: "ŞIDDET IKTIDARıNıZı YıKACAĞıZ"   10:32   “KADıNLAR YAŞASıN DIYE İSTANBUL SÖZLEŞMESI YAŞATıLMALı: DR. ŞEVKIN’DEN TBMM’DE ÇARPıCı MESAJ”   09:25   “MERSIN, İKLIM LIDERLIĞINDE ZIRVEYE TıRMANıYOR: CDP’DE ‘A’ NOTUYLA DÜNYA SAHNESINDE”   17:36   ŞANLıURFA ADLIYE SARAYı’NDA PATLAMA… VALI ŞıLDAK: “TEKNIK YÖNÜYLE INCELENIP PATLAMANıN SEBEBI ORTAYA KONULACAK”   17:33   ŞANLıURFA ADALET SARAYı’NDA PATLAMA   17:32   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı KAYA: "BU IKTIDARıN POLITIKASı KADıNLARı KORUMAK DEĞIL, KADıNLARı SUSTURMAK"   17:28   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 25 KASıM MESAJı: “İKTIDARA GELDIĞIMIZDE, KADıNA YÖNELIK ŞIDDETE KARŞı ATıLMASı GEREKEN ADıMLARı CESARETLE ATACAĞıZ”   17:25   2026 BÜTÇESI PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA… KADıNLARıN ŞIDDETI ANLATTıKLARı MEKTUPLARı VEREN CHP’LI KAYA’YA BAKAN TUNÇ’TAN “ŞOV YAPMA” TEPKISI   10:30   TARSUS’TA DÜŞÜNCE ŞÖLENI: 5. FELSEFE FESTIVALI GERÇEKLEŞTI   01:01   SEÇER: “MERSIN’IN BÜTÇESI GÜÇLÜ, HIZMETLERIMIZ KARARLı – 2026’DA YATıRıMLAR DAHA DA ARTACAK”   16:30   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı ABDURRAHMAN YıLDıZ’DAN 25 KASıM MESAJı   16:25   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER, “GELECEĞIMIZ ÖĞRETMENLERIN EMEĞIYLE ŞEKILLENIYOR”   16:23   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKTAR ÖĞRETMENLERINDEN, BAŞKAN SEÇER’E ZIYARET   15:01   ULUSLARARASı AKDENIZ SINEMALARı BULUŞMASı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI KıŞ: "BU ÜLKEYI EŞITLIKLE, ADALETLE, CESARETLE KADıNLAR AYAĞA KALDıRACAK"   14:54   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “ÖĞRETMENLERIN HAK ETTIKLERI DEĞERI GÖRECEKLERI GÜNLER ÇOK YAKıN”  
 
     
   

Özgür Çelik: “Siyasallaştırdıkları yargıyla halkın gerçek gündemini perdelemeye çalışıyorlar”


CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, peş peşe gelen gözaltılara ve tutuklamalara “Siyasallaştırdıkları yargıyla artık ucuz bir propaganda çalışmasına dönüştürdükleri ev baskınları, gözaltılar ve tutuklamalarla halkın gerçek gündemini perdelemeye çalışıyorlar” diye tepki gösterdi.

 

Tarih : 18 Şubat 2025 Salı 11:22   Okunma : 410

(İSTANBUL) - CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, peş peşe gelen gözaltılara ve tutuklamalara “Siyasallaştırdıkları yargıyla artık ucuz bir propaganda çalışmasına dönüştürdükleri ev baskınları, gözaltılar ve tutuklamalarla halkın gerçek gündemini perdelemeye çalışıyorlar” diye tepki gösterdi.

Sabah saatlerinde İstanbul merkezli 10 ilde gerçekleşen ev baskınlarıyla aralarında Emek Partisi İstanbul İl Başkanı Sema Barbaros`un da olduğu çok sayıda siyasetçi ve gazeteci gözaltına alındı.

Konuya ilişkin CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şu tepkiyi gösterdi:

“Niyetlerini biliyor, gerçekleri görüyoruz. Siyasallaştırdıkları yargıyla artık ucuz bir propaganda çalışmasına dönüştürdükleri ev baskınları, gözaltılar ve tutuklamalarla halkın gerçek gündemini perdelemeye çalışıyorlar. Halkımızın gerçek gündemi açlık, yoksulluk ve sefalet. Derin bir sosyal ve ekonomik krizin içindeyiz. Halkımızı yokluğa mahkûm edip ülkemizi krize sokanlar gittikçe zorbalaşıyor. Bir yandan Türkiye`de muhalefetin ve toplumsal umudun merkezi olan partimize yönelik saldırılar sürerken bir yandan da sol, sosyalist ve demokratik kamuoyuna yönelik baskı siyaseti ara vermeden devam ediyor. Anadolu`da güzel bir söz vardır. Zulmü artanın zevali tez olur. İktidarlarını korumak için her türlü antidemokratik ve gayrimeşru yönteme başvuranlar bilsinler ki; halktan, hakikatten ve mağlubiyetten kaçamayacaklar. Halk kazanacak, haklı kazanacak.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA